Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Macík74 píše:
jo jo i když kloboučky jdou přes celé léto.. ale není to tak super jako na podzim..
a dík.. jahůdková se mi taky líbí..
teď dělám čokoládově hnědou s růžovou - je to super kombnace barev. a asi s kytičkou bude..
Budu se těšit na foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
no doufám, že zase nějaká nemoc až za rok. jsem dneska nic neuháčkovala, čepičku jsem nakonec zase celou rozpárala a začnu od začátku ((-:
To me moc mrzí, že maš malé nemocné ![]()
koukala jsem, že máš stejně staré dvojčátka jako já malou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune tak už! doděláno! vypadá báječně! podle mě.. snad se bude líbit!
http://img.fler.cz/…e589115a.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
twee dík… mám ráda kombinaci hnědé a růžové.. není to takové přeslazené.. hnědá zvýrazní a růžová zjemní!
díky..
jdu na další fialkovou s pejskem…
je to pro mojí maminu do práce pro nějakou ženskou ať má z čeho vybírat! ![]()
jo a jsou všechny šájo pro tříměsíční mimi ![]()
obvod 37 - 39 hloubka 15 - 16 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku - je krásná
hele naše emí měla ve třech měsících obvod hlavičky 40
ted skoro ve čtyřech má 41,5 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku nádhera
, mam taky ráda tuto kombinaci, hlavně hnědou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku - ta poslední je nádherná
… já pořád bojuju s tím tvarem čepičky, jak to napsat, nemám ji nahoře při slození tak oválnou, ale spíš rovnou …a t o mnohem míň přidávám, než u té první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ta základní placička ti musí vycházet pěkně.. aby se nevlnila.. a aby se netočila už dolů…
tyhle poslední čepičky jsou 6 řo, pak nahodím 16 ds, další řada do každého oka dva ds, další ob jedno.. a tak podle rozpisu…
a já dost utahuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
ta základní placička ti musí vycházet pěkně.. aby se nevlnila.. a aby se netočila už dolů…
tyhle poslední čepičky jsou 6 řo, pak nahodím 16 ds, další řada do každého oka dva ds, další ob jedno.. a tak podle rozpisu…
a já dost utahuju…
no, já to taky tak dělám tu druhou … tak uvidíme … chybama se aspoň učím, až budu dělat dvacátou tak už to bude ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šájí hele ty co dělám právě paní měřila vnučku a naměřila jí 37 cm - a prý jsou jí tři měsíce.. ![]()
třeba blbě měřila.. taky se to stává..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku, když si vezmu, že průměrný obvod hlavičky při narození je 35 cm, tak mi to přijde tedy na tři měsíce hodně málo.
bud paní blbě měřila a nebo mají nějaké nedonošené dítko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
noooo jsem zvědavá… jestli blbě měřila má smůlu.. protože chce dvě.. a já jí už dělám čtvrtou aby měla z čeho vybrat.. a všechny v tomto obvodu! doufám, že budou.. nebo si vybere.. a ostatní prodám… ale jsou tam i opravdu 39 cm obvod.. to je ta poslední..
a ještě maličko povolí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit