Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jane29 Já teda nejsem žádnej odborník, ale z Merina jsem háčkovala na minulé jaro sovičkovou ušanku (tyrkys-zelená) a mám pocit, že spotřeba na jednu čepku mohla být tak 1 klubko… Podobná je ještě Comfort a dají se i kombinovat… Z té jsem taky udělala sovičkovou ušanku (fialovo-růžová)
Obojí od Vlnapu a háčkovalo se mi z toho dobře
Háček si už teda nepamatuji, ale myslím, že to bylo č.3… Já mám teda radši menší háčky - neumím háčkovat moc navolno… A navíc mi i přijde u takové čepky lepší, když je nahusto, než aby pak profukovala…
@Drakelous ty jo ja mam navod z www.publero.cz mohla jsem si tam vybrat snad tri casaky online zdarma, ale blby je to, ze to nejde vytisknout :/
maximalne to muzu po castech vyfotit a poslat ![]()
- Upravit
@Roluda teda ten je hezkej, jen se s nim ponuchnat
a rikas na publero jo tak ty stranky znam, ale asi neumim hledat muzes mi rict jaky casopis to byl? Protoze ja na nich nenasla zadne s hackovanim ![]()
@wona cepicky jsou hezke
jinak k e ty vlny znam a diky za to porovnani ![]()
@Jane29 píše:
@Roluda teda ten je hezkej, jen se s nim ponuchnata rikas na publero jo tak ty stranky znam, ale asi neumim hledat muzes mi rict jaky casopis to byl? Protoze ja na nich nenasla zadne s hackovanim
je to časopis praktická žena - háčkování
taky jsem musela chvili hledat. Zkusím se spíš podívat va trafice. Když něco ulovím napíši. ![]()
@Drakelous dekuji urcite napis ja vim, ze je diana nebo tak nejak, ale nikde jsem ji nevidela a nevim kdy vychazi ![]()
Hele holky vite co me napadlo, ze vam muzu dat na to Publero moje prihlasovaci udaje a muzete se na to kouknout.Je to Prakticka zena 1-2/2013 bohuzel jsem ji zaregistrovala pozde a uz jsem ji nesehnala v tistene podobe :/
- Upravit
Jinak si kupuju nejaky navody na Fler, treba tady od pani: http://www.fler.cz/zbozi?…
vetsinou i posle neco navic ![]()
nebo tady http://www.fler.cz/shop/zuzalinkaa?…
Maji docela prijemne ceny.)
- Upravit
V pondělí s prckem razíme do galanterky pro přízi
![]()
a pustím se do překládání návodu na angry birds… taky jsem začala čepičku z KS. uvidime jak se zadaří.
Příspěvek upraven 22.09.13 v 20:30
@Jane29 ja Fler uplne miluju
taky tam prodavam.Ale ted bydlime v novem a jsem schopna zbankrotovat nakupem dekoraci z Fler ![]()
- Upravit
Doporučte prosím nějaký návod na čepičku jednoduchou, z Camilly. Díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat