Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pekulína prej troška
jsou moc hezké a ta s tou bambulkou je super ![]()
@Jane29 jinak tu s tou bambulí budu dělat Ninušce i letos na zimu ale už si koupím lepší vlnu…měla jsem nějakou divnou…teď koupím buď Elian Berta nebo Tango…
- Upravit
Pekulína to je bomba notmálně jsem si sedla na zadek jak se říká jsi fakt šikovná ![]()
@Pekulína tak já bych háčkovala taky víc, ale zas není čas a u mě ty výrobky nosit ještě nejdou, já dělám spíš hračky, i když už mám pro sebe rozdělaný svetr asi od července
a pak čepku a to budou první výrobky na nošení
![]()
@Pekulína tak nějakou s takovou bambulí si chci udělat i pro sebe na zimu
![]()
Všechno je to podle návodů z mmb…zvládne to každej…a zase takový zázraky to nejsou…znám holčiny co háčkuju MNOHEM líp než já…ale zase abych se taky trošku pochválila, tak se určitě lepším ![]()
- Upravit
@Pekulína taky na netu znám spoustu holek, co háčkují líp než já, ale mě to neva, já si háčkuju pro radost
A hlavně, přesně jak píšeš, časem se všechny lepšíme ![]()
@Pekulína jsou fakt nadherne, jsi machr… ja tedy hackuji uz hodne dlouho, ale takhle hackovat jeste neumim…
Ale priznavam, ze se ucim… ![]()
A musim rict, ze me se hodne osvedcila Elian Creativ, je nadherne mekka i kdyz utahujes, pouzivam hacek c. 8 a naprosto super… ![]()
@pelikan21 já mám hodně ráda merino od vlnapu, ale je trochu dražší a teplejší a na něj beru háček č.4
ale za mě si myslím, že třeba pro začátečníka, který ty oka utahuje každé jinak je dobrá, protože mě přijde, že to na něm nebylo vidět, ale jak píšu je trochu dražší
Jinak já se taky pořád učím, háček vlastním od zimy
![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 já mám hodně ráda merino od vlnapu, ale je trochu dražší a teplejší a na něj beru háček č.4ale za mě si myslím, že třeba pro začátečníka, který ty oka utahuje každé jinak je dobrá, protože mě přijde, že to na něm nebylo vidět, ale jak píšu je trochu dražší
Jinak já se taky pořád učím, háček vlastním od zimy![]()
myslis tohle: http://www.vodnanka-eshop.cz/…539-3-Merino ???
To mi neprijde tak drahe…
![]()
ja pouzivam tyto: http://www.vodnanka-eshop.cz/…lian-Creativ
a ty jsou trosku drazsi…
Ale taky jsou mekkounke… jako pericko…
![]()
@pelikan21 no, toto, ale ono je toho je 105m a u ostatních bývá tak 150m. Tak já nevím
Ale mě se z toho háčkuje nejlíp. Jo tu creativ jsi mi tu posílala, tu chci vyzkoušet na ten zimní set ![]()
Dámy nevíte některá jak udělat to prasátko z angry birds? tako kolečka na oči bych asi uměla, a uši zhruba taky jen nevím jak udělat kontinuální kouli, u té verlybky se mi nelíbí ten rantl co udělalo to spojování.
A ten nosík by měl být lehce 3D jak na to?
byl by to vánoční dárek, kdyby se zadařilo ![]()
@pelikan21 no jo, ale na tu creativ máš háček č8 a na to merino mám č.4 tak by to mělo pomalej přibývat a tím pádem i větší spotřeba ne?
v tomto se nevyznám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat