Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pelikan21 no ono podle mě ty hračky z krátkých sloupků vypadají líp než z dlouhých, ale samozřejmě můžeš udělat i z dlouhých sloupků. hele tady je návod na ovečku shaun a ta je zrovna dělaná z dlouhých sloupků a pak tady jde o ten stejný návod jen v angličtině, ale na té fotce je z krátkých sloupků a hned vypadá líp ![]()
A krátký sloupek je přece jednoduší než dlouhý
a pro malou to zvládneš
![]()
@ka2ka píše:
Pelikan supr díky moc já teda spíš pletu háčkovat se zatím jenom učím, ale čepička je úžasná tak jí chci pro malýho na zimu, když má být tuhá
je super, ale na zimu (vylozene tuhou zimu) bych ji delala z vlny nebo z Elianu Creativ, je to teplejsi…
Ten Elian Klasik je tak na podzim nebo jaro…
(ale da se to podsit a to je potom teplejsi…
)
Pelikan tak malému bude v sobotu měsíc takže ted udělám jednu jako nácvik ta bude podzimní a pak když tak jednu trošku větší na zimu a vlny tu mám několik tun nějakou pěknou najdu ![]()
@ka2ka píše:
Pelikan tak malému bude v sobotu měsíc takže ted udělám jednu jako nácvik ta bude podzimní a pak když tak jednu trošku větší na zimu a vlny tu mám několik tun nějakou pěknou najdu
tak to Ti zavidim… my jich meli taky hodne, ale kdyz jsem byla v puberte, tak se rozdaly, protoze nikdo neveril, ze by se k tomu nekdo z nas vratil… ![]()
@ka2ka jeje tak to taky závidím, já začala s vlnou od nuly, ale postupně dělám zásoby ![]()
Tak já vlnu miluju strašně ráda se v ní přehrabuju
je fakt že většinu mi nakoupil manžel na aukru něco je nové něco starší něco párané, ale myslím, že to nevadí nikdo na hotovém svetru nepozná z jaké je to vlny a já poletu jen pro radost ![]()
A jeto tu zase… ![]()
prosim o radu, mám obě půlky uháčkované, ale nevím jak v návodu myslí spojit KS obě pulky k sobě ![]()
@Drakelous píše:
A jeto tu zase…
prosim o radu, mám obě půlky uháčkované, ale nevím jak v návodu myslí spojit KS obě pulky k soběhttp://www.mimibazar.cz/navod.php?…
pichnes do briska, naberes, pichnes do hrbetu, naberes a udelas KS.. ![]()
@pelikan21 píše:
pichnes do briska, naberes, pichnes do hrbetu, naberes a udelas KS..
nebyl by videonavod? jsem zrovna po kojení a trochu natrvrdla ![]()
zkusim to! ![]()
@Drakelous píše:
nebyl by videonavod? jsem zrovna po kojení a trochu natrvrdlazkusim to!
beru, to bych delala strasne dlouho…
Zkus a kdyztak zkusim vysvetlit podrobneji…;)
@Drakelous přilož si ty dvě části k sobě, píchni do očka jedné části, pak do očka té druhé části, nahod na háček přízi a provleč oběma částma
Aspoň tak to dělám já ![]()
A pak zas do kola, píchneš do obou ok, nahodíš a protáhneš
@Jane29 a @pelikan21 Děkuji radíte suprově… sice to vypadá a kvalitou odpovídá tak hračce pro kočku
ale mám hotovooooo ![]()
@Drakelous píše:
@Jane29 a @pelikan21 Děkuji radíte suprově… sice to vypadá a kvalitou odpovídá tak hračce pro kočkuale mám hotovooooo
supeeeeeeeeeer, vypada to uzasne… ja ted hledam navod na takovou jednu specifickou mysku (jenom telo, ocasek, fousky a ocicka a usi - vypada jako spermie s fousky a usima), tu mi delala mamka, kdyz jsem byla mala, ale nemuze najit… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat