Menstruace / nemenstruace hnědá barva

109
24.9.17 11:55

Menstruace /nemenstruace hnědá barva

Ahoj holky,

mám dotaz…Do termínu menstruace mi zbývá týden, mívám většinou pravidelně. Teď od pátku se mi ale objevil výtok světle hnědé barvy a jakoby s vlákny…Říkala jsem si že menstruace asi dorazí dřív, ale už je to třetí den a krev nikde…Předchozí měsíc jsem to měla taky, ale jen jeden den, pak normálně menses a přesně v očekávaném termínu. Nevíte co by to mohlo být? Jsem teď hodně ve stresu ( rozvod), těhotná být spíš nemůžu ( poslední styk v půlce července, minulý měsíc negativní test).Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
24.9.17 12:00

@Cleopatraj40 kolik ti je, protože tohle začalo trápit mamku 48 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.9.17 12:01

Může být ze stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.9.17 12:01

@Andy27 je mi čerstvě 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.9.17 12:09

@Cleopatraj40 tak zblaznene hormony, díky stresu, nějaký zánět, bolesti nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.9.17 12:23

@Andy27 Ne ne, bolesti žádné…asi to bude ten stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.10.17 10:59

Také jsem to měla a bylo to vážně následkem dlouhodobého stresu a to jsem mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.10.17 19:06

Divná menstruace

Ahoj, mam takový malý dotaz :lol: Normálně mam menstruaci bolestivou a občas i celkem silnou, ale ta poslední (17.-21.10.) byla o dost jiná..
Měla jsem 2 dny zpoždění (u me to teda není nejak neobvykle, mam s tim problém od doby co jsem vysadila anti, ale to uz je par let dozadu..), první dva dny jsem spinila, což u me není normální a pak se to teprve MALIČKO rozjelo, ale to byl tak den a zase jsem spinila, hlavne mi to vůbec nepřišlo jako menstruace, byla to taková divná krev.
1. Den (lehounke spineni) jsem se v půl 3 vzbudila takovou bolesti a cela jsem byla spocena ( mela jsem pocit, ze mam snad i teplotu), ze ani prášek na bolest nepomohl…az po 2 hodinách tepla sprcha na břicho..
Vzdy pred menstruaci mam bolestivá natekla prsa, ale tentokrat ve větší míře..HLAVNE!!! Tentokrat mi nafouklé břicho zůstalo, stalo se to někomu? Mužů byt těhotná, nebo to znamená neco jiného?
Dekuju, jsem rada za každou odpověď :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.10.17 19:20

Taky jsem tohle občas měla.
Vůbec nic se neděje, občas z těla musí jít pryč i ta " hnědá krev ".
Kdyby se to dělo i další měsíc, zkus si udělat test.
Já tohle měla třeba na konci menstruace ( o které jsem ani nevěděla, že jsem ji měla )
Nestrachuj se, nic hrozného by to nemělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.10.17 21:21

@Kikush95 dekuju ti moc!!! Já se prave strašně lekla té bolesti při velmi slabounke menstruaci, a kamarádky mi žačky říkat ať si udělám test a moje mamka zase rikala, jestli by to nemohl byt ranný potrat a ten me prave vyděsil..s přítelem se nesnazime, ale kdyby nahodou, tak bych byla šťastná a proto me to hrozne vyděsilo! 8o
Ale ještě počkám, kdyz říkáš ze se ti ti dělo taky, každopádně dekuju moc za odpověď! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.17 20:43

Krvácení mimo menstruaci

Ahoj,
6.11.17 jsem byla na preventivní prohlídce u gynekologa a jak je obvyklé, bral mi vzorek z děložního čípku. Po tomto zakroku jsem lehce krvacela ale dalo se to do pořádku. Během tydne jsem špinila asi 2×. Par dní to bylo dobré ale opět špinim, je to spíš střídavé, jeden den krvácení, jeden den špinení. Mám 10 dní před menstruaci a nikdy se mi nestalo, abych krvácela nebo špinila před ní. Beru HA uz rok. Mohli byste mi prosím poradit, co by to mohlo být? Jsem z toho nešťastná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.11.17 20:59
@Nikoleta95 píše:
Ahoj,
6.11.17 jsem byla na preventivní prohlídce u gynekologa a jak je obvyklé, bral mi vzorek z děložního čípku. Po tomto zakroku jsem lehce krvacela ale dalo se to do pořádku. Během tydne jsem špinila asi 2×. Par dní to bylo dobré ale opět špinim, je to spíš střídavé, jeden den krvácení, jeden den špinení. Mám 10 dní před menstruaci a nikdy se mi nestalo, abych krvácela nebo špinila před ní. Beru HA uz rok. Mohli byste mi prosím poradit, co by to mohlo být? Jsem z toho nešťastná :(

Ahojky, hele já tohle přesně mě když mi ta antikoncepce nedělala dobře.. brala jsem jí 5 let a po té době začala dělat problémy pak mi to pořád střídali a nedělala mi dobře ani jedna tak sem jí vysadila teď sem rok bez antikoncepce a je to v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.17 21:03

@Petruna21 Jenže ja jsem tohle právě nikdy neměla, všechno to začalo po tom odběru ale to jsem si říkala, ze se to prostě stane, ze to tělo zareaguje:) Jenže trápí mne to špineni, nevím, z ceho by to mohlo být. HA beru pravidelně každý den. Je pravda, že mam pár dnů pred menstruaci, ale co tak najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.11.17 21:05

@Nikoleta95 To nevím.. též jsem jí brala pravidelně a ze dne na den sem začala špinit a pořád dva dny byl klid pak znova a pořád dokola :zed: tak jsem šla k doktorce a říkala že mi přestala sedět antikoncepce tak si zajdi k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.17 21:15

@Petruna21 No ono ohledně sedeni tech prášků s tim mam taky problém, beru Tri-Regol, jako na začátku mi sedl, nemela sem problém s chutí na styk, s bolestma hlavy nic. Můj problém je ten, ze po tech práškach hubnu, behem roku jsem shodila asi 6kg a ne a ne pribrat a to jím vic, jak někteří chlapi. Hubnutí jsem nejdříve řádila ke stresu. Potom jsem nemela duvod byt ve stresu a stejně hubnu.
Zitra si zajdu na gynekologii at mám jistotu, zmenim prášky a tobě moc děkuju, ze si to semnou probrala, hned jsem klidnější :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí