Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nevím přesně jak to háčkuješ, ale co podle velikosti otvoru vynechat několik slopků a uháčkovat řetízek. A nebo při větší velikosti otvoru hačkovat kousek každou stranu zvlášt, ve středu pár sloupku vynechat a pak až bude dostatečně velká (po 3-4 řadách), tak obě strany v poslední řadě spojit řetízkem a háčkovat dál. Ale díra bude takhle hranatá.
Nebo mně ještě napadlo, dečku udělat půlkulatou a začít háčkovat jakoby kruh, potřebný počet očí podle velikosti otvoru spojit do kroužku a po první obháčkované řadě háčkovat už je půlkruh.
@kocourka170 píše:
Háčkařky můžu mít jeden dotazale nesmějte se mi, dělám na myslivecký ples jakože pánské spodní prádlo a potřebuju poradit
. Přes kouličky dělám jakoby takovou zástěrku a v ní bych potřebovala udělat díru na návlek na penis. Jak mám udělat tu díru
Na voteplouchy je spousta návodů na MMB.
Nechceš sem pak hodit foto? ![]()
@Bersaba píše:
Nechceš sem pak hodit foto?
já žádný návod na mimibazaru nenašla, asi neumím hledat ![]()
@Bersaba píše:
Nechceš sem pak hodit foto?
Tak dávám tu slíbenou fotku, no docela jsem se u toho nasmála, ale tak nějak jsem to zvládla no ![]()
@kocourka170 píše:
Tak dávám tu slíbenou fotku, no docela jsem se u toho nasmála, ale tak nějak jsem to zvládla no
Ahoj holky, poradite mi?
Hackuju jen chvili, v pohode dam cepicky, ale dnes jsem poridila jinou vlnu, pani mi rekla, ze to v pohode dam, ale nevim, je jina nez klasicka.Da se z ni uhackovat cepicka? A jak mam postupovat? predpokladam, ze jinak nez u klasicke „hladke“ vlny.
Diky moc
- Upravit
@Roluda no tahle je docela silná, tak to bude chtít větší háček a přepočítat oka. ![]()
@cherubínek na vln je hacek 5, ale mam i 8ku, jen teda zatim jsem zvykla si delat oka sama a tady nevim ![]()
- Upravit
@Roluda - to je příze Dina, že? Na té jsou myslím uvedené jen jehlice, je určená spíš na pletení a plete se za tu zadní slabou nitku. Potom to ve finále tvoří takové efektní „volánky“. Ale háčkovat by z ní mělo jít také - už ne za zadní nitku, ale klasicky, vzala bych háček 7-8. Akorát mi to přijde na čepici hodně nevhodný materiál, ale to záleží na každém. A taky ta čepice bude hodně silná, protože ta příze se při háčkování jakoby zdvojuje.
@Roluda no jestli to chceš třeba na dětskou čepici, tak bych nechala tu 5. ona ta 8 by asi udělala moc velký ty díry. no a podle mě udělej méně ŘO, protože ta vlna je opravdu silnější. jinak bych postupovala jako u jakékoliv jiné vlny nebo příze.
@Bayuska ach jo, jo je to Dina, pani mi ji pekne poradila na hackovani no :/
Tak vemu 8kovej hacek a zkusim, diky
- Upravit
Ta Dina se při pletení chová takto - http://www.google.cz/imgres?…. Jak se plete za tu zadní nitku, tak se to kroutí a tvoří to toto.
Ahoj všem
mohly by jste mi prosím poradit, kde najdu návod na takovou tu pardon ale nasrávací čepici ![]()
moc po ní toužím a kamarádky která mi jí bude háčkovat váhá jak na ní ![]()
myslím něco takového..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat