Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nevěděla jsem, kam toto zařadit, ale shanim gynekologa v Praze. Ziju tu už par let a už mě nebaví dojíždět do svého rodného města. Snažíme se nyní teď o miminko a tak je to o složitější. Navíc se svým gynekologem poslední dobou nejsem moc spokojena.
Prosím, mohly by ste mi doporučit dobrého gynekolog/gynekolozku.. Je mi to jedno, moc dekuju. ????
@RadkaAndBaby Děkuji,
četla jsem si recenze a asi bude fajn.
Muj gynekolog si děla co chce, při podlední návštěvě, kdy jsem tam přišla s tím, že jsem už 2.měsíc nedostala ms, měla jsem bolesti v zádech a v podbříšku. byl arogantní a skoro mě vyhodil, že jsem hysterická, to byla poslední kapka. Navíc dojíždět 200 km není zrovna fajn.
@Marky121 Ja tam jsem moc spokojena
Muzes kouknout na jeho stranky https://www.gynnogroup.cz/
Byla jsem tam i v tehotenstvi, to se priplaci cca 4000 za nadstandardni tehotensky balicek, ale dela ultrazvuky na kazde navsteve a taky ma lepsi ultrazvuk, takze umoznuje, ze k nemu muzes chodit az do terminu porodu, tzn. nemusis standardne nekdy v 36 tt prechazet uz do porodnice, kde jsou dlouha cekani
U nej to bylo skoro vzdy bez cekani ![]()
@Marky121 taky jsem od sveho gynekologa slysela ze jsem hysterka, ze si vymyslim… ![]()
@RadkaAndBaby To je super. 🙂 Uvidíme, zítra tam zavolam a za stránky moc děkuji, podívám se.
No, 4.000 je dost, ale na druhou stranu, jako jednorázový poplatek se to dá přežít. ☺️️
http://m.gynveko.cz/ strašně moc fajn doktorka. Cokoliv od ní člověk chce tak není problém. Během těhotenství ve všem poradila apod. Jen nevím zda přijmá nové pacientky.
@Peggy54 No, já tam přišla s tím, že jsem se bála mimodelozniho těhotenství. Mívám ms normalni a tohle se mi stalo naposled před 4 roky, ale to jsem byla v obrovském stresu, ale s nikým jsem v tu dobu nespala, takže jsem věděla, že nic takového, píchnul mi tenkrát, teď nevím, jak se ta injekce jmenuje, na rozjezd ms a stejně jsem to dostala asi až za 3 týdny a nic s tím nedělal, pak jsem nemela žádné zdravotní komplikace, takže jsem to neřešila, ale tímhle mě neskutečně vytočil. Měla jsem strašně bolesti, křeče… On byl arogantní, skoro jsem si pripadala, že ho obtěžují, dal mě na ultrazvuk, někam odešel, vrátil se, že tam nic není a ze teda, jestli chci, napichne mi krev, ať si ji odvezu do laboratoře, byl to čtvrtek, takže aby výsledky byly hned. Naštěstí v krvi nic nebylo, měla jsem teď opět velký stres, takže asi z toho. Bála jsem se mu cokoliv říct.
@Marky121 ja tam prisla ze me hrozne boly a picha v podbrisku, ze to vysteruje do zad a trisel, ze se mi chce zvracet a ze jedine kdy se to da prezit tak je byt schoulena v klubicku…udelal mi jen sklicko a ultrazvuk, ster z delohy sem skoro brecela, tak rekl ze jsem hysterka, ze to muzou byt klidne prdy
ze na monitoru nic nevidel, ze si mam zavolat za par dnu na vysledky.. vecer se uz na me chlap nemohl divat tak me nalozil a jeli jsme na pohotovost do prahy… zanet delohy jak prase, skoro mesic na antb, sileny jak jsou hlavne ti starsi doktori at uz v jakemkoliv odvetvi laxni, vidim to treba u kamosciny zubarky
![]()
@Peggy54 Strasny.. Nechápu, proč dělají praci s lidmi. 😒
@PaníKadrnožková Děkuji, též se podívám. ☺️️