Zkušenosti klinikou Gyn Medico

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
25.4.14 19:17

@AndreaS92 já byla take u teto dr. mela jsem ten samy problem, co ty. rekni ji, ze si to tak mela a ver, ze bude velmi setrna. neprijemne to je vzdy, ale nebolelo to, je moc mila a sikovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.5.14 21:25

Ahoj holky dopadlo to dobře, všem tuto kliniku doporučují velice!!!:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.5.14 00:01

@AndreaS92 Tak to jsem ráda, zítra tam jdu na první kontrolu. Jsem těhotná, tak jsem zvědavá, jaké to tam bude, jsem moc ráda, že čtu pozitivní komentáře ;) Líbí se mi, že tam pracují dr od Apolináře, kde budu i rodit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.5.14 17:58

@sagittarius to ani nevim, kdo je od Apolináře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.5.14 18:12

@Térouš Nevím, kdo přesně, ale já jsem takhle tu gyndu našla - volala jsem k Apolináři, protože tam mám porod a oni mi doporučili Gyn Medico, že tam dělají lidi od nich z kliniky. Já jsem tam dnes byla a jsem spokojená, líbí se mi, že dělají na každé kontrole utz, jen mi teda dnes z něj nedali fotku :nevim: Měla jsem dr. Marinu Tomilovou, ale přišla mi taková srandovně opožděná… Jinak sestra je fajn a ta doktorka ve své podstatě byla taky, vše potřebné mi řekla a jsem už obj. i na screening ve 20. týdnu :) Na co se příšerně netěším je ten test na cukrovku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.5.14 23:34

@sagittarius no jo, ale to se vsechno prezije, tehu je velkej dar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.5.14 08:44
@Térouš píše:
@sagittarius no jo, ale to se vsechno prezije, tehu je velkej dar…

To každopádně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aisek
9.6.14 19:13

Šla jsem tam naslepo, a vůbec nelituji. Mám dokrku Tomilovou. Byla jsem hodně překvapená, že i když jsem šla pouze pro neschopenku, řekla mi, ať si lehnu, že mi rychle udělá UZ, jestli bije srdíčko-na poslední kontrole jsem byla 5 dní před tím. Slyšela jsem, že se UZ nedělá pokaždé v jiných klinikách. A prvotrimestrální screening jsem ani nemusela žádat, automaticky mi dala žádanku. Takže za mě doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
10.6.14 20:45

@aisek muzu se zeptat, na ktere pracoviste posilaji na ten screening? Da se treba vybrat?

• Citovat
  • Upravit
aisek
10.6.14 20:59

@jaaaaaana neptala jsem se, ale poslali mě do Hloubětína-Screeningové centrum Praha.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
10.6.14 21:21
@aisek píše:
@jaaaaaana neptala jsem se, ale poslali mě do Hloubětína-Screeningové centrum Praha.

To je Mudr. Brestak, ze? Tak to je super, ze posilaji tam. Byla jsem u nej uz v prvnim tehotenstvi, je vyborny.

• Citovat
  • Upravit
aisek
10.6.14 21:38

Ano, tak to je super, já s tím žádné zkušenosti nemám. Jdu tam v červenci.

• Citovat
  • Upravit
10
26.6.14 14:51

zpět na Gynemu

Poslušně hlásím, že Gyn Medico se nekoná, nevoní jim má pojišťovna:-))
Holt zůstávám věrná p. Koreckému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.7.14 18:49

@gedzita A můžu se zeptat, jakou že to máš „nevoňavou“ pojišťovnu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.14 22:40
@jaaaaaana píše:
@aisek muzu se zeptat, na ktere pracoviste posilaji na ten screening? Da se treba vybrat?

Da se vybrat… Ja si vybrala U Apolinare, kde rodim a kde je to v cene tech 2000 Kc… Jinak mam dr. Tomilovou a jsem spokojena, hlavne se sympatickymi sestrickami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty