Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to stejné jako utrogestan, obsahuje hlavně progesteron a je na udržení těhotenství. Akorát jestli spinis je lepší ty globule polykat, mě to bylo i příjemnější.
@Kriss Tina ato se může polikat jo? Takže každý večer 2 spolknout a každé ráno také?
@Volfelova jojo já je dostala v nemocnici když sem krvacela z hematomu, dokud sem krvacela a spinila tak se polykaly a já je pak polykala dal, bylo to snazší a hlavně po tom zavádění sem měla děsný úplně tvarohovy výtok, jak se ty zbytky vyplavily ven
si přečti příbalový leták tam to máš i napsaný…
@Kriss Tina super tak já to Teda budu také polikat je to příjemnější no…
@Volfelova jojo to je
akorát bacha někomu se po tom polykání může motat hlava nebo dělat zle od žaludku, večer je to dobrý to polknes až když si lehnes do postele a zaspis, ale ráno ti potom nemusí být nejlíp, jestli chodíš třeba do práce tak je polykej s nějakým časovým předstihem.
@Kriss Tina no. Mě teď doporučil abych byla do příští kontroly doma… Snad bude vše v pořádku…
Osobně si myslím,že je mnohem lepší Gynprodyl zavádět.Lépe se vstřebává,Ikdyž ten tvarohovitý výtok je nepříjemný…u mě při braní způsobil silné bolesti hlavy,ale svůj účel plní
Ahoj holky. Obnovuji diskuzi. Od 15.7. ( tj. 26 DC ) beru gynprodryl 1 tabletu polkám na noc. Protože jsem od loňského července 2 potratila. Jednou v 9 tt a pak v 8 tt. Nevim na co mi to Mudr. předepsal. Po potratu už proběhli 1. MS za 32 dní. Dnes jsem 14 dc a začala jsem špinit. Měla jste to některá při braní gynprodrylu?