1. IVF (dlouhý protokol) září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5551
1.9.11 20:06

Ivčo tak alespoň tobě přeji dobré zprávičky. Já písnu až zítra večer jak jsem dopadla. Jdu do caru v půl dvanácté a do práce už se nevracím. No a domů dorazím až tak okolo šesté. Jdu ke švagrové na kosmetiku tak alespoň tu si užiju.
Moni jak ti jde píchání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
1.9.11 20:13

Ivčo budu zítra na tebe myslet pak dej vědet a ještě něco jak jsi dostala ted ms kdy jsi začala pichat já mám vyčkat ms a 5-10 den se mám oběd at na uz co tam bude koukat?a to začnu hned pichat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
1.9.11 20:15

Jo a čím stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
2.9.11 11:57

Ahojky :-)
Tak já jsem se lepší zprávičky nemohla dozvědět :dance: :dance:
Vlevo 4-5 folíků 14-16mm :lol:
Vpravo 10-12 folíků 12-16mm :lol:
Sliznice je 10mm :dance:
Na OPU jdeme ve středu 7.9. a v pondělí 12.9. budou „bobánci“ u mě :dance:
Jenom říkala že je škoda,že si je nenecháme zmrazit na příště :cry: ..
Vlevo mi ty folíci vyrostli za ty tři dny o 12mm :dance:
Ještě mi snížila dávku Puregonu z 225 na 150 a v PO večer Pregnyl a hurá na to :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
2.9.11 12:41

ivčo to je bomba velilikanská gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.9.11 15:46

Holky :mavam:
nestíhám psát ani dočítat :nevim:
doufám, že je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
2.9.11 20:36

Ivčo taky ti gratuluji.
Já už takové dobré zprávy nemám.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
2.9.11 21:35
to je mi líto to ti nezavidim to čekani a pořad litaní po doktorech je síla a zase laparka no hruza :cert: snad bude vše dobrý a co nejdříve začneš :palec: :hug:
beryltm píše:
Ivčo taky ti gratuluji.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.9.11 09:00

Dobre rano a hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
3.9.11 10:34

Ahojky holky :lol:

Beryltm to je mi móóóc líto,že to takhle dopadlo :cry:

Minka22 děkuji za gratulaci :kytka:

Dneska už je to břicho pěkná síla :zed: :zed: ..Ráno jsem šla s malou dokoupit ještě nějaký věci do školy a pak už jsem sotva došla k autu jak to břicho bolí :pocitac: :zed: .. Dr. mi včera říkala,že se mám ŠETŘIT a nenamáhat,že to bude bolet,jak na to nejsem zvyklá mít takovou sliznici a tolik folíků..Já jsem ale nečekala že nebudu ani moct chodit :zed:
Ale co bych pro mimísky neudělala cóó :lol:
Teď už se budu jen flákat,už mi bolí i sedět,tak jsem v takovém tom polosedě :-D :zed: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.9.11 15:50
To sami jsem měla i já nakonec před punkci sem nemohla ani sedět a po punkci ani chodit hrůza ale jak píšeš cobychom neudělali pro dítě :palec: Drž se a v klidku odpocivej :hug:
Ivča86 píše:
Ahojky holky :lol:

Beryltm to je mi móóóc líto,že to takhle dopadlo :cry:

Minka22 děkuji za gratulaci :kytka:

Dneska už je to břicho pěkná síla :zed: :zed: ..Ráno jsem šla s malou dokoupit ještě nějaký věci do školy a pak už jsem sotva došla k autu jak to břicho bolí :pocitac: :zed: .. Dr. mi včera říkala,že se mám ŠETŘIT a nenamáhat,že to bude bolet,jak na to nejsem zvyklá mít takovou sliznici a tolik folíků..Já jsem ale nečekala že nebudu ani moct chodit :zed:
Ale co bych pro mimísky neudělala cóó :lol:
Teď už se budu jen flákat,už mi bolí i sedět,tak jsem v takovém tom polosedě :-D :zed: ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
3.9.11 16:19

Jééé,tak to koukám že se mám na co těšit viď :-D :zed: :lol: ..Doufám že to nebude tak hrozný :poblion: ..Když jsem byla na laparce,tak jsem pak zvracela z tý narkózy :poblion: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.9.11 19:17
beryltm píše:
Ivčo taky ti gratuluji.
Zjistili mi že mám abnormálně vysokou sliznici a tak mi nabrali HCG. Aby toho nebylo málo tak mám na pravém vaječníku cystu 38mm. V pondělí jdu ještě na jeden ultrazvuk a pro výsledky hcg a pak mě čeká prý zřejmě znovu laparoskopie. Tak že se ivf odkládá na neurčito :cry:

to je mi moc líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.9.11 22:48
Mě bylo zle ale dali mi kapačku a hned bylo ok :palec:
Ivča86 píše:
Jééé,tak to koukám že se mám na co těšit viď :-D :zed: :lol: ..Doufám že to nebude tak hrozný :poblion: ..Když jsem byla na laparce,tak jsem pak zvracela z tý narkózy :poblion: :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
4.9.11 08:44

Holky držím Vám palce ať to dopadne skvěle alespoň Vám. Moc na Vás myslím.
Já se dozvím více zítra. Tak z práce po poledni hned písnu jak jsem dopadla.
Elis ty jdeš zítra taky na kontrolu viď. Tak snad už ti řeknou kdy bude opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí