Výkup oblečení v Ostravě-Porubě

488
7.12.11 07:29

Výkup oblečení v Ostravě-Porubě

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s vykupováním dětského oblečení v sekáčích? Můžete nějaký doporučit, kde vám dali nejvíce a naopak, kam by jste už nešli?
Vím, že už tady podobné téma bylo, ale chci nové zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
7.12.11 08:48

Ja jsem dostala za plno igelitku oblecku (vic jak 30 kousku urco,byly mezi tim,jen svatecni veci) 150 kacek 8o . To to radsi nekomu daruji a budu mit aspon dobry pocit,nez abych byla nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
7.12.11 08:48
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.12.11 08:49
joanee píše:
Ja jsem dostala za plno igelitku oblecku (vic jak 30 kousku urco,byly mezi tim,jen svatecni veci) 150 kacek 8o . To to radsi nekomu daruji a budu mit aspon dobry pocit,nez abych byla nas.

Taky se bojím velkého zklamání, že dostanu málo, ale peníze jsou třeba. Kam jsi to dávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
7.12.11 08:59

Bazar MIX( naproti fakultky )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
7.12.11 09:01

Bazar MIX( naproti fakultky )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.12.11 09:10

ještě ája bazar vedle cukrárny katky na Dvorní ulici ykupovala pokud tam ještě je teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.12.11 09:44

Prodávala jsi tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
7.12.11 10:03

zkus mimibazar z aviza,porada se kazdy mesic v ostrave hrabuvce,bude ted v sobotu,maminky maji na stolech rozlozene oblecky a prodavaji..ja tam minule nakoupila u jedne maminky obleceni za 600 kc:)dve plne igelitky krasnych veci…zkus to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.12.11 10:04

jo já jo ale ještě po synovi ted fakt nevím co a jak ale byli tam snad 15 let a vykupovali tak snad to ještě funguje já přestala šetřit oblečení od té doby co mi paní řekla že jim dávám lonské kolekce pro upřesnění tenkrát letěli lebky a paní mi řekla že teda berou všechno s lebkama jenže to mi přišlo uplně ujety jako to jsem měla syna asi svléknout protože byl moderně pblečen a sekáč chtěl jít z dobou no jo a boty sz bati za 1000 kč jsem tam prodala za 100 kč takže jsem se na to vyprdla možná spíš prodat přes net ale to se mi taky nějak nedařilo a to mám vechno hm ca atd skoro všechno teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 18:41

SEKÁČMIX NIKDY!!

Moc jsem se nedočetla zkušeností se sekáčmixem (a asi i podobnými firmami)…tak jsem to vyzkoušela na vlastní kůži… a výsledek je varování - hlavně jim nic neposílejte. :/ Raději rozdejte na ulici kolemjdoucím. Ušetříte si poštovné. Protože vám napíšou, že si nic nevybrali a za 119,– Kč vám to pošlou balíkem zpátky! Tak se nenechte napálit jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.10.15 10:45

Přesně tak- NIKDY! poslala jsem 13 kilo oblečení, samé značkové pěkné věci a nevykoupili nic!!! absolutně NIC! Přitom v nabídce online mají samé hnusné hadry jak po babičce nebo pro nějakou cuchtu od plotny..nechápu, o co jim jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák