Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s vykupováním dětského oblečení v sekáčích? Můžete nějaký doporučit, kde vám dali nejvíce a naopak, kam by jste už nešli?
Vím, že už tady podobné téma bylo, ale chci nové zkušenosti.
Ja jsem dostala za plno igelitku oblecku (vic jak 30 kousku urco,byly mezi tim,jen svatecni veci) 150 kacek
. To to radsi nekomu daruji a budu mit aspon dobry pocit,nez abych byla nas.
joanee píše:
Ja jsem dostala za plno igelitku oblecku (vic jak 30 kousku urco,byly mezi tim,jen svatecni veci) 150 kacek. To to radsi nekomu daruji a budu mit aspon dobry pocit,nez abych byla nas.
Taky se bojím velkého zklamání, že dostanu málo, ale peníze jsou třeba. Kam jsi to dávala?
ještě ája bazar vedle cukrárny katky na Dvorní ulici ykupovala pokud tam ještě je teda.
zkus mimibazar z aviza,porada se kazdy mesic v ostrave hrabuvce,bude ted v sobotu,maminky maji na stolech rozlozene oblecky a prodavaji..ja tam minule nakoupila u jedne maminky obleceni za 600 kc:)dve plne igelitky krasnych veci…zkus to:)
jo já jo ale ještě po synovi ted fakt nevím co a jak ale byli tam snad 15 let a vykupovali tak snad to ještě funguje já přestala šetřit oblečení od té doby co mi paní řekla že jim dávám lonské kolekce pro upřesnění tenkrát letěli lebky a paní mi řekla že teda berou všechno s lebkama jenže to mi přišlo uplně ujety jako to jsem měla syna asi svléknout protože byl moderně pblečen a sekáč chtěl jít z dobou no jo a boty sz bati za 1000 kč jsem tam prodala za 100 kč takže jsem se na to vyprdla možná spíš prodat přes net ale to se mi taky nějak nedařilo a to mám vechno hm ca atd skoro všechno teda ![]()
Moc jsem se nedočetla zkušeností se sekáčmixem (a asi i podobnými firmami)…tak jsem to vyzkoušela na vlastní kůži… a výsledek je varování - hlavně jim nic neposílejte. :/ Raději rozdejte na ulici kolemjdoucím. Ušetříte si poštovné. Protože vám napíšou, že si nic nevybrali a za 119,– Kč vám to pošlou balíkem zpátky! Tak se nenechte napálit jako já.
Přesně tak- NIKDY! poslala jsem 13 kilo oblečení, samé značkové pěkné věci a nevykoupili nic!!! absolutně NIC! Přitom v nabídce online mají samé hnusné hadry jak po babičce nebo pro nějakou cuchtu od plotny..nechápu, o co jim jde..