Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Podle mne jsou hacky na prizi ty uplne slabe na hackovani decek. Hacek na vlnu je silnejsi na cepicky atd. ( je jedno jestli je to vlna nebo bavlna)
@isand díky, já právě jestli v tom je extra rozdíl a on jen velikostně, jestli to chápu tak do určitého čísla se to prostě nazývá háček na přízi a od něj výš je to háček na vlnu ![]()
Ono u obou je cislovani stejne. oba hacky muzou mit cislo 2, ale kazdy je jinak silny. Rozlisuje je prave to jestli na prizy nebo na vlnu. Takze pokud nehackujes z tenke prize jako na decky, tal vzdycky na vlnu.
@isand aha dečky neháčkuju, takže je to ve velikosti háčku, no asi to pujdu i okouknout k nám do obchodu ![]()
Zdravím všechny co mají šikovné ručičky, a trpělivost na háčkování. Mám dotaz na praní kloboučku viz. obrázek(lepší s kloboukem nemám). Bojím se že ten lem spadne
, tak jestli to mám nějak lehce naškrobit, a pokud ano tak jak a v jakém poměru a čím. Nikdy jsem nic takového nedělala. Krásný sluneční den všem ![]()
@lucapol, nespadne. Musíš ten lem háčkovat krátkými sloupky, ono se to jakoby stáhne a zůstane držet…
Ja ted nevím jestli jsme se pochopily, já už ho mám. Jen nevím jak ho vyprat. Takže stačí jen přeprat v ruce a bude držet?
@lucapol píše:
Ja ted nevím jestli jsme se pochopily, já už ho mám. Jen nevím jak ho vyprat. Takže stačí jen přeprat v ruce a bude držet?
Jé, promiň ![]()
Určitě stačí vyprat a myslím, že na třicet v pračce by se tomu taky nic nestalo…
@KPKristy píše:
Jé, promiň
Určitě stačí vyprat a myslím, že na třicet v pračce by se tomu taky nic nestalo…
děkuji mockrát
![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit značku příze na teplejší podimní čepičku? Zatím jsem všechny čepičky háčkovala jen ze slabých přízí typu Camila a to se mi zdá na teplou čepku málo. Díky!
Merino od Vlnapu (merino vlna + akryl) nebo Kačenku z Níťárny Česká Třebová (bavlna+akryl). Lada Luxus je akrylová a na čepičku mi přijde moc tvrdá a kousavá.
Lada Luxus, Dora, Merino… ty mám vyzkoušené ![]()
@Žižule dělala jsem dokonce z dvojité Lady luxus synovi zimní teplou čepici a paráda, on jentak nějakou nevezme, právě z důvodu „kousání“. Nepleteš si to?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat