Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Wikky píše:
Nepodšíváte někdo jarní háčkovanou čepičku? Přijde mi, že prckovi musí táhnout na uši. Díky za rady..
jarní jen, jen zimní
dina
Ahoj, já z diny dělala šálu… háčkovala jsem za zadní nitku a musela jsem pořádně počítat..mám hodně oblíbenou alfu..jsou z ní krásné čepičky
- Upravit
Holky prosím Vás, nemáte někdo návod na háčkovanou čepičku a ve předu logo adidas?? Moc děkuji
Ahojte maminky háčkařky, chtěla bych vás poprosit jestli by jste některá z vás neměla návod na háčkované bačkůrky pro chlapečka tak 3M. Já mám veškeré návody pro holčičku a teď dělám kamarádce soupravičku na kluka. Co jsem zkoušela z mimibazaru tak nevypadaly nic moc
.
Kdo mi poradí, jak na šátek??
Chtěla bych si uháčkovat díratý šátek (trojcípí), ale nevím jak začít. Předpisům moc nerozumím, tak kdybyste měly nějaký srozumitelný ![]()
Uháčkovala jsem si spojenou šálu dvakrát omotat kolem krku, filetovou technikou. Je to moc hezký a tak nějak bych chtěla ten šátek, jenom nevím, jak do cípu ![]()
@KPKristy Na Garnstudiu mají těch návodů na háčkované šátky docela dost. Zkus si to projít.
Já podle nich dělám ráda, návody mi připadají hodně polopatické, což mi vyhovuje. ![]()
@Bersaba píše:
@KPKristy Na Garnstudiu mají těch návodů na háčkované šátky docela dost. Zkus si to projít.
Já podle nich dělám ráda, návody mi připadají hodně polopatické, což mi vyhovuje.
Moc děkuju za odkaz! Ty návody chápu i já a už mám rozdělaný šátek. A příbývá jako blázen! ![]()
@KPKristy píše:
Moc děkuju za odkaz! Ty návody chápu i já a už mám rozdělaný šátek. A příbývá jako blázen!
Není zač. ![]()
A pochlub se, až budeš mít hotovo. ![]()
@nikita066 píše:
Holky máte tip jak na tuhle čepičku? Díky
Větší obrázek by nebyl?
Tak nejpodobnější vzorek jsem našla tenhle http://www.mimibazar.cz/navod.php?…. Pak je pár řad krátkejch sloupků, možná se tam někde přidává, aby to bylo širší a pak nakonec jsou ty obloučky. Ono je to spíš klobouček.
@MarketaJ děkuju, jj je to asi klobouček, kamarádka po tom touží, tak to musím spíchnout
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat