Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky, projížděla jsem instagram a u pár mých oblíbených influencerek jsem viděla řadu glowroom na vlasy od revolutionhair.cz. Máte někdo zkušenost jak Vám působila na vlasy? Užívá případně někdo dlouhodobě? Budu ráda za Vaše zkušenosti. ![]()
Ahoj, já objednala na základě toho že to je česká značka. Líbí se mi že to dost pění i při malém množství produktu, vlasy nemám zplihlé a není to extra parfemované, což mě osobně dost vyhovuje. Hlavně se ty vlasy skvěle rozčesávají a jsou heboučké.
Hele, nedávno jsem to taky viděla, ale zatím jsem nezkusila. Moje kamarádka to používá asi měsíc a říká, že její vlasy vypadají živější. Uvidíš, jak ti sedne, každý máme jiný typ vlasů 🤔 ✨.
Nezkoušela jsem konkrétní řadu glowroom, ale obecně doporučuji zjistit složení produktů a recenze. Často je dobré vyzkoušet několik týdnů a poté posoudit účinky na svých vlasech. Mohlo by být užitečné konzultovat se svým kadeřníkem, jaký typ péče by byl právě pro Vaše vlasy vhodný.
Holky moc děkuji za vaše zkušenosti, zkusila jsem konzultovat i s kadeřnicí ta říkala že na hydrataci vlasů a jejich oživení je to fajn, tak jsem objednala a dám vám případně vědět, jak mi to vyhovuje. ![]()