Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zakládám tuto novou diskuzi pro čekatelky IVF v září 2011.
Já mám schválený dlouhý protokol. Tak že 22DC tj. 2.9. jsu na injekci na utlumení hormonální funkce a dál se uvidí. Mám z toho strach protože je to mé první IVF. Nevím co mě čeká a co mě nemine. Naštěstí máem dobrý spermio a tak nebudeme muset mít ICSI. Jen abych vyprodukovala hodně zralých a kvalitných vajíček.
Ahojky, nevíš jak se ta injekce jmenuje. Já ji dostala minulý týden a vůbec si nemohu vzpomenout jak se jmenuje…
Ahojky,
Je to Zoladex.Já si dnes jedu pro hormony,začnu dlouhy protokol
![]()
Oskynka píše:
Ahojky,
Je to Zoladex.Já si dnes jedu pro hormony,začnu dlouhy protokol![]()
Zoladex??? Nic jiného není??? Nějak mi ani ten název nic neříká. Přeji hodně zdaru, já jdu 24.8. viz podpísek a koukám, že máme i stejný CAR. Ke komu chodíš, jsi spokojená???
elllis píše:Oskynka píše:Zoladex??? Nic jiného není??? Nějak mi ani ten název nic neříká. Přeji hodně zdaru, já jdu 24.8. viz podpísek a koukám, že máme i stejný CAR. Ke komu chodíš, jsi spokojená???
Ahojky,
Je to Zoladex.Já si dnes jedu pro hormony,začnu dlouhy protokol![]()
Nevím jestli i něco jiného,já měla Zoladex.Jinak nemám stáleho lékaře,pokaždé někdo jiny.A Ty?
Ahojky. Já si jdu na první injekci toho druhého září, ale nevím jsk se ta injekce jmenuje. Já vím že je i nějaká s názvem od písmene G. Taky začnu dlouhý protokol. Holky při tom dlouhém protokolu normálně dostanem tu měsíční potvoru? Někdo ji měl a někdo ne. ![]()
Já chodím do Caru u Apolináře a jsem tam s nima spokojená. Chtěla jsem taky jet do Teplic. Jinak to asi chodí ve všech centrech stejně. Střídají se tam doktoři jak na běžícím páse. Já se teda pokud to jde objednávám pořád ke stejné doktorce.
Osky, taky mi to hodně střídali, ale teď jsem už delší dobu u Lojka a u 1.ET byla ta doktorka, nemůžu si vzpomenout na jméno… Ale ta injekce bude asi stejná. Hele a po jaký době od injekce si jdeš pro ty léky. Měla jsi mezitím MS nebo jak? Já se objednala, tak jak mi řekl, ale nevím jestli mám mít po MS nebo ji ještě můžu mít. A nevíš za jak dlouho u dlouhého protokolu jdeš na OPU a ET???
Mě přišla mrcha po Zoladexu trochu později ale dorazila.Ted jsem paty den cklu a ještě špiním a mám jít na kontrolu a dostat puregon.Také jsem zvědavá kdy bude OPU.Dnes se zeptám a pak sem písnu ![]()
Osky, díky za info, kouknu se večer nebo zítra, jsem celkem zvědavá. Ať dobře pochodíš, v kolik jdeš?
Oskynka píše:
V půl jedné mám byt v Pronatalu.
Držím pěsti a hezky se na všechno zeptej, ať nám to pak můžeš povědět
![]()
elllis píše:
Ahojky, nevíš jak se ta injekce jmenuje. Já ji dostala minulý týden a vůbec si nemohu vzpomenout jak se jmenuje…
není to injekce DECAPEPTYLu - 21DC injekce do zadnice pak za 14 dní kontrola UTZ a začátek stimulace…
pegisek píše:elllis píše:není to injekce DECAPEPTYLu - 21DC injekce do zadnice pak za 14 dní kontrola UTZ a začátek stimulace…
nene, to bude asi ten zoladex, bylo to do břicha
elllis píše:pegisek píše:nene, to bude asi ten zoladex, bylo to do břichaelllis píše:není to injekce DECAPEPTYLu - 21DC injekce do zadnice pak za 14 dní kontrola UTZ a začátek stimulace…
Tak každopádně držím palce ať se zadaří…