Gonal a Ovitrelle bez inseminace

4507
18.8.11 10:20

Gonal a Ovitrelle

Ahojte holky, chtela jsem se zeptat, jestli mate zkusenost s injekcemi Gonal a Ovitrelle a jestla tato stimulace byla u vas uspesna?diky moc za vase reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
19.8.11 12:12

Ahoj! Já jsem měla stejnou stimulaci a měla jsem 9 dobrých vajíček. Ne hodně…ne málo…myslím si, že takovej zlatej střed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.8.11 13:20

ja mam 12 a podarilo se? Jak dlouho to beres? Pripadne vedlejsi ucinky? U me to ted dr. zkousi prvni cyklus zatim jeste bez inseminace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.8.11 16:57

Gonal jsem aplikovala 9 dní a to 225. Od 5 den jsem si jaště k němu aplikovala Cetrotide. Ovitrelle jsem si aplikovala 36 hod. před odběrem vajíček. Na odběr jsem šla 12 den.
Tedˇmám 5 den po ET, tak zatím nevím jak jsem dopadla. Nechci si dělat zbytečný naděje, ale doufám, že dobře :wink:
Ze začátku jsem žádný příznaky neměla, ale ke konci už mě hrozně bolelo břich. Byla jsem unavená,ale to je možná z toho všeho…přece jenom je to docela velkej nápor na nervy. I když jsem se to snažila všechno brat spíš sportovně. Teď už to čekání na // je mnohem horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.8.11 17:37

Elenaa, drzim Ti moc palecky, at Ti to vyjde…jak dlouho se snazite,jestli se muzu zeptat.
U me dr. zatim tohle zkousi „prirozene“ na nejnizsi davce, snad bude telo reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.8.11 08:49

Ahoj!
O mimi se snažíme necelý 3 roky. Já jsem ani, tak neměla problém otěhotnět, jako donosti. Mám za sebou několik potratů a mimoděložní.
Mám zvýšenou buněčnou imunitu…teda měla jsem…tak jsme nechtěli čekat a šla jsem rovnou na IVF. Bylo moje první, takže jsem asi v tomto směru nezkušená.
Já taky doufám, že to snad už vyjde :wink:
Na druhou stranu nechci si už teď stavět vzdušný zámky. No uvidíme…
Já nechápu proč tu stimulaci máš bez inseminace? Není to škoda…rvát do sebe hormony a nezkusit to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.8.11 09:01

no my tam chodime teprve necele 2 mesice a ted chce ten prof. zjistit,jestli moje telo na ty hormony vubec reaguje a v jake davce…rekl mi, ze vubec nevi, proc u me je to tak, ze ta ovulace neprobehla. Kdyz telo bude reagovat a stejne se to nepovede, tak dalsim krokem uz bude asi to IUI, ja jsem v Nemecku, mozna, ze tady maji jine postupy…nevim :nevim:
Kdy sis ten gonal pichala? Mne rekl vecer, ja vzdy ve 20, ale po 2 hodinach me vzdycky zacne bolet bricho, je to docela neprijemny:-(ale pak rano v pohode, mela jsi to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.8.11 10:10

Mě mudr. řekla, že je jedno v kolik, ale vždy ve stejný čas. Tak jsem začala taky v osum večer. Břicho pobolívalo, ale dalo se to vydžet. Horší to tylo po odběru vajíček.
Postupy asi mají jiny.
Hlavně, aby se povedlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.11 18:03

ahojte holky, nemate nektera zkusenost s gonalem a ovitrellem prirozene - tzn. bez IUI nebo IVF? U me to minule nezabralo (resp.k ovulaci nedoslo,jinak foliky rostly hezky) a ted tomu davama 3 mesice a mam zvysenou davku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.9.11 19:35

podle me je to nesmysl,samosnažení doma s temito hormony..proč nejít do inseminace aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.11 19:55

no dr. nam rikal, ze u nas nevidi nejaky problem, ze jsme oba plodni, ze jediny u me s ovulkou, tak to zkusime jeste takto…puvodne jsme uz chteli do umelyho, ale kdyz sam dr.vidi sanci, tak to jeste zkusime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.9.11 20:01

takkdyž to tvuj drvidí dobře pročvás nenatlačí do insemky…aby tem spermošum pomohl blíž a dostaly setam lepe..je to blbost ješte s gonalem si huntovat telo..a samosnažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.11 20:03

no mozna jsou tady v Nemecku jine postupy…na jednu stranu jsem rada, ze nas hned netlaci do inseminace a dava tomu cas „prirozene“…pokud je problem jen v te ovulce, tak staci jen spravne nastelovat davku a vysledovat spravne nacasovani…a kdyz ne, tak pak pujdeme do umeleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.9.11 20:05

inseminace je lepší než pohlavní styk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.11 20:08

jo, je pravda, ze sance je tam vyssi nez pri klasickem styku, ale ne zas o tolik…vsak mozna se k ni nakonec stejne brzo dohrabeme a treba driv,nez je plan..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí