Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, uvažuji o změně gyn a zaujaly mne na webu názory na Mudr. Michálkovou ve Štefánikově ul. Ale nikde nemůžu najít její web -ord. hodiny, ceník, foto apod. Nevíte o ní někdo něco? Moc diky!
Já k ní chodím - na těhu dobrá, trochu protivná ale pečlivá. Ordinační hodiny nějak každý den od rána do večera kromě snad středy odpoledne, těhotenská poradna v úterý, odběry do 11 hodin denně. Cena buď 1500,– ročně příspěvek (lze odečíst z daní), nebo klasika poplatky za návštěvu plus pár desítek korun za jednorázové gyn. zrcátko. Čekací doba v čekárně tak 30 minut. Jako spousta lidí si na ní stěžuje, že je protivná. Na mě protivná není, podle mě pokud vidí spolupracujícího člověka, co se řídí jejíma pokynama, tak protivná není. Sestřičky v pohodě, dobře se tam parkuje (na Andělu v nákupním centru), čekárna příjemná a vybavená, jsem tam naprosto spokojená. Hlavně je pečlivá a rozumná. Posílá do Gennetu, dělá spousty nepovinných vyšetření, je to taková ta moderní doktorka.
Ještě: výsledky posílá emailem, fotky z UTZ emailem zdarma (nebo teda v ceně toho ročního poplatku), telefon na ní: 257218421 (sestra, pevná linka), 602224859 akutní mobil přímo na doktorku. A zavřeno mají ne ve středu odpoledne, ale ve středu dopoledne. ![]()
dekuju a je mlada? aby mi vydrzels
ted mam dr. pred duchodem tesne..a web nema teda?
A dotřetice - teď koukám, že nejsi těhotná, takže upřesnuji - chodím k ní už pár let, je dobrá i pro netěhotný, jednou ročně dělá klasika screening čípku a posílá do akreditovaných laboratoří, a dokonce když tam přijdeš na kontrolu i s dítětem, tak sestřička ti ho pohlídá ![]()
web myslím nemá, nebo ho nemá nikde na svých letáčcích ani jsem ho nikde neviděla, a odhaduju že je jí tak 40, max 45 ![]()
Jen se prostě obrnit, kdyby se špatně vyspala a byla protivná
Myslím, že proto od ní spousta lidí odešlo, jak jak říkám, asi je to o přístupu, záleží, jestli si s ní sedneš. Přijde mi, že je to taková modernější rázná ženská a ne každýmu to sedne. A taky netuším, jestli ještě nabírá lidi ![]()