GPS náramek pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
1.12.17 10:54

Synovi jsem koupili lamax watchy a taky je nosí skoro pořád. Jako jistota je to lepší. Na vlastní mobil je podle mě ještě malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 20:49

brumdilka

To že nechcete aby Vás manžel sledoval je věc jiná pisatel se ptá a to dost jasně i pro méně chápavé zda GPS náramek pro děti a do kolika let, tudíž je jasné že mu jde o bezpečnost dítěte ne o špehování což je zcela jistě rozumné díte ve věku kdy chce jít již ven samo ale ještě nemá životní zkušenosti a nedokáže rozpoznat nebezpečí, je zcela pochopitelné že 15 leté.. mu nemá smysl něco takového dávat určitě by si poradil jak ho deaktivovat nebo Vás obelstít. Možná by to chtělo než něco napíši zkusit přemýšlet pokud to ovšem je alespoň nějak možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 20:58
@brumdinka píše:
promiň ale evidentně jsi nepochopila, co jsem tím myslela, myslela jsem tu hysterii kolem případu zabité holčičky, když ve výsledku vyplývá na povrch, že vraha velmi dobře znala, jak to bohužel ve většině těchto případů bývá…takže vážně není řešením najednou nepustit své děti z domu nebo je dokonce nechat čipovat jak psy :zed:mmch vím moc dobře co to je, když se dítě nevrátí na domluvenou hodinu, syn se mi hezky zapomněl u kamarádky a mobil jak na potvoru nechal doma…přesto bych ho nikdy neočipovala…nejen, že to není zrovna účinné, jelikož případný únosce by nejspíš udělal to, co napsala terinka, navíc mi to přijde neskutečně ponižující :roll: fakt jak by se to líbilo Vám, asi moc ne, že :P

Brumlinka možná by bylo lepší jak pro Vás tak i pro zde přítomné kdyby jste se vzdala vkládat sem jakékoliv příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:02
@brumdinka píše:
to je ale řece uplně jedno, princip je stejnej… to už se navzájem můžeme čipovat všichni, manželé navzájem, co kdyby mi třeba zahla že jo atd…jo pro stát naprosot úžasný mít přehled o občanech, at´žije Velký bratr…sakra to už tu jednou bylo a stačilo NE!!! to se na mě nezlobte, ale já uznávám SVOBODU a ráda bych jí dopřála i svým dětem…

ale nás přeci nezajímá že starýmu zahýbáš to je tvůj boj tady jde o bezpečnost ditěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:07
@Fjodorka píše:
V rámci zachování ne-paniky by také měli zdůraznit, že naprostá většina únosů je od vlastních rodičů (rozvedení atp.), takže únosy s kriminálním účelem jsou spíše výjimečné.

Souhlasím s @brumdinka, dítěti bych to nepořídila, také mi to přijde jako omezování svobody jedince. A když píšu tento názor, myslím právě na mé dětství. Představa, že mě matka může sledovat (co si budeme povídat, který rodič, vlastnící tuhle hračku, ji použije jen v nouzi?), furt bych byla jen připodělaná, kde zrovna jsem, co na to mamka, jak jí to budu vysvětlovat a tak… Brrr, z rodiče by najednou byl normální bachař a bezstarostné dětství by se proměnilo v osobní pasťák :lol:

A v případě únosu končícím smrtí by to stejně bylo k ničemu, max. by to pomohlo dopadení viníka, což mě jako matce mrtvého dítěte stejně moc nepomůže.

23 let to tady nikoho tvůj názor nezajímá až budeš mít dětí přijd sem chytračit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:09
@lucenka píše:
radši budu vševědoucí matka než matka, která bude sledovat vlastní dítě a nedopřeje mu klidné dětství. Když si vzpomenu, kam jsme v dětství lezli (i když jsme to měli zakázané), tak o to očipované (GPS náramkem sledované) děti příjdou. A pokud o sledování dítě nebude vědět, tak jaké to nechá následky na jeho duši, když se to dozví třeba v pubertě? Nedivila bych se, kdyby od takových rodičů odešlo, přestalo se jim svěřovat se svými problémy.

už Váš nic napovídá o vašem IQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:11
@lucenka píše:
ale tý by žádný náramek nepomohl. A kdyby měla náramek, tak by ho to stejně nezastavilo, jenom by jí mučil před zabitím ještě víc.

návštěva psychiatra by Vám jistě prospěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:16
@lucenka píše:
ano je to pouze moje domněnka. Ale vzhledem k tomu, kdy jí až rodina začala pohřešovat, tak ten pachatel už měl dost času na to, aby jí zabil a z místa činu zmizel. Takže náramek, pokud by jí ho nesundal, by jenom umožnil policistům najít tělo o pár hodin dřív.

prosím přestante sem psát vaše stupidní příspěvky nemají logiku a ničím zde nepřispívají děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:22
@lucenka píše:
Kdyby ti tvůj partner řekl, že ti koupil GPS náramek, kvůli tvé bezpečnosti, že to opravdu využije pouze v případě, kdy nebudeš brát mobil a nebudeš k nalezení. Nosila bys ho?

možná silná sedativa by Vám pomohla zkuste se poradit s lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:42
@g.sandova píše:
@brumdinka ale to je neco jineho. Hlavne bych diteti vysvetlila, na co to je. Je to ochrana. Nemusim ho sledovat na kazdem kroku. Kdyz bude chtit nekam jit mimo plan, tak jako tak musi zavolat a zeptat se, zda muze a kdy ma byt doma. Tohke ma preci slouzit k tomu, kdyz se nevrati vcas domu, nezavola a neda o sobe vedet. Nepotrebuju ho sledovat na kazdym kroku. Na druhou stranu musim mit prehled i bez gps, kde moje dite je. Tohle je jen pomucka k rychlemu vyhledani, kdyz nevis co se deje.
A nechod na me s partnerem-to je neco jineho. Nejsem bezbranna a zodpovidam sama za sebe! Neplet si pojmy. A hlavne, nikdo te nenuti to porizovat! Nekdo ma potrebu tak to pochop, ma to svoje duvody.

Přesne tak brumdilka má hrůzu z toho že by jí to pořídil její starej a třeba jí načapal je si sunadvá trenky jinde než doma, hlavně zde míchá jablka a hrušky tady jde o bezpečnost takové příspěvky kolik zahyne dětí při autonehodách a td. jsou jen fráze hlupáků je logické že nejde o špehování ale o bezpečnost dětí a nikdo nemá zájem to dětem vnucovat násilně jde o věk kdy děti ještě nedokážou rozeznat nebezpečí tak jak dospělý má dcera 9 let se již těší až ho dostane narozdíl od jiných hlupáků chápe že se jedná o její bezpečnost ve vozidlech má většina lidí namotováno bezpečnostní zabezpečení a netvrdí že je to zbytečné jelikož se vozidla stejně kradou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.18 21:52
@brumdinka píše:
@eumedon ty tu souvislost nevidíš, výsledek z toho je, že ten GPS lokátor nebo jak se to jmenuje a všechno k tomu ostatní je naprosto zbytečná investice…

a dost nech už těch slaboduchých příspěvků hodných ***** 24 tisíc příspěvků co tu máš jasně hovoří co jsi zač jak je tvé IQ nízké

edit admin: nevhodný výraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.1.19 16:39

@Berbera @katarina27 můžu se zeptat jak jste byli s hodinkami spokojeni? Zajímá mě přesnost, spolehlivost signálu… A nejsou moc velké? Chtěla bych je pro 6 letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.1.19 16:59

@pikoleta můžu se zeptat jaký GPS náramek jsi pořídila? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
18.5.19 13:55

Oživuji diskuzi. Hledám na netu, jestli existuje náramek nebo přívěšek s GPS, který ale není megaohromný, když nanoSIM má pár milimetrů. Nepotřebuji, aby se na to zařízení dalo telefonovat, pouze aby se v případě nouze dala stáhnout poloha, ev. s SOS tlačítkem. Tj.pro všechny chytráky se „strachem o svobodu“ mi jde jen o situaci, kde se dítě reálně nevrátí v domluvenou dobu a nebere mobil, ne o šmírování puberťáka. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
18.5.19 14:25

Syn ma malou gps, je to krabicka s nano simkou, z ali velikostne asi 5×5cm nosi ji v batohu.
Cestuje sam prahou a telefon ne vzdy slysi/nekde zapomene. Takze mam kontrolu kde je, volat se na to da v pohode. Koukni na alli. Dala jsem za to asi 600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí