Glowroom od revolutionhair.cz

229
24.9.24 18:00

Glowroom zkušenosti

Ahoj maminky, projížděla jsem instagram a u pár mých oblíbených influencerek jsem viděla řadu glowroom na vlasy od revolutionhair.cz. Máte někdo zkušenost jak Vám působila na vlasy? Užívá případně někdo dlouhodobě? Budu ráda za Vaše zkušenosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
29.9.24 00:11

Ahoj, já objednala na základě toho že to je česká značka. Líbí se mi že to dost pění i při malém množství produktu, vlasy nemám zplihlé a není to extra parfemované, což mě osobně dost vyhovuje. Hlavně se ty vlasy skvěle rozčesávají a jsou heboučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.10.24 09:01

Hele, nedávno jsem to taky viděla, ale zatím jsem nezkusila. Moje kamarádka to používá asi měsíc a říká, že její vlasy vypadají živější. Uvidíš, jak ti sedne, každý máme jiný typ vlasů 🤔 ✨.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.10.24 18:35

Nezkoušela jsem konkrétní řadu glowroom, ale obecně doporučuji zjistit složení produktů a recenze. Často je dobré vyzkoušet několik týdnů a poté posoudit účinky na svých vlasech. Mohlo by být užitečné konzultovat se svým kadeřníkem, jaký typ péče by byl právě pro Vaše vlasy vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.10.24 20:53

Holky moc děkuji za vaše zkušenosti, zkusila jsem konzultovat i s kadeřnicí ta říkala že na hydrataci vlasů a jejich oživení je to fajn, tak jsem objednala a dám vám případně vědět, jak mi to vyhovuje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí