Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já háčkovala někdy předminulý týden toto. Jinak mám jen samé pleteniny
. A pro sebe jsem uštrikovala krásnou mohérovou šálu
. Uff, jsem nad ní seděla snad 5 nebo 6 večerů
![]()
Bayi děkuju, jinak šálu bych taky potřebovala, chtěla jsem širší a zkoušela jsem a jak jsem měla 1,5 metrů, tak jsem si řekla, že by to chtělo tak 4m - já jsem na ty široké a dlouhé, tak jsem to celé vypárala
Čelenka je dělaná s krátkých sloupků.
Holky Vám tady pak hodím tu dírovanou, to je mazec čepice a hodím návod, nad kteým jsem včera chtěla jít paní vyliskat http://www.mimibazar.cz/navod.php?… zdá se vám to logické? Sekla jsem se u 4řada … to jsem nedala
Ten návod, to je mazec
. Jako ono se mi to takhle jeví dost nesrozumitelný, ale třeba kdybych to měla před sebou, tak bych to zmákla. Ale zkoušet to nebudu, jsem líná
![]()
Já jsem si široké udělala nákrčníky, to se mi líbí, že už nemusím nic omotávat a nikde nic nevisí. Tuhle šálu mám širokou cca 20cm a dlouhou cca 2,5m, baj voko, páč jsem to neměřila, ale bohatě stačí. Je super „nadýchaná“ ![]()
Holky a jeden medvídek a už dělám i hnědého pro toho mojeho miminka. A holky prosím, je to holčičí čepulka - ta žlutá, nebo může být i pro kluka?
A ta černá - není moc drsná pro ročního chlapečka?
Já se z Vás picnu holky.To je jedna větší nádhera jak ta druhá.Fakt klobouk dolů.Niki tu žlutou žirafkovou bych udělala i klučíkovi a rozhodně ta černá není nijak drná.Oblíkneč malému nějaké šouplé džínky,parádní frajerskou bundičku a to budeš čučet,co se kolem něj nahrne potenciálních tchýní
Občas si říkám,že bych toho kluka taky brala ![]()
Já už od včera na ně koukám, a asi mu udělám obě a tu bílou mám na zakázku pro paní a Sebulkovi už ji dělám v hnědém, protože to je prostě ![]()
dotaz na příze
Ahoj, začínám háčkovat, zatím jsem háčkovala jsem z vlny a chtěla bych začít háčkovat z bavlněné příze, ale vůbec nevím jak jí mám vybrat, jestli musí být 100% bavlna nebo může být i mím %. poradte která příze je na co… líbí se mi katka, ale nevím…
- Upravit
Zdravím Kači.Já osobně za sebe říkám,že jen 100% bavlna.Bo jak je tam umělotina a dítku se spotí hlavička,začne ho to kousat.Naprd.Mám vyzkoušenou Katku,Danielu a další.Záleží co chceš háčkovat.Ta Daniela,myslím,je víc taková pružná.Se zase moc nehodí na kytičky atd,nebo mi osobně se z teho ty serepetičky na čepky dělají hůře.Jak říkám.Chce to zkoušet a hlavně číst co je psáno na etiketě
Jinka mi dost pomáhaly návody z mmb
Tam maminky píší i přízi,z které dělaly tu či onu čepičku a jaký háček je nej ![]()
Zdravím Ahoj Kači
Psala jsem to pozdě večer,prosím o pochopení,sama nevím kde jsem to jméno vzala
![]()
děvčata tož po víc jak půl roce jsem udělala čepičku,ještě spíchnout tu samu Mišce ![]()
@Iffka27 No páni.
Čepička je krásná, ale uchvátila mě ta tunika, nebo co to má tvoje modelka
na sobě. To je pletené nebo háčkované? Neměla bys prosím návod?
Bersaba
To je kupovaná tunika a není ani háčkovaná,ani pletená,teda možná pletená strojově,či nevím,ale ruční práce to určo není.Jen už je žmolkatá,tak ji máme spíš tak na parádu doma,když chce Marti dělat tany tany ![]()
Lilaa22…nechápu…co má Niki poopravit?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat