Gynekologické problémy a vztah

Anonymní
13.9.22 11:32

Gynekologické problémy a vztah

Dobrý den, je mi 18 let a mám takový problém - poslední půlrok mě pořád trápí nějaké gynekologické obtíže. Už 2× jsem měla antibiotika a dnes jsem znova byla u doktorky a vypadá to na další problém. Už jsem z toho vážně zoufalá a nevím, co si počnout. Nejvíc mě trápí představa, že to přestane bavit i mého přítele. Zatím to bere, tak jak to je, je na mě hodný a snaží se mi pomoct. Čekám jen na moment, kdy ho přestanou moje chvilky smutku a zhruba měsíční prodlevy od sexu bavit a ukončí to. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Rozešel se s Vámi někdo, kvůli něčemu podobnému?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
13.9.22 11:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 18 let a mám takový problém - poslední půlrok mě pořád trápí nějaké gynekologické obtíže. Už 2× jsem měla antibiotika a dnes jsem znova byla u doktorky a vypadá to na další problém. Už jsem z toho vážně zoufalá a nevím, co si počnout. Nejvíc mě trápí představa, že to přestane bavit i mého přítele. Zatím to bere, tak jak to je, je na mě hodný a snaží se mi pomoct. Čekám jen na moment, kdy ho přestanou moje chvilky smutku a zhruba měsíční prodlevy od sexu bavit a ukončí to. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Rozešel se s Vámi někdo, kvůli něčemu podobnému?

Nevím co tě přesně trápí, ale napadlo tě, že ty problémy můžeš mít klidně díky partnerovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
13.9.22 11:40

Pokud máš zaněty, tak by se měl přeléčit i partner.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.9.22 11:44
@Anonymní píše:

Přeléčit partnera a důsledně používat kondom. Nekonzumovat sladkosti kvůli kvasinkám. Jinak teda nikdy se se mnou nikdo nerozešel, protože měsíc nebyl sex. Třeba v těhotenství nebo po porodu se tomu prostě občas musíš vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.22 11:49
@arinecka píše:
Nevím co tě přesně trápí, ale napadlo tě, že ty problémy můžeš mít klidně díky partnerovi?

Ano, o tom jsem uvažovala a vždy jsme se ptala doktorky, jestli se má přeléčit i přítel a vždy jsem dostala stejnou odpověd - ne, partnera přeléčit nemusíme.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.9.22 11:50
@Anonymní píše:
Ano, o tom jsem uvažovala a vždy jsme se ptala doktorky, jestli se má přeléčit i přítel a vždy jsem dostala stejnou odpověd - ne, partnera přeléčit nemusíme.

A co to bylo za obtíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.22 11:54
@Russet píše:
Přeléčit partnera a důsledně používat kondom. Nekonzumovat sladkosti kvůli kvasinkám. Jinak teda nikdy se se mnou nikdo nerozešel, protože měsíc nebyl sex. Třeba v těhotenství nebo po porodu se tomu prostě občas musíš vyhýbat.

S partnerem jsme spolu rok a první půlrok mi sex bez kondomu takovéhle problémy nepůsobil, zlom nastal minulé jaro, kdy jsem byla často nemocná a měla jsem oslabenou imunitu, tak nevím, jestli to s tím nemůže souviset, že pořád imunita není v takovém stavu, v jakém by měla být.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.22 11:55
@Russet píše:
A co to bylo za obtíže?

Bakterie v pochvě - nepamatuji si přesně jaké, ale pravděpodobně střevní bakterie, které se nachází i v mužském ejakulátu.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.9.22 11:59
@Anonymní píše:
S partnerem jsme spolu rok a první půlrok mi sex bez kondomu takovéhle problémy nepůsobil, zlom nastal minulé jaro, kdy jsem byla často nemocná a měla jsem oslabenou imunitu, tak nevím, jestli to s tím nemůže souviset, že pořád imunita není v takovém stavu, v jakém by měla být.

Oslabená imunita v tom roli hrát může. Ty by ses měla správně otírat po WC, nepoužívat těsné umělohmotné prádlo a kalhoty. Podpořit imunitu střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24734
13.9.22 12:01
@Anonymní píše:
Bakterie v pochvě - nepamatuji si přesně jaké, ale pravděpodobně střevní bakterie, které se nachází i v mužském ejakulátu.

A kondomy teda používáte nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.22 12:07
@Russet píše:
Oslabená imunita v tom roli hrát může. Ty by ses měla správně otírat po WC, nepoužívat těsné umělohmotné prádlo a kalhoty. Podpořit imunitu střev.

Vše z toho dělám od 2. zánětu a stejně jsem tam, kde jsem:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.22 12:09
@lucad77 píše:
A kondomy teda používáte nebo ne?

Po dobraní antibiotik jsme je používali vždy tak 2-3 týdny a pak bez a zase se to vrátilo. Přitom se oba před sexem sprchujeme, já jdu po sexu čůrat a znovu do sprchy.

• Citovat
  • Upravit
21311
13.9.22 12:10
@Anonymní píše:
Vše z toho dělám od 2. zánětu a stejně jsem tam, kde jsem:(

Hlavně používat kondom a partnera prelecit, pro sichr bych ho vzala třeba masti proti kvasinkam, nic mu to neudělá a tobě to muze pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Po dobraní antibiotik jsme je používali vždy tak 2-3 týdny a pak bez a zase se to vrátilo. Přitom se oba před sexem sprchujeme, já jdu po sexu čůrat a znovu do sprchy.

Dřív se tohle vůbec nestávalo.

• Citovat
  • Upravit
21311
@Anonymní píše:

Tak pak je to celkem jasně přenos od partnera :nevim: bez kondomu ani ranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast