Gynprodyl zkušenost?

37136
18.3.19 12:42

Je to stejné jako utrogestan, obsahuje hlavně progesteron a je na udržení těhotenství. Akorát jestli spinis je lepší ty globule polykat, mě to bylo i příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
18.3.19 12:46

@Kriss Tina ato se může polikat jo? Takže každý večer 2 spolknout a každé ráno také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.3.19 12:48

@Volfelova jojo já je dostala v nemocnici když sem krvacela z hematomu, dokud sem krvacela a spinila tak se polykaly a já je pak polykala dal, bylo to snazší a hlavně po tom zavádění sem měla děsný úplně tvarohovy výtok, jak se ty zbytky vyplavily ven :poblion: si přečti příbalový leták tam to máš i napsaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.19 12:51

@Kriss Tina super tak já to Teda budu také polikat je to příjemnější no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.3.19 12:54

@Volfelova jojo to je :) akorát bacha někomu se po tom polykání může motat hlava nebo dělat zle od žaludku, večer je to dobrý to polknes až když si lehnes do postele a zaspis, ale ráno ti potom nemusí být nejlíp, jestli chodíš třeba do práce tak je polykej s nějakým časovým předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.19 12:59

@Kriss Tina no. Mě teď doporučil abych byla do příští kontroly doma… Snad bude vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
18.3.19 13:16

Osobně si myslím,že je mnohem lepší Gynprodyl zavádět.Lépe se vstřebává,Ikdyž ten tvarohovitý výtok je nepříjemný…u mě při braní způsobil silné bolesti hlavy,ale svůj účel plní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.8.19 19:36

Gynprodryl

Ahoj holky. Obnovuji diskuzi. Od 15.7. ( tj. 26 DC ) beru gynprodryl 1 tabletu polkám na noc. Protože jsem od loňského července 2 potratila. Jednou v 9 tt a pak v 8 tt. Nevim na co mi to Mudr. předepsal. Po potratu už proběhli 1. MS za 32 dní. Dnes jsem 14 dc a začala jsem špinit. Měla jste to některá při braní gynprodrylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí