GPS náramek pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19790
13.9.14 13:14
@brumdinka píše:
@eumedon nezlob se, ale statistika ztracených dětí je vzhledem k tématu diskuze a důvodu případného pořízení více než-li relevantní…

A statistika dětí zneužitých doma? Na tu jsem se ptal, co má s tématem společného.

Co má s GPS lokátorem společného to, že ve většině případů je pachatelem někdo z rodiny?

Co si z toho má vzít někdo, do dítě nezneužívá ani doma zneužívat nenechá a uvažuje o technické pomůcce typu GPS lokátoru?

Zvyšuje snad GPS lokátor riziko zneužití dítěte v rodině předtím slušného člověka, který jej opatří, nebo co?

Proč by to pro něj měl být argument pro či proti koupi GPS lokátoru?

P. S.: Nemusíš mi neustále psát, abych prominul, abych se nezlobil, apod. Já se nezlobím i bez tvých neustálých omluv. :lol:

Příspěvek upraven 13.09.14 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.9.14 13:22

@eumedon a co chceš ode mě slyšet, resp. číst, tak si to kup, když je to tak užasný a plat´si každej měsíc paušál..kup to i manželovi a já nevim komu, očipujte se navzájem uplně všichni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
13.9.14 13:23
@brumdinka píše:
@eumedon a co chceš ode mě slyšet, resp. číst, tak si to kup, když je to tak užasný a plat´si každej měsíc paušál..kup to i manželovi a já nevim komu, očipujte se navzájem uplně všichni :zed:

No, chci slyšet (resp. číst) to, na co se ptám: Tu souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.9.14 13:25

@eumedon ty tu souvislost nevidíš, výsledek z toho je, že ten GPS lokátor nebo jak se to jmenuje a všechno k tomu ostatní je naprosto zbytečná investice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
13.9.14 13:29
@brumdinka píše:
@eumedon ty tu souvislost nevidíš, výsledek z toho je, že ten GPS lokátor nebo jak se to jmenuje a všechno k tomu ostatní je naprosto zbytečná investice…

Naprosto zbytečná investice? Proč?

Jakým logickým postupem může dovodit někdo, kdo dítě v rodině nezneužívá ani nenechá zneužívat, z informace, že většina zneužití se děje v rodině, závěr, že GPS lokátor je pro něj naprosto zbytečná investice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.9.14 13:31

Sorry ale pokud to nejseš schopen/na pochopit, fakt nevím jak jinak to vysvětlit, to je jak do dubu, nic ve zlym :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
13.9.14 13:39
@brumdinka píše:
nevím jak jinak to vysvětlit

Ještě jsem žádné vysvětlení nečetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.9.14 14:09
@eumedon píše:
Ještě jsem žádné vysvětlení nečetl.

těch vysvětlení je v této diskuzi spousta a nejen ode mne ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
13.9.14 14:18
@brumdinka píše:
těch vysvětlení je v této diskuzi spousta a nejen ode mne ;) :mavam:

Kde? Kde je vysvětleno, jakým způsobem zvyšuje GPS lokátor riziko zneužití dítěte členem rodiny, ve které se nevyskytuje pedofil ani psychopat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.9.14 15:34

@brumdinka není, je to úplně něco jiného… ale dělěj si co chceš a mysli si co chceš, nikdo ti nenutí to koupit a používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.9.14 16:01

Já našla přes satelit, koupě není nákladná, nicméně minimální měsíční částka je 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
13.9.14 16:44
@terinka4444 píše:
Já našla přes satelit, koupě není nákladná, nicméně minimální měsíční částka je 200,–

To je prave GPS (satelit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.9.14 16:49
Já vím
@miska7 píše:
To je prave GPS (satelit).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
13.9.14 17:03
@terinka4444 píše:
Já vím

A co je za tech 200 Kc v cene? Poplatky jen CR nebo i zahranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.9.14 19:30

@g.sandova princip je naprosto stejnej!!! a ještě jsi neodpověděla na otázku, zda tobě by se to líbilo být neustále sledována…neustále píšeš o tom, že je to něco jiného - NENI!

@eumedon už x-krát tu bylo psáno, že pokud pachatel uvidí něco jako lokátor s největší pravděpodobností zpanikaří a udělá něco co třeba neměl původně v plánu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí