Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Drakelous je to jsem někde viděla přímo návod, vydrž chvilku zkusím dohledat
Jo a dělala jsem podobnou kabelku ale čepice ještě ne
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Příspěvek upraven 20.09.13 v 15:32
@Jane29 jenomze musis kouknout na to, ze je to 105m na 50g. Ta Elian Creative je 100m na 100g… ![]()
Ono musis vzdy tu delku prepocitat na 100g, protoze vetsina se uvadi na 100g… ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 no jo, ale na tu creativ máš háček č8 a na to merino mám č.4 tak by to mělo pomalej přibývat a tím pádem i větší spotřeba ne?v tomto se nevyznám
prave, ze s hackem vetsim pribyva rychleji…
Cim vetsi hacek, tim „vetsi“ sloupky a vetsi dirky… takze cim vetsi vlna (cim tlustsi), tim vetsi hacek bys mela mit…
Na Elian Klasik mam taky hacek c. 4 nebo 5
Ale kdyz chci zimni nebo podzimni cepicku, tak hackuji vetsinou dvojite (jenom prave z toho Creativu ne dvojite)… ![]()
@pelikan21 no a jak poznám, ze které teda udělám víc
pardón, ale já toto fakt nikdy neodhadnu. Ale když to vezmu laicky tak merina 210m na 100g, ale 2 klubka a acreativ mám 100m na 100g 1 klubko takže merino 2×34=68 a creativ 1×69=69
takže jsou vlastně stejně drahé a ted ze které udělám víc? ![]()
@pelikan21 jo to je my jasné, že větší háček to přibývá víc, ale kdybych měla srovnat ten creativ a merino, tak kdybych merino háčkovala dvojtě, tak bych vzala taky háček č8. a pak by z toho merina bylo ale za stejnou cenu jen polovina ne?
@Jane29 píše:
@pelikan21 jo to je my jasné, že větší háček to přibývá víc, ale kdybych měla srovnat ten creativ a merino, tak kdybych merino háčkovala dvojtě, tak bych vzala taky háček č8. a pak by z toho merina bylo ale za stejnou cenu jen polovina ne?
to ano, to mas pravdu.. ono hrozne zalezi, na co vlastne tu vlnu potrebujes… kdyz na zimni cepici, tak je lepsi ta, ktera ma mensi navin na mene gramu.
Kdyz na podzimni, tak staci vic navinu na stejny pocet gramu.. ![]()
ja treba z toho klubka Creativu udelam cepici na dospelaka…
(asi z 3/4) a z druheho kluba a zbytku udelam salu (na knofliky, takze ne moc dlouhou)… ![]()
To Merino je dost podobne Elianu Klasik, z toho udelam z jednoho kluba cepicku pro malou i 2×. ![]()
@pelikan21 za radu s čepičkama dík, musím to nějak vyzkoušet na ty hračky. Každopádně, mám doma z merina a ted dělám právě z elian Klasic, tak uvidíme, jak budou rozdílné velikostně
@Jane29 píše:
@pelikan21 za radu s čepičkama dík, musím to nějak vyzkoušet na ty hračky. Každopádně, mám doma z merina a ted dělám právě z elian Klasic, tak uvidíme, jak budou rozdílné velikostně
tak dej potom prosim vedet… ![]()
@Jane29 píše:
@Drakelous mám ale je to v angličtině, jestli neva tady
Super, děkuji přeložím zkusím kdyžtak vrátím v češtině ![]()
@Drakelous třeba se to bude někomu hodit
jsem zvědavá na výsledek.
@Drakelous píše:
Dámy nevíte některá jak udělat to prasátko z angry birds? tako kolečka na oči bych asi uměla, a uši zhruba taky jen nevím jak udělat kontinuální kouli, u té verlybky se mi nelíbí ten rantl co udělalo to spojování.A ten nosík by měl být lehce 3D jak na to?byl by to vánoční dárek, kdyby se zadařilo
Zkus to spojovat ne krátkými sloupky, ale pevnými oky. Ten šev bude placatější.
@Bersaba jo too mě nenapadlo, jela jsem podle návodu
zkusim příště. Díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat