Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pelikan21 Zimní čepici jsem dělala z merina od vlnapu, je to napůl akryl a merino vlna. Dobře se s ním pracuje.
Ahoj, co se mi narodil prcek a dal mi trochu volna pustila jsem se do hačkování jako úplný začátečník.
Což o to základní oka s trohou youtube pomoci zvladam, ale když mám návod nevím kam ta oka píchat
není někdo z Prahy 6 věnující se stejné zálibě?
pokouším se o toto: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
první úkol mám, ale kam mám dostat těch dalších 9 ŘO a jak je upíchnout.? Díky za radu a pochopení ![]()
@Drakelous píše:
Ahoj, co se mi narodil prcek a dal mi trochu volna pustila jsem se do hačkování jako úplný začátečník.Což o to základní oka s trohou youtube pomoci zvladam, ale když mám návod nevím kam ta oka píchat
není někdo z Prahy 6 věnující se stejné zálibě?
pokouším se o toto: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
první úkol mám, ale kam mám dostat těch dalších 9 ŘO a jak je upíchnout.? Díky za radu a pochopení
ja jsem tam nevidela nikde „dalsich 9ret.ok“… nemyslela jsi tech 5 dalsich, co tvori potom s kr.sl. ten cip hvezdicky? Nebo tech zakladnich 9ret.ok?
@pelikan21 ten druhy obrazek to je, to jsem se daleko nedostala co?
,
„5 ř. ok spojit do kroužku. Do něj vháčkovat 9 kr.sl.“ možná už vidim kde je chyba v popisu jsou kratke sl. ale pod obr. 2 je 9 ŘO ![]()
@Drakelous píše:
@pelikan21 ten druhy obrazek to je, to jsem se daleko nedostala co?![]()
,„5 ř. ok spojit do kroužku. Do něj vháčkovat 9 kr.sl.“ možná už vidim kde je chyba v popisu jsou kratke sl. ale pod obr. 2 je 9 ŘO
jj, je to, ze spojis 5 zakladnich ret. ok do krouzku a DO KROUZKU udelas 9kr.sl.
(pichas vylozene do krouzku do prostoru). ![]()
@pelikan21 super, jdu na to, děkuju. Asi to chce víc se soustředit a číst ![]()
@Drakelous píše:
@pelikan21 super, jdu na to, děkuju. Asi to chce víc se soustředit a číst
hele, kdyz neco delas poprve, tak to nemuzes hned vedet…
To je jasne… ![]()
Tak mám hotovo, první výrobek, první pokus o cokoliv
děkuji @pelikan21 ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 uz mas cepicku ja jsem strasne zvedava jak vypada
uz mam asi 3, musim je nafotit a hodit…
Ted delam mamce k te cepici salu, jenom jsem ji nejdriv udelala hodne sirokou, ted ji delam na 15 zakladnich ok, takze snad bude v pohode. Ale nasla jsem super knofliky, takze mozna ji udelam vepredu zapinaci…
Jeste nevim… ![]()
Ale koupila jsem super vlnu, je to Elian Creativ a je UUUUUUUUUUUZASNA!!! Hacek c.8 a cepice i sala jsou mekkoucke jako pericko… ![]()
@Drakelous píše:
Tak mám hotovo, první výrobek, první pokus o cokolivděkuji @pelikan21
vubec neni za co…
![]()
@pelikan21 elian creativ to neznam musim se mrknout protoze neco na zimu by se mi taky siklo, sice musim dodelat nejake hracky, ale tak neco na paradu by se mi hodilo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat