Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alverd ja jsem u sestinove byla a je fajn - za me je gynmedico super, citlivy pristup skvele ordinacni doby super sestricky a pece v tehotenstvi taky perfektni, ja moc doporucuju
@jiline já jsem k ní objednaná na pátek, tak jsem zvědavá, co mám od ní čekat
a snad bude oproti bábě na Vinohradské pohotovosti v pohodě a milá, která umí věci vysvětlit
Děvčata nevíte prosím, kam přešla Dr. Vrzáčková? Jsem z toho nešťastná, že bych měla opět měnit gynekologa. Zda nemá svojí praxi? Jinak mi nabízejí Dr. Gáborová, Zdeňková nebo Neudeckerová. Nemáte zkušenosti?
Holky a máte někdo zkušenosti s novými lékařkami? Třeba s Mudr Jana Neudeckerová?
Ta píše na modrým koníku články o těhotném gynekologovi a snaží se lidem předat co zná a jak to u ní vypadalo, když byla těhotná. Má v plánu snad zakládat i vlastní blog a dělá i semináře ![]()
Ahoj holky, chodíte některá do Gyn Medico v současnosti? Jsem objednaná na čtvrtek k panu doktoru Voseckému, nemá tam fotku, tak uvidíme.
Psala jsem kvůli registraci včera večer (opravdu večer, před 21 hod), za chviličku mi přišla zpráva a když bych mohla, tak mě objednají hned dnes.
Zatím super přístup. Jaké máte zkušenosti vy? Případně chodí některá z Vás k panu doktorovi? Díky za zprávu ![]()
Ahoj, nemáte prosím tip na nějakého dobrého gynekologa v GynMedicu? Chci to zkusit kvůli jednorázovému vyšetření, nabízejí to na stránkách třeba jako názor jiného lékaře. Případně asi vezmu nějaký balíček jejich vyšetření, která nabízejí.
Vím, hodně se to tam měnilo v průběhu let.
Máte teď někoho dobrého? @Térouš @jiline @simi1510
@quera
Ahoj, já 100% doporučuji MUDr. Kotasovou. Je strašně milá, příjemná a ráda pomůže. Dřív jsem k pani doktorce docházela, ale nyní je cena balíčků opravdu veliká a mám to také celkem daleko, takže se to úplně pro mě nevyplatí… ještě když chodím jen na prevence ![]()
@stepanka89
Ahoj, já 100% doporučuji MUDr. Kotasovou. Je strašně milá, příjemná a ráda pomůže. Dřív jsem k pani doktorce docházela, ale nyní je cena balíčků opravdu veliká a mám to také celkem daleko, takže se to úplně pro mě nevyplatí… ještě když chodím jen na prevence ![]()
@quera píše:
Ahoj, nemáte prosím tip na nějakého dobrého gynekologa v GynMedicu? Chci to zkusit kvůli jednorázovému vyšetření, nabízejí to na stránkách třeba jako názor jiného lékaře. Případně asi vezmu nějaký balíček jejich vyšetření, která nabízejí.
Vím, hodně se to tam měnilo v průběhu let.
Máte teď někoho dobrého? @Térouš @jiline @simi1510
Ahoj, byla jsi na tom jednorázovém vysetreni? Co všechno případně zahrnuje? Chystám se nekam pro druhý názor. Děkuji.
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsi na tom jednorázovém vysetreni? Co všechno případně zahrnuje? Chystám se nekam pro druhý názor. Děkuji.
Zatím jsem tam nebyla… Dostala jsem zde jen jednu odpověď od uživatelky s 5 příspěvky, tak to na mne nebudí dobrý dojem, to beru jako nic. Možná časem…
@quera Ahoj, sice mám 5 příspěvků, ale navštívila jsem za cely svůj život 2 gynekologie, tak jich nemůžu mít tisíce ![]()
ale chápu te
![]()
@Bibi 123 to je jasné, že člověk běžně nemění gynekologii denně ![]()
@quera každopádně moc držím palce, ať jste spokojená, ať půjdete kamokoliv
![]()