Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud ti to psaly dnes, tak to normální je, chvíli trvá, než se to dostane do systému
@evulinda79 včera dopoledne. Tak mi to prave uz prijde divny, ze ani nenapsali ze dostali balik
Mě naposledy přišla zpráva od GLS až tak za tři dny. Řešila bych to případně v pondělí.
@Anonymní píše:
Má mi prijit balicek od jedne firmy pres GLS.
Firma mi jiz psala ze balicek je pripraven a odeslan, ale GLS mi nenapsalo nic o tom zeby balicek prevzaly. Nevim ani cislo balicku.
Je to normalni?
A vis ze ta firma muze kecat? Proste poslou, „odesilaci“ email driv, nez to fyzicky doruci na to GLS. Zvlast u malych eshopu to muzou vozit na depo treba 2-3× tydne apod. Takze tobe poslou email, ze to poslali, treba vecer v pondeli, ale fyzicky daji balik na GLS az ve stredu apod.
@Cenarius tohle rozhodně není malý eshop. Chápu, že to muze být třeba i tak, ale prostě nikdy jsem přes GLS neobjednávala tak se ptám. U PPL mi to přijde hned.
Jen jsem se zeptala tak nebud hned neprijemny!
A kdyz chces někomu „radit“ tak aspon normalne a ne ze budes urazet…
Vsichni nejsou tak genialni jako ty.😝
@Anonymní píše:
@Cenarius tohle rozhodně není malý eshop. Chápu, že to muze být třeba i tak, ale prostě nikdy jsem přes GLS neobjednávala tak se ptám. U PPL mi to přijde hned.
Jen jsem se zeptala tak nebud hned neprijemny!
A kdyz chces někomu „radit“ tak aspon normalne a ne ze budes urazet…
Vsichni nejsou tak genialni jako ty.😝
Neprijemnej? A ze nekoho urazim? Si delas srandu ne? Jak konkretne jsem te urazil, muzes mi to laskave v tom mem prispevku ukazat? Tam vidis uplne neco jineho, nez je tam napsany ![]()
Má mi prijit balicek od jedne firmy pres GLS.
Firma mi jiz psala ze balicek je pripraven a odeslan, ale GLS mi nenapsalo nic o tom zeby balicek prevzaly. Nevim ani cislo balicku.
Je to normalni?