Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Térouš
nesu spatne zpravy
Mudr.Dita Kasparova končí v gynmedicu. Od unora uz tam nebude. To byla moje nejlepsi doktorka ![]()
Prihlasila jsem se tedy k docentu T. Faitovi nemate nekdo zkusenost? Je pry vynikajici porodnik u Apolinare ![]()
Ahojky, a nevíte, kde bude MUDr. Kašparová působit? na jaké klinice? kam se stěhuje? ![]()
K jinému lékaři v Gyn Medicu chodit nechci.
Děkuji,
LUCKA ![]()
@Lucy1990 nikam se nestehuje ma male miminko a tohle mela jen jako částečný úvazek, a bohužel úplně konci.
taky me to zklamalo chodila jsem k ni, ale nedá se nic dělat
Ahoj, u Mudr. Faita jsem cca od 35.týdne chodila do poradny a rodila dvakrát na doporučení mého gyn a je skutečně super. Milý, příjemný profík, vtipný, s ním naprostý pocit jistoty že jsem v dobrých rukách.
Navíc je i odborník přes endokrinologii - hormony.
Holky, tak to mě mrzí. Nevím tedy ke komu se objednám v Gyn medicu, raději bych asi ženskou. Nemáte některá zkušenosti s tou MUDr. A. Šestinovou? díky moc
@sýkorda fakt? Tak to rada slyším
jsem ve 21tt tak chci byt v dobrých rukou
dam pak zpravicku jdu k němu 18,2, ![]()
@Lucy1990 jedinou zkušenost jsem mela s Kasparovou a v začátku těhotenství jednou s MUDr. Kolibou a ti byli super naopak jednou jsem byla u MUDr. Tomilove a katastrofa
ta by tam neměla vůbec pracovat není vůbec empaticka a je dost neochotna takže k ni ne ![]()
@AndreaS92 nene. no tak to jsem teda zas nastvana. uz jsem byla v klidu, ze mam konecne super gynekolozku a ted zas hledat:((((
A když tam jdu holky poprvé na preventivní prohlídku, brali Vám krev? nesnáším odběry krve. Tak se ptám, at se psychicky připravím. Díky moc.
@Térouš ja chodim k p doktorovi Kolibovi a fakt si ho nemuzu vychvalit! Prijemnej, netvari se kdyz se ptam na blbosti, trpelive vysvetluje, pri vysetreni to od nej neboli.. V lete jsem mela ZT a je na nem znat ze se snazi udelat max abychom to ted dotahli do zdarneho konce, castejsi kontroly, predepsani leku, neschopenka..
Ahoj holky, já jsem byla dneska poprvé a po několika letech na preventivním vyšetření na GM. Předtím jsem si udělala trochu přehled a na Mudr. Faita se podívala. Jak to tak bývá, ne každý sedne každému a tak jsem se dočetla pěkné věci a zároveň i naopak
. Raději ale dám na vlastní úsudek. Byla jsem nakonec, i přes malé obavy, mile překvapena. Mudr. Fait vypadá na odborníka ve svém oboru a tak se i chová. Profesionální a věcný přístup. Ten ocením víc, než velká slova empatie, při kterých se sice cítím dobře, ale problém zůstane nevyřešen. Klinika je moc příjemná a personál taky. Dostala jsem dnes na doporučení recept na HA Zoelyn. Koukala jsem, že i na ní a na zkušenosti s ní se dost ptalo
. Na internetu reakce nic moc, tak uvidim
(nemá někdo zkušenosti
)