Gynekolog - Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.7.16 21:27

@poiuz :mrgreen: jen cytologie, no fakt…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.16 10:06

Gynekolog liberec

Ahojky, prosím o anonym, jinak smazat…Chtěla bych se Vás zeptat, zda neznáte nějakého dobrého gynekolga-gynekolozku z LBC nebo JBC, ke kterému bych mohla jít jako samoplatce na vnitrni ultrazvuk…Potrebuji zhodnotit stav jizvy po cisari(jsem teď krátce tehotna) a chci znát i názor jineho lékaře nez jen toho svého. Předem moc děkuji za typy…

• Citovat
  • Upravit
164
4.10.16 12:30

AHojky holky, prosím Vás, chci změnit gynekologa v Liberci. Máte někdo zkušenosti s MUDr. Svátkovou?
Pomohla Vám třeba, když jste se snažili o mimčo? Děkuju mooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
4.10.16 13:06

Ahoj, nevím jak teď, ale ještě před rokem jsem měla velky problém najít dobrého gynekologa. Málokterý přijímá nové pacienty. Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
4.10.16 13:09

@wwwinky Ahoj, Svátková má dobré recenze, ale neznám ji. Taky jsem hledala gynekologa v Liberci, protože mám teď svého v Jablonci, tak abych nemusela tolik dojíždět. Bohužel ti, co se mi líbili, tak už nebrali a já jsem tedy stále v Jablonci - Mudr. Nožička. Je výbornej, takovej pohodář. Je spolu s Mudr. Jorgovou u přehrady v Jablonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
4.10.16 17:46

Ahoj já chodim k Vrkočovi z Liberce v klášteře. Mě vzal hned, kamarádka tam volala jestli berou, ale tím že byla těhotná tak jí nevzali. Ale nevím jestli to bylo zrovna kvůli těhu. Ale vím, že to byla první věc na co se mě ptala :). Tak to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.2.18 12:27

odborník

Zdravím :mavam:

stěhuji se do Liberce za přítelem a chci se zeptat na nějakého supr gynekologa, snažíme se o mimi a mám to trošku složitější, protože mám endometriozu a problémy kolem toho, takže bych potřebovala opravdu odborníka na místě :-) Budu moc ráda za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.19 15:23

Spolehlivá gynekologie v LB

Ahoj holky, ráda bych tohle téma oživila :). Přestěhovala jsem se do LB a potřebuji najít dobrou gynekologii. Neustále mám problémy s cystami, jsem i po operaci vaječníku a do budoucna plánujeme mimi. Vzhledem k cystám bych ráda někoho, kdo bude pečlivý a budu mu moct důvěřovat. Ideálně někoho, kdo je otevřený i tématům bylinné léčby atp.
Co se týká pana doktora Dlouhého a pana doktora Vrkoče, kolik jim je cca let? Nerada bych za pár let řešila nového lékaře, když by ten můj odcházel do důchodu.
Nemáte také některá zkušenost s paní doktorkou Kuklovou?
Předem díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.19 16:20

@Micha11
Chodím k Vrkočovi, maximální spokojenost. Je mu ca 50. Nevím, zda bere. Rodil mě v Jablonci Mudr. Nožička a byl fakt moc fajn, odborník a když by Vrkoc skončil, chtěla bych k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
4.11.19 18:21

@Miša.Purova @Micha11 Vrkoč nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...