Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kornel píše:
mám pocit že si zase někdo dělá srandu
nho a pokud ne tak mi to přijde divné, v dnešní době toho je celej net a tak se děvče dozví uplně vše!!!
Konkrétně jsem toto nenašla.
Bydlím pouze s Otcem a nemáme k sobě zas tak dobrý vztah abych mu toto říkala.
Nemám si s kým o tom promluvit.
Omlouvá se za to, že váš obtěžuji.
@Anonymní píše:
Proč bych si měla dělat srandu!!?
nho protože toho je fakt celej internet a když se dostaneš na emimi.cz tak si myslím že se prdně dostaneš na jiné stránky jako např. wikipedia atd…a taky si tady hodně holek zakládá takové diskuse s tím že se pobaví a bude sranda ale pokud se pletu tak se zároveň omlouvám ![]()
@vlada24066 píše:
Konkrétně jsem toto nenašla.
Bydlím pouze s Otcem a nemáme k sobě zas tak dobrý vztah abych mu toto říkala.
Nemám si s kým o tom promluvit.
Omlouvá se za to, že váš obtěžuji.
@Katka86 píše:
Tak moje první návštěvu na gyn. probíhala tak, že prvně založit kartu pacienta, jakou máte mestruaci, silná, slabá, kolik dní, jaký cyklus, rodinná anamnéza, bla bla bla. chcete antikoncepci? pak prohlídka u gyndaře - otázka jeslti už byl kocour v troubě(přesně takhle se mě mudr fakt zeptal![]()
![]()
),nohy hore, stěr z děložního čípku na cytolku a nashledanou
No to si děláš pr.el!
Nepoznamenalo tě to?
Zakladatelko, já byla v 15 s mamínkou, tak ti doporučuji jít sama ![]()
Ano, to jsem našla, ale jde mi o tu prohlídku. A navíc jak to mám říct. Aby se mnou taťka zašel na gynekologi. Myslím, že 4měsíce je dlouho co jsem do nedostala. A taky jestli mě budou kontrolovat nebo jestli mi dají iněkci či prášky.
O to mi jde.
@vlada24066 píše:
Ano, to jsem našla, ale jde mi o tu prohlídku. A navíc jak to mám říct. Aby se mnou taťka zašel na gynekologi. Myslím, že 4měsíce je dlouho co jsem do nedostala. A taky jestli mě budou kontrolovat nebo jestli mi dají iněkci či prášky.
O to mi jde.
by mě taky zajímalo, chtěla bych ti poradit ale nevím co k tomu napsat. já dostala sice MS v 11 ti letech ale až v 16 ti letech jsem šla ke gynekol. kvůli práškům a vše bylo do těhu ale i pak po těhu v pořádku- pokakalo se to až loniv dubnu-zánět vaječníků a potom endometrioza takže tak-přeji hodně štěstí ![]()
@Nitka…14 píše:
A nebolí to teda? já mám totiž podezření na zánět (nebo aspoň mě to tam strašně pálí a měla jsem s tím problémy už v dětství) a chci se nechat vyšetřit. Jsem panna a je mi 15.
Ne nebolí, může to být trochu nepříjemné, ale nebolí.
@vlada24066 od kdy máš menstruaci? Někdy trvá, než se cyklus ustálí, nemusí to nic znamenat ale na prohlídku bych určitě šla. Je možné, že ti píchnou vyvolávací injekci, po té většinou menstruace do 10 dnů přijde…každopádně rozhodně si nenech kvůli nepravidelné menstruaci napsat antikoncecpi, mnoho lékařů tohle dělá ale problém to nevyřeší a po vysazení se to většinou vrátí do starých kolejí, tak abys třeba později neměla problémy s otěhotněním. A tátovi prostě narovinu řekni, co tě trápí a nebo tam jdi sama, nemyslím si, že musíš mít doprovod…
Od 11 let. Tři měsíce trvalo než se všechno ustálilo. A v pořádku. A najednou nic. Moc děkuji za příspěvek
moc jste mi pomohla ![]()
Sundavate si na prohlidkach i ponozky?
ted me tak napadlo zitra jdu potvrdit tehotenstvi tak jestli si muzu ponozky nechat
a ne, neni to for ![]()