Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo tak alespoň tobě přeji dobré zprávičky. Já písnu až zítra večer jak jsem dopadla. Jdu do caru v půl dvanácté a do práce už se nevracím. No a domů dorazím až tak okolo šesté. Jdu ke švagrové na kosmetiku tak alespoň tu si užiju.
Moni jak ti jde píchání?
Ivčo budu zítra na tebe myslet pak dej vědet a ještě něco jak jsi dostala ted ms kdy jsi začala pichat já mám vyčkat ms a 5-10 den se mám oběd at na uz co tam bude koukat?a to začnu hned pichat?
Ahojky ![]()
Tak já jsem se lepší zprávičky nemohla dozvědět
![]()
Vlevo 4-5 folíků 14-16mm ![]()
Vpravo 10-12 folíků 12-16mm ![]()
Sliznice je 10mm ![]()
Na OPU jdeme ve středu 7.9. a v pondělí 12.9. budou „bobánci“ u mě ![]()
Jenom říkala že je škoda,že si je nenecháme zmrazit na příště
..
Vlevo mi ty folíci vyrostli za ty tři dny o 12mm ![]()
Ještě mi snížila dávku Puregonu z 225 na 150 a v PO večer Pregnyl a hurá na to
![]()
Ivčo taky ti gratuluji.
Já už takové dobré zprávy nemám.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito ![]()
beryltm píše:
Ivčo taky ti gratuluji.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito
Ahojky holky ![]()
Beryltm to je mi móóóc líto,že to takhle dopadlo ![]()
Minka22 děkuji za gratulaci ![]()
Dneska už je to břicho pěkná síla
..Ráno jsem šla s malou dokoupit ještě nějaký věci do školy a pak už jsem sotva došla k autu jak to břicho bolí
.. Dr. mi včera říkala,že se mám ŠETŘIT a nenamáhat,že to bude bolet,jak na to nejsem zvyklá mít takovou sliznici a tolik folíků..Já jsem ale nečekala že nebudu ani moct chodit ![]()
Ale co bych pro mimísky neudělala cóó ![]()
Teď už se budu jen flákat,už mi bolí i sedět,tak jsem v takovém tom polosedě
..
Ivča86 píše:
Ahojky holky![]()
Beryltm to je mi móóóc líto,že to takhle dopadlo
Minka22 děkuji za gratulaci
Dneska už je to břicho pěkná síla![]()
..Ráno jsem šla s malou dokoupit ještě nějaký věci do školy a pak už jsem sotva došla k autu jak to břicho bolí
![]()
.. Dr. mi včera říkala,že se mám ŠETŘIT a nenamáhat,že to bude bolet,jak na to nejsem zvyklá mít takovou sliznici a tolik folíků..Já jsem ale nečekala že nebudu ani moct chodit
Ale co bych pro mimísky neudělala cóó
Teď už se budu jen flákat,už mi bolí i sedět,tak jsem v takovém tom polosedě![]()
..
Jééé,tak to koukám že se mám na co těšit viď
..Doufám že to nebude tak hrozný
..Když jsem byla na laparce,tak jsem pak zvracela z tý narkózy
![]()
beryltm píše:
Ivčo taky ti gratuluji.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito
to je mi moc líto ![]()
Ivča86 píše:
Jééé,tak to koukám že se mám na co těšit viď![]()
![]()
..Doufám že to nebude tak hrozný
..Když jsem byla na laparce,tak jsem pak zvracela z tý narkózy
![]()
![]()
Holky držím Vám palce ať to dopadne skvěle alespoň Vám. Moc na Vás myslím.
Já se dozvím více zítra. Tak z práce po poledni hned písnu jak jsem dopadla.
Elis ty jdeš zítra taky na kontrolu viď. Tak snad už ti řeknou kdy bude opu.