Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Eli co v sobotu?
![]()
Osky já občas toto špinění měla celý měsíc a kupodivu jsemměla i sliznici vysokou.
Ale je to nepříjemný jak prase. Václav doma hudruje že furt nic není, ale copak můžu… fujky ![]()
Tak to není Eli ještě tak dlouho ![]()
Bery,u nás už je také delší pauza ![]()
Holky nevíte kde na netu seženu ceník Pronatalu?nemůžu nic najít. ![]()
JJ, není, ale naruší mi zářijové plány
potvora jedna, když má přijít, tak nic a pak zase naopak
![]()
A ceník??? Nevím, nehledla jsem ho, vždy mi dali v CARu ![]()
Osky ty chlapi jsou chudinky viď ![]()
Mě taky dali ceník v caru.
Eli je to opruz fakt, když má dorazit tak se fláká a když dorazit nemá tak je spolehlivá až hrůza. Doufám, že to dostaneme ale opravdu už naposledy. No a Osky samozřejmě už vůbec ne.
Já si ten ceník zítra vezmu do práce oskenuju ho a hodím ho sem a schválně porovnáme ceny jo. Zajímalo by mě jak na tom ty nemocnice vydělávají.
Holky tfuj tfun na ty dnešní kontroly. Dejte mi hned vědět jak jste dopadly.
Jinak já čůza zapoměla ten ceník doma
Tak zítra.
Ahoj holčiny,
ELIS,
držím palce at dobře pořídíš ![]()
Já nedopadla.IVF se konat nebude
Nereaguji vůbec na stimulaci a jeden vaječník odrovanla endoška ![]()
jééé Osky. to je mi líto. Toho se právě taky bojím, že ta moje endoška to taky posere. Ach jo. A co teď? půjdeš na laparo na odstranění? To je v hajzlu fakt že jo ![]()
Nene neberu nic. Chodila jsem od června na kontrolní ultrazvuky až do srpna a zatím to bylo čisté. Oni právě ivf u apolináře přes prázdniny nedělají. Kdybych tu potvoru v červnu dostala dříve tak už mám IVF za sebou ale teď jsem musela tři měsíce čekat. Teď při poslední potvoře jsem už na kontrolu nešla tak snad se mi tam nic nudělalo.
Ty máš kolikátý stupeň endošky? Já nemám moc veliký ale mám ji mezi konečníkem a dělohou. To nemohli letos v dubnu odstranit aby mi neponičili střeva. Tak snad to budu mít čisté a vyjde to.