Gynekologický problém, příčina neodhalena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
9.8.14 11:38

@Korin Tak ti moc drzim palce, at to treba klapne driv.Drz se.
Ja mam teda s cinskou medicinou dobre zkusenosti.Sice to vyleceni trvalo dele, ale povedlo se.Ja lecila kozni problem, taky me matlali vsim moznym a vysledek nic moc. Vzdycky za chvili zpet a pani Dr Prazakova mi po rozhovoru a prohlidce namichala 2× ruzne seno. Poctive jsem pila a za 4 mesice vsechno pryc. Smradek z toho sice byl trocu jako z konskeho hnoje, ale pomohlo to.Coz jsem byla nadsena, protoze uz jsem zacinala vypadat jako Quasimodo, kdyz jsem se videla, tak jsem skoro brecela.Moje koleginka tam byla s nejakou opakujici se infekci a taky pomohlo a dokonce pak i otehotnela z cehoz taky byla vykulena, protoze ji to 2 roky neslo.
Jak vlastne dopadlo to tvoje IVF, doufam ze dobte, kdyz uz ti nadelalo takove problamy.
Fakt moc ti preju, at ti s tim nekdo pomuze.Drz se a hlavu vzhuru, rijen je tu zachvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
11.8.14 17:23

@Klara1234 Ahojky, po třetím ivf jsem otěhotněla ale na konci 10 tt potratila, tedy opět to nevyšlo a jen se mi vše rozházelo.. bohužel :(, ivf ale nezatracuji, někdy je to opravdu jen jediná cesta k miminku.. jako u nás. Paní dr. Pražákovou určitě mohu zkusit…pokud má takové dobré výsledky, zvážím to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 17:31

Ahoj, vím, jak obtěžující a nepříjemný to je, mám s tim nekolikaletou osobní zkušenost…vždycky něco zabralo, ale jen na chvilku…ted jsem zkusila probioticky krem Ellen nebo tak nějak, ma to bilofialovou krabicku…a mam uz tri mesicr pokoj. Sice je to dražší, ale mně se to vyplatilo :-) tak hodne štěstí, at to brzo přejde

• Citovat
  • Upravit
318
11.8.14 17:39
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, jak obtěžující a nepříjemný to je, mám s tim nekolikaletou osobní zkušenost…vždycky něco zabralo, ale jen na chvilku…ted jsem zkusila probioticky krem Ellen nebo tak nějak, ma to bilofialovou krabicku…a mam uz tri mesicr pokoj. Sice je to dražší, ale mně se to vyplatilo :-) tak hodne štěstí, at to brzo přejde

Ahojky, právě ho také zkouším..ale zatím nepomáhá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 17:49
@Korin píše:
Ahojky, právě ho také zkouším..ale zatím nepomáhá… :(

A jak dlouho ho uzivas? mne to pomohlo asi za 14 dni a pak jsem to ještě pres dva týdny mazala a od te doby dobry

• Citovat
  • Upravit
318
11.8.14 19:15
@Anonymní píše:
A jak dlouho ho uzivas? mne to pomohlo asi za 14 dni a pak jsem to ještě pres dva týdny mazala a od te doby dobry

Ahojky, zkoušela jsem asi týden a pak jsem ho odložila..tak zkusím tedy pokračovat, byla jsem moc netrpělivá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
11.8.14 22:53

@Korin Hlavne at ti neco pomuze.Je jedno co to bude.Drz se a preju pevne nervy a rijen uz je skoro za dvermi.Drz se.
S tim IVF mi to je lito, tak snad dopadne dalsi.Ach jo, ta cesta k miminku je nekdy trnita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí