Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17042
1.2.12 19:59

Já háčkovala někdy předminulý týden toto. Jinak mám jen samé pleteniny :lol:. A pro sebe jsem uštrikovala krásnou mohérovou šálu :srdce:. Uff, jsem nad ní seděla snad 5 nebo 6 večerů :roll: :lol:

• načítám...
13335
1.2.12 20:10

Bayi děkuju, jinak šálu bych taky potřebovala, chtěla jsem širší a zkoušela jsem a jak jsem měla 1,5 metrů, tak jsem si řekla, že by to chtělo tak 4m - já jsem na ty široké a dlouhé, tak jsem to celé vypárala :lol: :oops: Čelenka je dělaná s krátkých sloupků.

Holky Vám tady pak hodím tu dírovanou, to je mazec čepice a hodím návod, nad kteým jsem včera chtěla jít paní vyliskat http://www.mimibazar.cz/navod.php?… zdá se vám to logické? Sekla jsem se u 4řada … to jsem nedala

• načítám...
17042
1.2.12 20:13

Ten návod, to je mazec :mrgreen:. Jako ono se mi to takhle jeví dost nesrozumitelný, ale třeba kdybych to měla před sebou, tak bych to zmákla. Ale zkoušet to nebudu, jsem líná :oops: :mrgreen:

• načítám...
17042
1.2.12 20:15

Já jsem si široké udělala nákrčníky, to se mi líbí, že už nemusím nic omotávat a nikde nic nevisí. Tuhle šálu mám širokou cca 20cm a dlouhou cca 2,5m, baj voko, páč jsem to neměřila, ale bohatě stačí. Je super „nadýchaná“ :)

• načítám...
13335
3.2.12 11:39

Holky tak zase jedna, a teda dala zabrat

• načítám...
13335
4.2.12 12:14

Holky a jeden medvídek a už dělám i hnědého pro toho mojeho miminka. A holky prosím, je to holčičí čepulka - ta žlutá, nebo může být i pro kluka?
A ta černá - není moc drsná pro ročního chlapečka?

• načítám...
1102
4.2.12 13:30

Já se z Vás picnu holky.To je jedna větší nádhera jak ta druhá.Fakt klobouk dolů.Niki tu žlutou žirafkovou bych udělala i klučíkovi a rozhodně ta černá není nijak drná.Oblíkneč malému nějaké šouplé džínky,parádní frajerskou bundičku a to budeš čučet,co se kolem něj nahrne potenciálních tchýní :D :D Občas si říkám,že bych toho kluka taky brala :)

• načítám...
13335
4.2.12 14:53

Já už od včera na ně koukám, a asi mu udělám obě a tu bílou mám na zakázku pro paní a Sebulkovi už ji dělám v hnědém, protože to je prostě :srdce:

• načítám...
beberuska11111
29.2.12 21:21

dotaz na příze

Ahoj, začínám háčkovat, zatím jsem háčkovala jsem z vlny a chtěla bych začít háčkovat z bavlněné příze, ale vůbec nevím jak jí mám vybrat, jestli musí být 100% bavlna nebo může být i mím %. poradte která příze je na co… líbí se mi katka, ale nevím…

• Upravit
1102
29.2.12 23:12

Zdravím Kači.Já osobně za sebe říkám,že jen 100% bavlna.Bo jak je tam umělotina a dítku se spotí hlavička,začne ho to kousat.Naprd.Mám vyzkoušenou Katku,Danielu a další.Záleží co chceš háčkovat.Ta Daniela,myslím,je víc taková pružná.Se zase moc nehodí na kytičky atd,nebo mi osobně se z teho ty serepetičky na čepky dělají hůře.Jak říkám.Chce to zkoušet a hlavně číst co je psáno na etiketě ;-) Jinka mi dost pomáhaly návody z mmb ;-) Tam maminky píší i přízi,z které dělaly tu či onu čepičku a jaký háček je nej ;-)

• načítám...
1102
1.3.12 08:18

Zdravím Ahoj Kači :D :D Psala jsem to pozdě večer,prosím o pochopení,sama nevím kde jsem to jméno vzala :D :D

• načítám...
1102
1.4.12 19:31

děvčata tož po víc jak půl roce jsem udělala čepičku,ještě spíchnout tu samu Mišce :D

• načítám...
7661
1.4.12 20:16

@Iffka27 No páni. 8o Čepička je krásná, ale uchvátila mě ta tunika, nebo co to má tvoje modelka ;) na sobě. To je pletené nebo háčkované? Neměla bys prosím návod?

• načítám...
729
1.4.12 20:49

@nikita066
Já ji znám mužu jí písnut:)at to poopraví :mavam:

• načítám...
1102
1.4.12 20:59

Bersaba :D To je kupovaná tunika a není ani háčkovaná,ani pletená,teda možná pletená strojově,či nevím,ale ruční práce to určo není.Jen už je žmolkatá,tak ji máme spíš tak na parádu doma,když chce Marti dělat tany tany ;-)

Lilaa22…nechápu…co má Niki poopravit? :think: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat