Gynekologie prohlídka kvůli HA

1
26.9.17 12:43

Gynekologie prohlídka kvůli HA

Ahoj, asi hloupá otázka, ale začala jsem brát antikoncepci a doktorka mi řekla, že nyní musím chodit na prohlídky po půl roce, předtím jsem chodila klasicky 1× ročně. Můj dotaz zní: pokud někdo z vás také chodí na gyndu 2× ročně kvůli antikoncepci - jedná se o klasickou preventivní prohlídku se vším všudy? Mám totiž pocit, že moje doktorka říkala jen něco o ultrazvuku, ale nejsem si jistá… děkuju předem za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
26.9.17 12:47

Tak on se v rámci prevence vnitřní ultrazvuk dělá, tuším že mi ho dr dělala vždy ob prohlídku. Takže ano, jedná se o klasickou prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.9.17 13:00

@jenny9933 Hele, je to různé. Moje bývalá gynekoložka to na mě vyžadovala taky dvakrát ročně - a to podotýkám, že na ultrazvuk nehrábla asi tři roky, dělala jen stěry.
Teď chodím standardně jednou ročně a když jsem přišla na preventivku týden před dobráním dvanáctého platíčka HA, takže tak těsně před tou hranicí jednoho roku, tak mě sestřička normálně vyhodila, že mi preventivku pojišťovna neproplatí a mám přijít až po tom kalendářním roce :D Dodnes nevím, co si o tom myslet, když u bývalé doktorky to šlo dvakrát do roka :D

Takže tohle si radši pořeš přímo se svojí doktorkou, co a jak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.9.17 13:10

@LAlezane tak ta doba se možná musí dodržovat kvůli pojišťovně, takhle to mám u zubaře, musí hlídat, aby neudělal prevenci dřív než za půl roku i kdyby to byl třeba jen týden. Prý to začali kontrolovat a návštěvu by neproplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
26.9.17 13:20

Já chodila od 15let pouze jednou ročně a to mi udělala vnitřní uzv, tam mi ukázala kde co je a řekla, že vše je ok a udělala stěr z čípku. Do dvou týdnů SMS s výsledkem stěru a že se mám objednat zase za rok. Kamarádka chodila 2× ročně a dodnes neví proč. Vše vždy měla taky ok.

Ještě k tématu, antiko jsem brala od zmíněných 15let. Prohlídka 1× ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.9.17 13:32

Chodím 2× ročně a vždy je to kompletní vyšetření i s ultrazvukem. Ale nema to co dělat s Ha, u me dr je to normální frekvence návštěv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.9.17 19:21

Ano já to tak mám, moje si s HA hlíhá víc, minule když jsem byla ptala se mě, zda chci jen recept nebo i zrcádka tak jsem řekla že jo jinak nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí