Gynmeda Brno - zkušenosti?

18.5.20 15:12

Gynmeda Brno - zkušenosti?

Ahoj, chci se jen zeptat, jestli má některá z Vás aktuální zkušenost s tímto zařízením? Je tam více lékařek-dávají vybrat, nebo mě prostě k někomu napíšou? Jste tam spokojené? Hledám gynekologa v Brně a mám pocit, že by to konečně mohlo být ono, nicméně recenze starší, tak mě zajímá nějaký aktuální názor. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
28.1.21 06:06

Nedoporučuji

Dříve dobré, co jim odešla doktorka Lukášová, špatné. Jsou na nové adrese, luxusní prostory, mrtě sestřiček, recepční, ale služby na pendrek. Ano, mají samozřejmě moderní vybavení, apod. Udělají všechna vyšetření sami, takže člověk už pak nikam nemusí, ale lidskost - nula. Já od nich teď odešla po opakované špatně zkušenosti. Jednou mě při zánětu, který se mi nedařilo zaléčit volně dostupnými léky, objednali za měsíc!!! I když jsem tam vyvolávala, že mám problémy, a že za měsíc mi tedy nepřijde adekvátní. Při těhotenství žádná kontrola až do 12 týdne - samozřejmě to nedopadlo, což není jejich vina, ale mohla jsem to zjistit v 7 nebo 8 týdnu a vyhnout se planým nadějím. Po následném zákroku byl problém se objednat na pooperační kontrolu a ještě na mě paní doktorka nepříjemně vyjela, že to je moje chyba, že jsem to někomu řekla, ne jejich, že mě neobjednali dříve (no když o Vánocích u rodiny nepijete a nejíte tatarák, tak nějak ani nic říkat nemusíte, že… ) a navíc jsem měla za to, že jsem už v 11 týdnu, že doteď dobrý, tak už je to skoro v suchu - první trimestr prakticky za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.22 14:18

Naprosto skvělí

Já tam byla dneska na konizaci u pana doktora Rottera. Personál úžasně milý, celý zákrok naprosto nebolestivý a rychlý. Můžu jen pochválit a poděkovat za skvělou a profesionální práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty