Globulky Pharmatex - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jandysss
11.3.13 19:03

Moje kamarádka je ma taky, a zjistila si, ze se globule nesnesou s ochucenymi kondomy. Tak jak tak vidím, tak raději oba bez mýdla před i po :) kdyz se to bude užívat podle návodu tak je to bezpečně, jinak by to sama gynekoložka nedoporučovala. :palec:

• Citovat
  • Upravit
xAfroditasx
6.4.13 14:29

Gel bez mýdla + Pharmatex

Ahojky holky,

taky uvažuji nad používáním globulí Pharmatex. Jak to tak čtu, tak by snad i byly použitelné. Ale chtěla bych se zeptat ohledně onoho gelu bez mýdla. No já, poněvadž jsem nikdy neměla problém s intimními místy, používala jsem standartně jenom obyč sprchový gel. No tak nějak nevím jestli se tím gelem bez mýdla myjete celé i tělo, nebo se normálně namydlíte a ten intimní gel nanesete jen na to určité místo? Já vím, že se ptám jak trdlo, ale nechci nic zanedbat :D :D :D Hlavně mám strach aby se ten obyčejný gel při smývání pak nedostal i na ono intimní místo a pak by bylo zaděláno :D :D :D Za každou radu budu ráda :) Tak díky a pěkný víkend přeju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5065
6.4.13 14:32

@xAfroditasx Ahoj :) já globulky Pharmatex používala a za pár týdnů se nám narodí kluk :) takže já bych se na ně už moc nespolíhala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAfroditasx
6.4.13 14:35

A používala si to mýdlo a všechno tak jak se tu říkalo? Já právě nad tím uvažuju, dokonce jedna to už používá 20 let a nic nečekaného se nestalo :D Tak já teď fakt nevím. No a jak je to s tím intimním gelem teda? To by mě zajímalo :D :D :D Já vím, že se ptám jak úplná lama, ale nemusela jsem to nikdy používat tak sem se tím nezabývala :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
5065
6.4.13 14:38

@xAfroditasx řídila jsem se přesně instrukcema z návodu… :) Takže žádný mejdla atd… :) nesnese se to se spoustou věcí… třeba jsem fakt byla vyjímka a mimčo už k nám prostě chtělo, ale rozhodně už bych se na ně znovu nespoléhala… ty nemůžeš brát prášky, nebo nechceš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAfroditasx
6.4.13 14:46

Já právě nechci, čím sem starší tak mě to hodně ovlivňuje psychiku, často brečím, jsem vztahovačná a takové různé věci a to jsem nikdy předtím nezažívala. Už to beru 10let a mám navíc i zánět žil a to doktor řekl, že to taky není dobré. A tak nějak z vlastního přesvědčení se vyhýbám jakýmkoliv práškům a tohle bych taky už nechtěla brát. Myslím, že to není to pravé ořechové pro organismus. Tak mě známá řekla o tady této možnosti a celkem mě to zaujalo, že bych si nemusela pouštět nic do žil a žaludku… No nevím, jsem na vážkách teď teda :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
5065
6.4.13 14:53

Jojo, to mě to tenkrát taky zaujalo, protože jsem dlouho nemohla natrefit na prášky který by mi fakt sedly… já jsem o tom četla všemožný diskuze a všude byly vesměs pozitivní reakce, i když samozřejmě pár případů kdy to selhalo jsem našla taky… :) samozřejmě jsem si řekla že to by byl fakt pech kdyby to selhalo zrovna mě a tak jsem je začala používat… myslím, že jsem je brala asi 3 měsíce a pak jsem na dovče v létě otěhotněla :) Na malýho se hrozně těšíme, o miminko jsme se sice chtěli snažit původně až letošní léto, ale bylo nám vcelku jedno, že se to stalo dřív :) Horší by to bylo myslim, kdyby to selhalo někomu kdo by mimčo fakt nechtěl…a já si teď i říkám, že kdybych neměla stálýho partnera a nevěděla, že by nám miminko nevadilo tak bych do toho asi nešla vůbec… takže podle mě tyhlety nehormonální způsoby antikoncepce nejsou na 100% spolehlivý a já bych do toho znova nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAfroditasx
6.4.13 18:01

Aha, tak to je taky pravda. No momentálně bych na miminko radši ještě počkala rok - dva, neulehčilo by mi to moc situaci a není na to zkrátka tak nějak čas. Takže radši asi do toho teď nejít. Dobře, každopádně děkuju za radu :) A co s tím gelem, patlá se to fakt jenom na to dané místo a zbytek normálním gelem s mýdlem? Ale každopádně si to ještě nechám projít hlavou :) Myslím si, že by to mohlo být dobré v kombinaci s přerušovaným sexem, přece jen trošku větší jistota :) Všecko pořádně promyslím :) A já každopádně gratuluju, taky už se těším až bude po tom roku, či dvou a budu mít zaděláno na malého koblížka :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
558
6.4.13 20:13

Já jsem přes ně otěhotněla. Dnes mám půlroční dceru. Sice to bylo neplánovaně, ale nyní jsem za to ráda :-). Být maminka ve 23 letech taky není na škodu :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.4.13 20:17

Já se na ně ve čtvrtek ptala svojí gynekoložky a říkala že účinnost je fakt malá.. že nejlépe sex ještě s kondomem a ještě přerušovaná soulož..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
6.4.13 20:36

Holky vy mně strašíte.. já na ně chci od dalšího měsíce najet. Mně doktorka zase říkala, že při správném užívání je účinnost 98%

• Citovat
  • Upravit
30309
6.4.13 20:47

Pouzivam rokya kdyz nechci tehotent, netehotnim. Kdyz se dodrzuji opravdu striktne predepsane pokyny, je skutecne temer 100%!
Nebala bych se :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
6.4.13 20:57
@farska píše:
Pouzivam rokya kdyz nechci tehotent, netehotnim. Kdyz se dodrzuji opravdu striktne predepsane pokyny, je skutecne temer 100%!
Nebala bych se :mavam: :mavam:

Děkuji za pozitivní zkušenost :hug: :-)

• Citovat
  • Upravit
30309
6.4.13 21:01
@Wecernice2 píše:
Děkuji za pozitivní zkušenost :hug: :-)

:-)))
Mne nesedelo nic. Mirena, dana, par mesicu hormony v tbl, prezervaitv…Nic. Az tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
7.4.13 01:01

@farska Ale pořád je tam to téměř… :) Já dodržovala všechno tak, jak se má… a otěhotněla jsem stejně… chce to ještě s něčím kombinovat, spolehnout se na to úplně se fakt nedá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí