Globus nebo Tesco hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
7.12.11 12:21

Globus nebo Tesco - hračky

Plánuji nákup na Ježíška pro čtyřletou dceru - hračky. Ještě nic nemám :,( , teda kromě seznamu, který si Eliška nadiktovala po shlédnutí reklam na Barrandov TV :P
Poradíte mi někdo, kde spíš seženu všechno z reklam? Nejblíž mám Globus a Tesco. Nechci nakupovat na netu, přeci bych ty hračky chtěla vidět, jak vypadají ve skutečnosti.
Děkujíííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5239
7.12.11 12:24

Ani jedno. Nějaké hračkářství v blízkosti nemáš? Pompo, Dráčik, Bambule.. ? A doporučuji se na hračky podívat a pak je objednat na internetu. Poznamenej si ceny a pak se podívej na net. Ty rozdíly jsou neskutečný. :roll: Rozdílem si „vyděláš“ určitě na jednu hračku navíc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.12.11 12:25

ahoj,
záleží co si nadiktovala ;) Já jezdím do Tesca a z těch barandovskejch věcí jsem tam viděla určitě: play dooh, barbíny, winx, tu hru s chobotnicí i s myškou, šmouly, ani mě nenapadá co ještě :think: Ono asi bude záležet i na konkrétním tescu jak je dobře zásobovaný a kolik toho bude vyprodanýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.11 12:27

Záleží, odkud jsi. Spousta globusu nebo Tesco má u sebe aji další obchody ala zmíněná Bambule, Dráčik nebo Pompo. Já nakupuji jedině takhle, velký vývěr, dobré ceny. A nebo velkoobchody s hračkami, mám jeden sic 100 km, ale nakoupila jsem tam úplně všechno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043

a k těm cenám - už až tak nesouhlasím s tím, že net je levnější. když chytneš v hypermarketu akci, vyjde tě to levněji než na netu ;) ale asi těžko chytneš během jedný návštěvy akce na všechno no… Já mám takto třeba z tesca velmi levně Lego Duplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

v globusu maji kulovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6

Ale Globus a Tesco mají víc akcí a slev. Já myslela, že jsou tam hračky výrazně levnější než ve specializovaných hračkářstvích… Chodím sem tam do Bambule, a ta mi přišla drahá. Jo, ale ty vlastně píšeš, že tam jen kouknout, a pak jít na net. Jenže, kdo mi zaručí, že to fakt přijde včas do Vánoc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.12.11 12:28
martina.se píše:
Záleží, odkud jsi. Spousta globusu nebo Tesco má u sebe aji další obchody ala zmíněná Bambule, Dráčik nebo Pompo. Já nakupuji jedině takhle, velký vývěr, dobré ceny. A nebo velkoobchody s hračkami, mám jeden sic 100 km, ale nakoupila jsem tam úplně všechno :dance:

velkoobchod ovsem neni pro maloodberatele bez zivnostnaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.12.11 12:30

Tak stejně nevím, jestli Globus nebo Tesco :) :)
Byl jste někdo teď někdy v obou, abyste ty hračky dokázal porovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.12.11 12:39

Za mě teda Sparkys - to je hračkářství snů i pro dospělého… :mrgreen: A je to fakt nápor na peněženku, vydržet neutrácet a koupit jenom to, co máte v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
7.12.11 12:40

Já sehnala hodně hraček v Tescu,když zajdeš do obouch asi tím nic neztratíš :D Nevím jak jinde ale u nás je třeba Dračik totálně vypráskanej,a Pompo zas nemá spoustu věcí z Vánočního katalogu a už je ani nenaskladní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.12.11 12:42

globus a tesco maj u většiny hraček lepší cenu než ve zminovaném dračíku a spol 8)
Třeba litlpetshop v tescu stojí stejná hračka o 50kč méně než v dračíku,stejně tak cars i play dohn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.12.11 12:47

Ja proti hypermarketum nejsem, obcas se tam dost hracek sezene vyrazne levnejsi. Ale delam to tak, ze si projdu letaky na netu a jdu tam, kde maji veci, ktere chci ;) Naposledy jsem sehnala v Intersparu Duplo za polovic - i o dost levneji nez na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
7.12.11 12:56

Díky, Bubu, že máš stejný názor. Kdo umí hledat a nakupovat na internetu, vždycky najde věc levnější než v obchodě. Konkrétně Globus je na hračky neskutečně drahej.

Já poslední čtyři roky nakupuji jen na internetu. Abych měla jistotu, že vše přijde do Vánoc, tak jsem vše objednala už v listopadu.

Konkrétně tohle internetové hračkářství má bezkonkurenční ceny. 8)
 www.funkids.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.12.11 13:00

no my mále koupili tu plastelínu výrobu dortíku plácnu mám pocit v obchodě to stjí v tescu i globusu 599 kč a my ji máme +4 kelímky zdarma osobně za 429 kč z HDS výdejny v Brně. Jak tu písi prouzkoumat hračku prozkoumat mmb Heureku a koupit :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák