1. IVF (dlouhý protokol) září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8630
8.9.11 11:51

Nééé,nemám volat..Jen řekla „transfer bude v pondělí 12.9.“ a já říkám „mohla by jste mi říct jak to s nima vapadá??“ a ona „takový věci se po telefonu neříkaj,všechno se dozvíte v pondělí“ :nevim: :zed:
Tak já nevim jestli tam mám zítra zavolat,co když tam bude sedět ta samá pipina co dneska a vynadá mi :nevim: :-(
Taky mi přijde divný,že si už nemám volat jestli to vůbec „mrňousci přežily“ ,většinou si ženský volaj každý den nebo aspoň obden viď ?? :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
8.9.11 11:58

Holky já jsem si teď tak vzpoměla,že mám jít 23.9. trhat zub :zed:
Myslíte že budu moct jít když budu 12.dní po ET ???? :nevim:
Mám strach aby ta injekce neublížila „prckům“ jestli se uchytí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.9.11 12:25

Holky mě to myslím po telefonu taky neřekli :nevim: Já jsem dnes 29 dc mivam to pravidelně :nevim: Co 28 dni zati je čas uvidíme ono to přijde samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.9.11 12:26
Zeptej se na to :nevim:
Ivča86 píše:
Holky já jsem si teď tak vzpoměla,že mám jít 23.9. trhat zub :zed:
Myslíte že budu moct jít když budu 12.dní po ET ???? :nevim:
Mám strach aby ta injekce neublížila „prckům“ jestli se uchytí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
8.9.11 12:29

Ivčo přesně tak jak píšeš. Oni přeci nemůžou vědět jestli se mrňousci dobře vyvinou do toho pondělí (já si myslím že uričtě joooo). Kamarádka volala do pronatalu obden a oni jí třeba řekli, že z osmi jich zbylo pět a tak… Zavolej zítra určitě. Tak tě seřve a ty jí pošli do háje a bude to. Jak že se neříkají tyhle informace po telefonu :cert: Není to nic tajného.
Ivčo buď hlavně v klidu. Určitě ti bobánky v pondělí na můůůj sváteček zavedou a vyjde to uvidíš :dance:
Já jsem loni taky byla na trhání zubu v těhu, řekla jsem to zubařovi a on mi dal jinačí injekci která přý nemůže ublížit. Neublíží mu prý ani ta klasická ale raději zvolil tu jemnější. Jde spíše o ten psychický tlak. Já bych už si v těhu nenechala trhat zub ani za nic. Byla jsem nervama spocená až na zadku. To si myslím že ublíží daleko víc než ta injekce. Pokud tě ten zub nebolí a dá se to vydržet tak si to odlož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
8.9.11 12:31

To je děsný. Tady u apolináře mi teda řeknou po telefonu cokoliv. Jsme tam pod číselným heslem a když chci něco vědět tak se mě zeptají na heslo, já jim ho sdělím a už se můžeme bavit o čemkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
8.9.11 12:33

mini já jsem dnes 27DC a taky mám cyklus 28-30 dní. Taky mám času dost. Ale doufám, že dorazí tak o víkendu a vyřádí se přístí týden a pak hurá na kontrolu pro dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.9.11 12:37

Já jsem tam taky dnes volala a když jsem chtěla prepojit na doktora tak řekla že nemůže že musím volat jindy sice mi odpověděla na otazky ale i tak a o těch embryich oni po telefonu nic neříkají
Já jak jsem volala při prvním pokuSu na to nikdy nezapomenu embryolog mi řekl že je VŠE super druhy den po opu a 5 den rano kdy jsem měla jet na et cca za 2 hodiny tak mi volal lojka a řekl mi nevybiravim zpusobem že se to nepovedlo že nemám jezdit že se uvidíme tak za 3 měsíce a konec rozhovoru, já brecela jak kráva nezapomenu na to nikdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.9.11 12:39

Proto jsem chtěla přejít šla jsem do stellartu ale tam to je zatím na dlouho oni zatím nedělají cele ivf tam ale posílají tě do Prahy a já nechtěla jezdit do Prahy tak jsem se vrátila na posledni pokus do pronatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5551
8.9.11 13:22

Někteří doktoři jsou fakt prasata. Kamarádce nedávno zjistili, že na konci třetího měsíce miminku netluče srdíčko. Šla na screning a tam jí jeden idiot řekl noo je to špatný objednejte se na revizi, plod je mrtví. Ale tím tónem že myslela že mu jednu natáhne.
Já si zatím na přístup doktorů tady u apolináře nemůžu stěžovat. Přepojí mě i na doktora a nebo sestřička zaběhne za doktorem zeptá se ho a pak mi to sdělí do telefonu. Je to hodně o přístupu. Měli by si uvědomit, že při tom ivf trpí naše tělo ale hlavně naše duše. Když je to nebaví tak ať to nedělají. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.9.11 17:32

Ivuš, nebuď smutná, že ti nic neřekli, mě tenkrát taky, ne, ale určitě to dopadne dobře. Jestli ti to nedá, tak tam ještě zavolej a nebo se stav, jestli to nemáš daleko :hug: já se snad dozvím zítra, co a jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
8.9.11 18:32

Holky je to hrůza to čekání !!! :zed: :zed: :pocitac:
Přijde mi že se toho pondělka ani nedočkáme :cry:
Volat tam zítra nemá cenu,prej mi stejně nic neřeknou a jezdit 20.km zbytečně,aby řekly že mi to neřeknou se mi taky nechce,tak budem s manžou čekat a čekat :zed:
Doufám že v pondělí nezavolaj ať ani nejezdíme,to by mě asi trefilo :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.9.11 18:35

Neboj, určitě nebudou volat, když ty taky nemáš :hug: a odkud jsi??? Kolik je ti, jestli to není tajné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8630
8.9.11 18:46

Bydlím v Louce u Litvínova :-) .. Jsem „zatím“ mladá 25.let :oops:
Ale je to hrůza,chtěly jsme mít děti hned po sobě a dcerce už je 6.let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.9.11 18:50

Už jsem si všimla, ale díky, myslela jsem jestli nebydlíš někde mým směrem k UL. Myslím, že té malé pricezně to vadit nebude, alespoň ti bude pomáhat a ty budeš mít větší klídek, než je mít po sobě. I když ono to má své pro i proti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí