Globus nebo Tesco hračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
7.12.11 13:00

no my mále koupili tu plastelínu výrobu dortíku plácnu mám pocit v obchodě to stjí v tescu i globusu 599 kč a my ji máme +4 kelímky zdarma osobně za 429 kč z HDS výdejny v Brně. Jak tu písi prouzkoumat hračku prozkoumat mmb Heureku a koupit :lol:

• Citovat
  • Upravit
7.12.11 13:02

hracky na Vanoce?

mne to taky v hypermarketech pripada levnejsi; ale vetsinou absolutne nestiham to obchazet a koukat, kde by to bylo nejvyhodnejsi; kde kupujete na Vanoce, kam mam zajit? deti uz mam ve skole (kluk a holka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.12.11 13:02

No já mám právě hypry docela ráda, že to zvládnu koupit jídlo a k tomu ještě celého Ježíška. Teda doufám :P …navíc mají oba dětský koutek, a dcera tam hrozně ráda chodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.12.11 13:15

loni dal Albert hypermarket na poslední chvíli všechny hračky na 50% z původní ceny…kdyby tak člověk věděl, že plánují něco podobného i letos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.11 13:42

Nevím jestli jsi už nakoupila, ale tesco má ode dneška do neděle slevu 20% na všechny hračky, i ty už zlevněný. A u nás v tescu měli dneska teda absolutně všechny ty kravinky co teď frčej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.12.11 15:46

A to maj všechna Tesca? Nebo jen v nějakém městě?
Dnes na nákup nejdu, byly jsme s dcerou na výborné akci www.pohadkovyvikend.cz v Lucerně. Fakt doporučuju!!! Kino - lístek za 60 Kč, spousta aktivit pro děti a ještě jsme si domů přinesly obrovskou tašku s různými propagačními drobnostmi (pitíčka, brumíci, fixky, slevové kupony apod. Jsem nadšená :lol:
Moc děkuji za tip na ty hračky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák