Gynekologické problémy a vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.22 12:12
@Tichošlápek píše:
Hlavně používat kondom a partnera prelecit, pro sichr bych ho vzala třeba masti proti kvasinkam, nic mu to neudělá a tobě to muze pomoci

Myslíte kondomy už navždy nebo na určitou dobu? Sex s kondomem nám ani jednomu moc nevyhovuje. Navíc víme, že i bez kondomu to šlo bez obtíží.

• Citovat
  • Upravit
24765
13.9.22 12:13
@Anonymní píše:
Po dobraní antibiotik jsme je používali vždy tak 2-3 týdny a pak bez a zase se to vrátilo. Přitom se oba před sexem sprchujeme, já jdu po sexu čůrat a znovu do sprchy.

No tak je evidentní, že je budete muset používat dál. Asi vám to jeho sperma od určité doby fakt vadí. :nevim:

Příspěvek upraven 13.09.22 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
13.9.22 12:13
@Anonymní píše:
Ano, o tom jsem uvažovala a vždy jsme se ptala doktorky, jestli se má přeléčit i přítel a vždy jsem dostala stejnou odpověd - ne, partnera přeléčit nemusíme.

v tom případě bych zvážila vyměnit doktorku.
U vracejících se potíží se naopak jako první řeší přeléčení partnera.
Ty můžeš užívat globule až do skonání světa, pokud on je ten přenašeč (i jen „blbých“ kvasinek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
13.9.22 12:14
@Anonymní píše:
Myslíte kondomy už navždy nebo na určitou dobu? Sex s kondomem nám ani jednomu moc nevyhovuje. Navíc víme, že i bez kondomu to šlo bez obtíží.

A když se neudělá do vás, tak je to v pohodě? Přeléčit by se měl i on podle mě. Může být přenašeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.9.22 12:17
@Anonymní píše:

Ale teď to proste nejde, a on není ani nijak zalecen. Dokud se nepřeléčí i on, tak bych na kondomu trvala. Do budoucna pak uvidíš, když to zkusite po léčbě. Muze te i dráždit přímo sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.22 12:18
@lucad77 píše:
A když se neudělá do vás, tak je to v pohodě? Přeléčit by se měl i on podle mě. Může být přenašeč.

To nevím, když je to možné, tak máme sex poměrně často a případů, kdy se neudělá do mě, je málo. Nicméně nejvíc mě zaráží fakt, že dřív se nám takovéto potíže bez kondomu neděli.

• Citovat
  • Upravit
77385
13.9.22 12:28
@Anonymní píše:
To nevím, když je to možné, tak máme sex poměrně často a případů, kdy se neudělá do mě, je málo. Nicméně nejvíc mě zaráží fakt, že dřív se nám takovéto potíže bez kondomu neděli.

co bylo dřív je úplně irelevantní, teď máte evidentně problém a evidentně je tam přenos od partnera, tak není nad čím spekulovat, je nutné důsledně používat kondom a přeléčit i partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
13.9.22 13:14

Je úplně mimo řešit, co bylo dřív. Teď to evidentně neplatí. Změnit lékaře, přeléčit partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
13.9.22 14:54
@Anonymní píše:

No prostě se to změnilo a podle toho se musíte řídit. Sama potvrzujete problémy s imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí