Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Oskynko, to mě moc mrzí ![]()
Jinak já taky žádná sláva, mám přijít znovu 30.8., protože MS stále nedorazila, tak uvidíme…
Teda holky to je hnus den. Nějakej zakletej.
Osky a co dál? Kdy jdeš znovu?
Eli a dali ti něco na vyvolání? nebo budou čekat až se to rozjede samo?
Nedali, prý mám přijít 30.8. a buď do té doby dorazí nebo ne, no uvidíme.
Ahoj holky ![]()
Oskynko,to mě moc mrzí,že vám to takhle dopadlo ![]()
Elllis,ty chodíš do Teplic Pronatalu
?? Já tam byla dneska v 11:15 ![]()
Já jsem dopadla dobře
,vyfasovala jsem Puregon a zítra začínám píchat 200 jednotek 2.dny a pak po 175.. Pak jdu na kontrolní UTZ 30.8. a to už mi asi řeknou kdy bude OPU ![]()
Ivča86 píše:
Elllis,ty chodíš do Teplic Pronatalu?? Já tam byla dneska v 11:15
Já jsem dopadla dobře
,vyfasovala jsem Puregon a zítra začínám píchat 200 jednotek 2.dny a pak po 175.. Pak jdu na kontrolní UTZ 30.8. a to už mi asi řeknou kdy bude OPU
Fakt??? Jsme se tam musely potkat… Kdy jdeš toho 30., jdu taky
ELLIS,mrcha určitě dorazí.Když jí člověk potřebuje,tak si dává na čas.
Já byla v Teplicích v osm ráno ![]()
BERY?přiznám se nevím jaky stupen endošky mám.V operačním protokolu jsem to nevyčetla,akorát diagnozu a tu mi potvrdili v CARU.Na UTZ jsem byla bez nálezu až na ten vaječník.Při operaci mi zněj odstranili cystu, byl už chudáček po té operaci ![]()
Ted dáme 2-3 měsíce pauzu a pak se mám objednat na konzultaci.
Osky dva až tři měsíce pauzu, to se ti ta endoška akorát rozjede. Ach jo to je v čudu tohle ty pauzy.
Já už se začínám bát jak dopadnu já.
beryltm píše:
Osky dva až tři měsíce pauzu, to se ti ta endoška akorát rozjede. Ach jo to je v čudu tohle ty pauzy.
Já už se začínám bát jak dopadnu já.
To že jsem takto dopadla já neznamená že ty také ![]()
elllis píše:Ivča86 píše:Fakt??? Jsme se tam musely potkat… Kdy jdeš toho 30., jdu taky
Elllis,ty chodíš do Teplic Pronatalu?? Já tam byla dneska v 11:15
Já jsem dopadla dobře
,vyfasovala jsem Puregon a zítra začínám píchat 200 jednotek 2.dny a pak po 175.. Pak jdu na kontrolní UTZ 30.8. a to už mi asi řeknou kdy bude OPU
Je to možný že jsme se viděly a nevíme o tom ![]()
Já tam byla i s dcerou a manželem
..
Jedu toho 30.8. hned v 8.ráno,tak se budu modlit aby bylo vše OK,protože teď už zase špinim
(13DC) a dneska večer začínám píchat Puregon ![]()
Ivčo, jj, tak to jsem Vás tam zahlédla, ale zrovna si tě nevybavím. Já tam byla sama - červenočerné tílko, džínové šortky… Jinak já jdu až v 11:45h
Jinak MS dnes dorazila, potvora, taky mohla už včera, když jsem byla v CARu, to je jak naschvál
no neudělám nic…
Eli hlavně že dorazila. o kolik se zpozdila? a máš ji silnější než obvykle?
beryltm píše:
Eli hlavně že dorazila. o kolik se zpozdila? a máš ji silnější než obvykle?
Ne, ne klasika, jako vždy, jen po tom IVF byla slabší, což mi přišlo divné a zpoždění??? Od soboty, tedy 5 dní
Ahoj holky nevadí kdyz se tady k vám přidám já jdu 31.8 a čeká mě dlouhy protokol něco jsem o tom četla ale ted bych měla dostat injekci na zastavení vaječníku která působí cca14dni a pak UZ a stimulace jako při krátkém protokolu aspoň myslím ![]()