Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lancisko píše:
jo holky dobryho gynekologa najit to je umeni, ja ted chodim k dr dlouhymu a zatim dobry
K tomu jsem chodila řadu let, na doporučení. Odešla jsem od něj až při mém prvním těhotenství. Dojíždět za ním přes 100 km se nechalo 2× ročně, ale ne každý měsíc, či případně několikrát do měsíce. Rozhodně jsme u něj byla velice spokojena, mojí kamarádce kdysi zachránil život. Jestli se nepletu, tak kromě Liberce má ordinaci ještě ve Frýdlantě. Co to zkusit tam?
Chodím také k dr. Vrkočovi do Kláštera - ještě asi bere.. je super a jsem s ním spokojena - je to pečlivka a nechal si mne i pres to, ze jsem jako jedna z vas, co uz psala, taky presla k ZP Media.
jj, kdyz jsem pako, tak jsem hold pako, ale u Vrkoce to je v poho. Sestricka mi prozradila, ze jedna jejich pacientka pro tu pojistovnu pracuje a hlida jim vcasne platby, proto s nima nemaji problem. Ale hned v rijnu prcham zpet k VZP!!!
Holky moc vam dekuju za pomoc, uz chodim k panu dr Dlouhymu moc si ho chvalim, oproti minulemu panu dr, no neda se to ani srovnat
Nově chodím k novému gynekologovi p.Dlouhý z Liberce
opravdu správná volba!! ![]()
Ahojky holky,
nikdo tu dlouho nebyl, ale přesto zkusím štěstí. Hledám dobrého gynekologa v Liberci. Poradí někdo? snažíme se o miminko, zatím to nevyšlo, tak třeba nějakého, se kterým máte v tomto směru dobré zkušenosti. Děkuju za každou radu.
Ja chodím k panu Vrkočovi a jsem s ním strašně spokojená
ale Netuším jestli bere nové pacientky ![]()
@PHV děkuju
tak za zkoušku nic nedám
a ty jsi otěhotněla brzo nebo byl nějaký problém?
Otěhotněla jsem hned, takže v tom problém nebyl, ale měla jsem komplikace v těhotenství a musím říct, že se o mě staral perfektně. Je citlivý a milý a nikdy mě u něj žádné vyšetření nebolelo
dokonce chodí i do Jablonce do porodnice rodit
Za mě jednička ale Netuším jestli bere no
Dále pak zkuste pana doktora Dlouhého, ten je taky skvělý, s Vrkočem srovnatelný ![]()
@poiuz měl by
ptala jsem se ho, jestli mě může odrodit v Liberci a říkal, že s Libercem nemá smlouvu, že jezdí rodit do Jablonce ![]()
@PHV Díky za info
každopádně by to stejně muselo být plánované, že? Ptám se asi jako blbec, ale nevím, jak to v takovém případě probíhá
(na kontrolu jdu až v srpnu a vlastně ani ještě nejsem rozhodnutá, zda to bude znovu Jablonec nebo podruhé jinde)
@wwwinky chodím v Liberci do Alegynu u muzea, MUDr. Aulehle, jsem naprosto spokojená a po třech letech snažení jsem u něj otěhotněla po první návštěvě
ale to bylo správně léčenou štítnou žlázou, i tak ale skělý ![]()
@Anonymní po třech letech snažení jsem u něj otěhotněla po první návštěvě
Tato věta mě pobavila, krásně dvojsmyslná ![]()
Mudr. Mairich, je sice z Jbc, ale to uz je kousek. A hodne si ho zensky chvali. Ja s nim mam zkusenost z porodnice a je moc fajn. Dcera kolegyne nekolik let gyn. problemy, nemohla otehotnet, presla k nemu a uz ma prcka.