Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
chtěla bych začít háčkovat a plánuji velkou objednávku přízí a dalších potřeb. Co všechno potřebuji? Chtěla bych tak 8 barev tenčí a 8 barev silnější příze. Ale jaké vybrat? Jsou nějaké dobré značky? Je lepší bavlna, vlna, či cokoliv jiného? Budu chtít hlavně háčkovat čepičky a šály pro mou párměsíční dcerku, takže potřebuji něco nekousavého. A jaké velikosti háčků? Bude stačit vel. 2; 2,5; 3; a 3,5?
Popřípadě neznáte nějaký dobrý, levný internet. obchod?
Ahojík holky, moc prosím o radu…
Háčkuju na zakázku tuhle čepičku na fotce… Už jsem ji dělala Natálce, ale teď nevím, aby seděla… Natálce jsem pořád zkoušela…
Mám obvod 44 cm… O kolik udělat placku větší a kolik sháčkovat??? Nebo jak velký by měl být spodní okraj čepičky, když ji jako položím???
Nechci paní zklamat, zkuste poradit ![]()
Ahoj hackarky, je to moc pekna diskuze. Mam velikou prosbu - nemate nektera popis na svetrik na hrnek? Mam zbytky vln a chtela bych je uplest jako darky. Diky b.
Holky, potřebuju poradit nějakou melírovanou vlnu, ale na zimu, takže teplou. díky
@rojana myslíš třeba tenhle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
ale jsou to 3× nahozené dlouhé sloupky, ale můžeš to dělat s normální dlouhých sloupků.
Já myslím, že to bude něco takového, možná větším háčkem, ale zkušenější háčkařky jistě poradí líp
http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/navod.php?…
Ahoj Holky, jsem háčkařka začátnice a mám na kontě jen tři čepičky a z toho i dvě nositelné
trénuji z návodů na MMB a z vln za babku, tudíž kousavých, poraďte prosím jakou vlnu(přízi) si pořídit? Jaké značky máte osvědčené teď na podzim zimu? Taky bych potřebovala poradit s tím konečným pevným okem, nejsem si jistá, ale asi ho nedělám správně, protože se mi stává že se čapka páře
Děkuji moc předem ![]()
Aho Leni,
tak na jaro/podzim používám hlavně Camillu, Katku a Nelu. Zimu začínám teprve první, tak toho moc odzkoušené zatím nemám, používám Merino a Comfort. Ale na MMB používají toho víc, no ještě jsem se k tomu nedostala. A to konečné pevné oko? To nevím jak ho děláš. ![]()
Spojím celou řadu dokola, pak udělám jakoby ještě jedno oko, to protáhnu rozstřihnu a utáhnu. Neumím moc popisovat snad je to srozumitlené a dá se to pochopit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat