Glucophage (metformin) PCO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
20.8.14 17:22

@martulax ja za iui platila dokonce 1400…des. pry by mohlo byt na pojistovnu, ale ta by mi ho mohla pocitat do 4 hrazenych ivf cyklu, ze to neni nejak jasne specifokovano, tak se to pry plati radsi. Ivf mas vyslo to prvni kdy se jeste nehradili leky nejak na 22500,– a ted to druhe okolo 37tis. Meli jsme PK a icsi…to vy byste asi taky potrebovali skrz ty spermijky. Za leky jsem platila myslim 5700,– a zbytek embryjka oplodneni, kultivace a mrazeni virtifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.8.14 17:32

@Vrk hm diky, alespoň mám přehled,1sp bylo v rámci normy pak 15 a ted bída, ale bral antibiotika a má nervy v práci, tak asi proto, hodně mě to mrzí, pr když teď moje tělo funguje(nevím na jak dlouho),tak jsou zas problémy u něj. koupila jsem maccu a asi nasadit e vitamín. A počkám jak dopadne test. Sestra říkala ze když je taková reakce po iui, ze je to zvláštní, že se to povede, ze stačí jeden bojovnice, tak budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.8.14 17:46

@martulax jasne vidim to stejne, nic neni ztraceno!!! Navic nove spermijky se tvori denne!!! Takze nezoufej a pokud bral atb min jak pred 3tydny tak to je urco z toho, mam to vysledovano i u manzela. Zkuste i chlorellu treba a zeleny jecmen a chodte casteji na prochazky aspon 2-4km ob den ci denne. Stres taky dela svoje a pozor na uple trenky a kalhoty ci saunu a pod…my meli ted naposled 13% jestli myslis tu morfologii…ne vlastne to je tvar…pohyblivost my mame okolo 60%…ale chce to i dodrzovat zdravejsi stravu proste a ten pohyb. Verim ze kdyz se do toho oprete bude dobre. Kup vitaminy obsahujici stopove prvky. Je potreba selen zinek horcik!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.8.14 18:13

@Vrk on má pohybu dost, dělá na domku a hraje hokej, ale tam se zase přehříva, chodí se psy, ale je silný astmatik a často nemocný.
Diky za radu, budu ho každý den kontrolovat, ať si to bere a uvidíme.
Myslela jsem pohyb, morfologie a ostatní hodnoty jsou ok.asi bych to ještě netlacila do toho Ivf, oni stejně mají strach z hyperstimulaku a dr mi nechtěl ani ten clostilbeg nasadit, stačila mi úplně půlka tbl, což většinou se bere jeden a víc denně. A co u tebe kdy má dorazit ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.8.14 18:31

@Vrk nebo nedorazit a budeš testovat, už by nám to mohlo vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.8.14 19:00

@martulax v uvahu u tebe nepripada jen klasicke ivf, ale i nativ coz je ivf uplne bez stimulacnich leku. Pouze odsaji tvuj folikl pred ovu a mimotelne oplodni a daji ti zpet do briska anebo minimalka to je ivf s min stimulaci a podobnym postupem jako nativ. Takze neboj. A kam chodis do caru? Ja uz bych na ivf taky nesla. Jedine nativ kdyz uz telo funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.8.14 19:23

@Vrk chodím do Brna -Obilnak, byla jsem tam na tom drillingu a už jsem tam tak nějak zůstala. Zatím mě to ani nenapadlo zkoušet něco jiného, asi by mi jinde víc nepomohli.
No diky za radu, já tomu umělému vůbec nerozumím, to jsem ani nevěděla, jaké jsou možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.8.14 23:50

@martulax v brne je nej reprofit a mudr. machac…tak zkus…je i pro prirozene tehu vic…ne vsude se minimalka dela;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.8.14 15:05

@martulax No na minulém ultrazvuku, mě gynekolog řekl, že to je jasné PCO. Doporučil mě drilling, tak uvidím. Jsem teď celá nesvá z té MS. Zatím nic nedorazilo, ale občas mě pobolívá břicho mám pocit, že na druhý den přijde a nic. Nevím jestli je to těma injekcema, ale mám strašně citlivé prsa. Mám pocit, že se rozskočím. Neměla jste některá stejný problém? Jindy před MS to nemívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.8.14 19:21

@Ruhana jo z tech injekci přesně jak popisuješ a ještě otekla a unavena, já si myslím, že už se ti to chystá(ms).měla jsem takový pocit asi tyden než to přišlo. já jsem na drillingu byla a jsem jenom rada, pr se mi dost ulevilo a po metforminu přišla i ms, já už jsem ty vajecniky měla úplně zabalené cystama, tak doufám, že to povede ke zdárnému konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.8.14 21:27

@Vrk diky za rady, uvidím, jak to teď dopadne a popřemýšlim o dalším řešení, dnes jsem nakoupila vitamíny Se Zn Mg a budu to dávat k té mace, když už tak už, dnes jsem byla úplně vyčerpaná a odcházel mi hnědý hlen, tak asi ovu, tak teď zbývá už jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.8.14 21:43

@martulax super!! Tak jeste jistete doma aspon 3dny;) a to by bylo aby nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.8.14 23:27

Nam dnes dorazil Reproman. V Tomasove jej ted maji 60 tobolek za 250,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.8.14 07:06

@Ruhana to neznám, co to obsahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.8.14 09:54

@martulax Byl nám přímo doporučen, protože do teď manžel zobal 4 tabletky denně - vitamín E, SelZink, vitamín C a listovku. Reproman 1 tobolka - Kotvičník zemní, Maca, kyselina listova, vitamín B1,2,3,5,6,7,12, ginkgo biloba, zinek, selen, vitamín C, koenzym Q10, vitamín E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí