Zkušenosti klinikou Gyn Medico

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
26.3.15 14:09

@Térouš tak s touhle jdninou z gynmedica zkušenosti nemám, ted jelikož mi odešla MUDr. Kasparova chodim k Faitovi je tam středy vždy večer a je fajn :palec: jinak mám zkušenost s Tomilovou a tu tedy vůbec nnedoporucuji potom Sestinovou tu také ne dělala mi velký uz u Apolináře ve 20tt a zbytečně me vystresovyla. :roll: potom je ještěfajn Koliba, ale jedinou Vrzackovou nneznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
26.3.15 14:47

Nabidli mi tuto. asi zkusim. vypada mile, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
26.3.15 14:52

@Térouš ja teda chodim ke Kolibovi a spokojenost na maximum.. Jinak neporadim, Vrzackovou mi taky nabizeli ale ta byla v blbej den a pak uz jsem zustala u Koliby.. Drzim palce at je fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.3.15 14:53

@Térouš zkus změnit můžeš vždycky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.3.15 14:55

@Térouš mužů se zeptat, mas holčičku narozenou v 27+5 nebo jsem to jen špatně pochopila z podpisu? Pokud nechces psát verejne klidně do zprávy :hug: chtěla bych se zeptat na par věci, kdyby Ti to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.3.15 11:06

@jiline děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.3.15 11:07

@AndreaS92 ano mám, klidně se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
19.7.15 13:25

Zrovna jsem hledala, jestli Mudr. Dita Kašparová začala působit jinde… K nikomu jinému se mi nechce Ona je úžasná! Na kontrolu po šestinedělí jsem šla k Mudr. Tomilové a už nikdy v životě! říkala jsem si, že s dent medikem končim, ale případně se objednám k Faitovi. Mimochodem Tomilová svačila, když jsem přišla na kontrolu, řekla mi, že mám 10 dní abych se rozmyslela, jestli chci napsat antinu, pak bude pozdě a když jsem opáčila, že to budu řešit až vůbec přijde ms, tak se mě zeptala: „A když otěhotníte, tak s tím budete dělat co?“ Na to nezapomenu… :cert: Jsem myslela, že ji kopnu do… Takže Tomilovou nebrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
19.7.15 13:45

@Wanila souhlasim u Tomilove jsem byla jednou a už nikdy :cert: na takové soukromé klinice nemá co dělat nemá vůbec esympatický pristup nic :roll:
Chodim k Faitovi :) Dita Kasparova byla stejně nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.7.15 19:13

Holky ja jsem spokojena i s dr. Vrzáčkovou. nicméně pokud máte takové zkušenosti s tou Tomilovou, bylo by dobré je poslat dál. oni ty soukromy kliniky na tohle docela slyší a taková hvězda tam rozhodně nemá co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.8.15 18:16

Bozzeee :cert: ja se zblaznim. Konecne po dlouhych letech jsem nasla vybornou gyndarku ( Dita Kasparova) chodila jsem k ni cca rok, a na zacatku meho tehotenstvi skoncila. Bylo mi to lito, protoze byla uzasna, no tak jsem si na klinice vybrala Mudr. Faita. Profesionalni, pohodovy doktor ktery me mel v peci cele tehotenstvi. Ted se chci objednat na kontrolu po sestinedeli a bylo mi oznameno ze uz bude jen u Apolinare, a ze na klinice skoncil? :zed: takze do tretice jakeho doktora nebo doktorku zvolit :think: Tomilova hruza ta by tam nemela vubec co delat u te jsem byla jednou. Vrzackova uz nepribira pacientky, Sestinova byla na velkem ultrazvuku dost neprijemna a akorat me vystresovala zbytecne takze taky ne, pak je tam nova Paskova ( pry misto Faita) ma s ni nekdo zkusenosti? :nevim: a posledni moznost Mudr. Koliba :nevim: takze uz mam jen dve moznosti… Budu rada za nazory na tyto dva lekare. Radeji bych mozna chlapa takze Kolibu.
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.8.15 10:14

@AndreaS92 Já jsem objednaná k Mudr. Paškové na 26.8, tak se potom mohu ozvat, co a jak (kdyžtak se prosím připomeň, nevím, zda to udržím v hlavě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.8.15 12:59

@mnaulinka OK ddíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.9.15 21:12

Ja mam vyzkousenou Tomilovou a Kolibu a byla jsem s obema spokojena.
Tomilova obcas kdyz asi mela blbej den, tak to privitani nemela zrovna mile, ale pak kdyz jsem se nedala a usmivala se a byla k ni i tak mila, tak pak uz i ona byla mila a vzdy mi pomohla a byla setrna.
Koliba jinak suprovej, nemam vyhrady.
Sestricky byly taky vzdy mile. Vzdy se snazily vyhovet. I kdyz jsem volala s blbymi dotazy, tak byly chapave:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.9.15 09:09

Tak se později, ale přece hlásím ohledně Mudr. Paškové - dle mého milá, příjemná, vše proběhlo OK, pouze mě poslala na nějaké extra vyšetření a dle mého úplně nevysvětlila, k čemu mi to přesně bude. Během vyšetření byla však moc milá, vše vysvětlila, uklidňovala. Já byla dost nervozní, takže je fakt, že jsem se sama moc neptala. Když to shrnu - milá, dovedu si představit i lepší vysvětlení a přístup, ale rozhodně to nebylo nic hrozného, nebo nějak nepříjemného - tak 8 bodů z 10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty