Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ty jedeš ve středu do Teplic?Já také,v osm ráno na ultrazvuk.Už dostaneš hormony?
Oskynka píše:
Ty jedeš ve středu do Teplic?Já také,v osm ráno na ultrazvuk.Už dostaneš hormony?
Jj, ve středu, myslím, že v 11h, bych se musela podívat… Měla bych je dostat a být taky 5.DC, jestli teda MS dorazí zítra. Nic zatím necítím, tak nevím. Když chceš aby jednou dorazila, tak bude dělat fóry
Jen nevím, co když se opozdí…
To mám tak pěkně naplánovaný s rodinnýma oslavama a nakonec to dopadne na h… ![]()
Osky a jaké dávkování si dostala? Já budu mít to samé. Páš to píchání perem?
A musí se ta mrcha dostat před pícháním hormonů?
Mě mrcha dorazila opožděně.Dostala jsem 275 jednotek.U každého davají různé dávky.
O oslavách ani nemluv.My máme 27. svatbu,tak se jen modlím aby OPU bylo jak Lojka řekl ![]()
Dostala jsem pero a na jeden Puregon jsem doplácela 2.200.Jsem VZP:
Oskynka píše:
Mě mrcha dorazila opožděně.Dostala jsem 275 jednotek.U každého davají různé dávky.O oslavách ani nemluv.My máme 27. svatbu,tak se jen modlím aby OPU bylo jak Lojka řekl
Jako tvojí, pokud jo, tak blahopřeji.
Jinak já mám v rodině 5Otiny a vinobraní. Říkala jsem si na oslavu už budu po ET, takže klídek a na vinobraní už budu znát výsledek, ale jestli se to celé posune, tak si neužiju nic
no ale, co bych pro mimčo neudělala…
Příspěvek upraven 19.08.11 v 10:42
elllis píše:Oskynka píše:Jako tvojí, pokud jo, tak blahopřeji.
Mě mrcha dorazila opožděně.Dostala jsem 275 jednotek.U každého davají různé dávky.O oslavách ani nemluv.My máme 27. svatbu,tak se jen modlím aby OPU bylo jak Lojka řekl
Jinak já mám 10.9. v rodině 5Otiny a 17.9. vinobraní. Říkala jsem si na oslavu už budu po ET, takže klídek a na vinobraní už budu znát výsledek, ale jestli se to celé posune, tak si neužiju nic
no ale, co bych pro mimčo neudělala…
děkuji,naše svatba:huban: Kam na vynobraní?Žernoseky?
Burčák je vynikající, ale letos si ho budu muset asi odpustit, i když se na něj těším vždycky celej rok..
Hele odkud holky ste??
V Žernosekách letos vinobraní nebude. Víno jim pomrzlo a tak bude jen nějaká „pouť“
Já na to peru budu dopláce 2.047 Kč. Jsem taky u VZP.
Tak hlavně ať na ty hormony dobře reaguješ a třeba půjdeš na opu dřív ![]()
beryltm píše:
Hele odkud holky ste??
V Žernosekách letos vinobraní nebude. Víno jim pomrzlo a tak bude jen nějaká „pouť“
Já na to peru budu dopláce 2.047 Kč. Jsem taky u VZP.
Tak hlavně ať na ty hormony dobře reaguješ a třeba půjdeš na opu dřív
Já jsem z Ustí.Asi to má víc našpuntované jejich lékárna ![]()
Já jse z Třebušína. To je kousek od Ústí ![]()
No už se ti to blíží. Neboj 27 to určo nebude ![]()
beryltm píše:
Já jse z Třebušína. To je kousek od Ústí
No už se ti to blíží. Neboj 27 to určo nebude
Tam jsem byla jako dítě na táboře ![]()