Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2457
10.1.13 06:52

Nevím přesně jak to háčkuješ, ale co podle velikosti otvoru vynechat několik slopků a uháčkovat řetízek. A nebo při větší velikosti otvoru hačkovat kousek každou stranu zvlášt, ve středu pár sloupku vynechat a pak až bude dostatečně velká (po 3-4 řadách), tak obě strany v poslední řadě spojit řetízkem a háčkovat dál. Ale díra bude takhle hranatá.
Nebo mně ještě napadlo, dečku udělat půlkulatou a začít háčkovat jakoby kruh, potřebný počet očí podle velikosti otvoru spojit do kroužku a po první obháčkované řadě háčkovat už je půlkruh.

• načítám...
7661
10.1.13 10:05
@kocourka170 píše:
Háčkařky můžu mít jeden dotaz :-D ale nesmějte se mi, dělám na myslivecký ples jakože pánské spodní prádlo a potřebuju poradit :-D. Přes kouličky dělám jakoby takovou zástěrku a v ní bych potřebovala udělat díru na návlek na penis. Jak mám udělat tu díru :-D

Na voteplouchy je spousta návodů na MMB.
Nechceš sem pak hodit foto? :lol:

• načítám...
402
10.1.13 10:08

Kouknu, jo pak klidně hodím, ať se pobavíte :-)

• načítám...
402
10.1.13 16:35
@Bersaba píše:
Nechceš sem pak hodit foto? :lol:

já žádný návod na mimibazaru nenašla, asi neumím hledat :-D

• načítám...
402
11.1.13 20:45
@Bersaba píše:
Nechceš sem pak hodit foto? :lol:

Tak dávám tu slíbenou fotku, no docela jsem se u toho nasmála, ale tak nějak jsem to zvládla no :-)))

• načítám...
7661
12.1.13 12:59
@kocourka170 píše:
Tak dávám tu slíbenou fotku, no docela jsem se u toho nasmála, ale tak nějak jsem to zvládla no :-)))
:potlesk: :palec:
  • načítám...
Roluda
31.1.13 15:54

Ahoj holky, poradite mi?
Hackuju jen chvili, v pohode dam cepicky, ale dnes jsem poridila jinou vlnu, pani mi rekla, ze to v pohode dam, ale nevim, je jina nez klasicka.Da se z ni uhackovat cepicka? A jak mam postupovat? predpokladam, ze jinak nez u klasicke „hladke“ vlny.

Diky moc

• Upravit
7257
31.1.13 16:00

@Roluda no tahle je docela silná, tak to bude chtít větší háček a přepočítat oka. :think:

• načítám...
Roluda
31.1.13 16:03

@cherubínek na vln je hacek 5, ale mam i 8ku, jen teda zatim jsem zvykla si delat oka sama a tady nevim :nevim:

• Upravit
17042
31.1.13 16:13

@Roluda - to je příze Dina, že? Na té jsou myslím uvedené jen jehlice, je určená spíš na pletení a plete se za tu zadní slabou nitku. Potom to ve finále tvoří takové efektní „volánky“. Ale háčkovat by z ní mělo jít také - už ne za zadní nitku, ale klasicky, vzala bych háček 7-8. Akorát mi to přijde na čepici hodně nevhodný materiál, ale to záleží na každém. A taky ta čepice bude hodně silná, protože ta příze se při háčkování jakoby zdvojuje.

• načítám...
7257
31.1.13 16:14

@Roluda no jestli to chceš třeba na dětskou čepici, tak bych nechala tu 5. ona ta 8 by asi udělala moc velký ty díry. no a podle mě udělej méně ŘO, protože ta vlna je opravdu silnější. jinak bych postupovala jako u jakékoliv jiné vlny nebo příze.

• načítám...
Roluda
31.1.13 16:15

@Bayuska ach jo, jo je to Dina, pani mi ji pekne poradila na hackovani no :/
Tak vemu 8kovej hacek a zkusim, diky

• Upravit
17042
31.1.13 16:16

Ta Dina se při pletení chová takto - http://www.google.cz/imgres?…. Jak se plete za tu zadní nitku, tak se to kroutí a tvoří to toto.

• načítám...
7257
31.1.13 16:25

@Bayuska jéje, to je tahle motanice 8o to já nemám ráda :mrgreen:

• načítám...
768
15.2.13 13:44

Ahoj všem
mohly by jste mi prosím poradit, kde najdu návod na takovou tu pardon ale nasrávací čepici :mrgreen:
moc po ní toužím a kamarádky která mi jí bude háčkovat váhá jak na ní :nevim:
myslím něco takového..
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat