Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AndreaS92 já byla take u teto dr. mela jsem ten samy problem, co ty. rekni ji, ze si to tak mela a ver, ze bude velmi setrna. neprijemne to je vzdy, ale nebolelo to, je moc mila a sikovna
Ahoj holky dopadlo to dobře, všem tuto kliniku doporučují velice!!!:-) ![]()
@AndreaS92 Tak to jsem ráda, zítra tam jdu na první kontrolu. Jsem těhotná, tak jsem zvědavá, jaké to tam bude, jsem moc ráda, že čtu pozitivní komentáře
Líbí se mi, že tam pracují dr od Apolináře, kde budu i rodit ![]()
@Térouš Nevím, kdo přesně, ale já jsem takhle tu gyndu našla - volala jsem k Apolináři, protože tam mám porod a oni mi doporučili Gyn Medico, že tam dělají lidi od nich z kliniky. Já jsem tam dnes byla a jsem spokojená, líbí se mi, že dělají na každé kontrole utz, jen mi teda dnes z něj nedali fotku
Měla jsem dr. Marinu Tomilovou, ale přišla mi taková srandovně opožděná… Jinak sestra je fajn a ta doktorka ve své podstatě byla taky, vše potřebné mi řekla a jsem už obj. i na screening ve 20. týdnu
Na co se příšerně netěším je ten test na cukrovku ![]()
@sagittarius no jo, ale to se vsechno prezije, tehu je velkej dar…
@Térouš píše:
@sagittarius no jo, ale to se vsechno prezije, tehu je velkej dar…
To každopádně ![]()
Šla jsem tam naslepo, a vůbec nelituji. Mám dokrku Tomilovou. Byla jsem hodně překvapená, že i když jsem šla pouze pro neschopenku, řekla mi, ať si lehnu, že mi rychle udělá UZ, jestli bije srdíčko-na poslední kontrole jsem byla 5 dní před tím. Slyšela jsem, že se UZ nedělá pokaždé v jiných klinikách. A prvotrimestrální screening jsem ani nemusela žádat, automaticky mi dala žádanku. Takže za mě doporučuji.
@aisek muzu se zeptat, na ktere pracoviste posilaji na ten screening? Da se treba vybrat?
@jaaaaaana neptala jsem se, ale poslali mě do Hloubětína-Screeningové centrum Praha.
@aisek píše:
@jaaaaaana neptala jsem se, ale poslali mě do Hloubětína-Screeningové centrum Praha.
To je Mudr. Brestak, ze? Tak to je super, ze posilaji tam. Byla jsem u nej uz v prvnim tehotenstvi, je vyborny.
Ano, tak to je super, já s tím žádné zkušenosti nemám. Jdu tam v červenci.
Poslušně hlásím, že Gyn Medico se nekoná, nevoní jim má pojišťovna:-))
Holt zůstávám věrná p. Koreckému
@gedzita A můžu se zeptat, jakou že to máš „nevoňavou“ pojišťovnu? ![]()
@jaaaaaana píše:
@aisek muzu se zeptat, na ktere pracoviste posilaji na ten screening? Da se treba vybrat?
Da se vybrat… Ja si vybrala U Apolinare, kde rodim a kde je to v cene tech 2000 Kc… Jinak mam dr. Tomilovou a jsem spokojena, hlavne se sympatickymi sestrickami ![]()