Gonal a Ovitrelle bez inseminace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evikcheryl123
16.11.13 12:00

Dobry den, chtela bych se zeptat po jake dobe je mozne znovu pouzivat gonal ( hormony)na poprve to vynevyslo tak jestli hned po mesici se muzou hormony pichat znovu, dekuji za odpove

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.17 12:17

Ovitrelle a početí

Hezky den,

chci se zeptat. S partnerem se lecime s neplodnosti. Ma nekolikanasobnou vadu u spermii (maly pocet, mala pohyblivost, spatne vyvinute..). Bylo nam receno, ze nejvetsi sance na dite je inseminace, popr. umele. Ted jsme dostali na pichnuti ovitrelle, ale mame to zkusit prirozene. Jsem z toho trochu zmatena. U me problem neni. Mel nekdo z vas podobny problem? A pokud ano, otehotneli jste nebo jste nakonec sli na vyse zminene metody?

Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
21
24.7.17 12:50

Ahojky holky. Jsem po IVF. Taky jsme měli problém. Nicméně byl na mojí straně. Neovulovala jsem. Proto byla jediná možnost IVF. Píchala jsem si gonal při stimulaci a ovitrelle 48 hodin před zákrokem - punkcí. Stimulace u mě vypadala ok. Měl jsem i normální počet oocytů. Nicméně po zavedení embrya jsem dostala hyperstimulační syndrom. Musela jsem okamžitě do nemocnice protože mi vaječníky začaly propouštět vodu do břicha a měla jsem břicho nafouklé jako v 6.měsíci. Dostávala jsem infuze a bílkoviny. Už jsem z toho venku a plodu se nic naštěstí nestalo a jsem v 8.týdnu :)
Jinak doktor mi říkal kdyby to nevyšlo, tak další měsíc by se začlo s další stimulací tzn. další píchání gonalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.25 19:27
@Daajik píše: Více

Jak to tenkrát dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie