Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baji jj byli jsme na pohotovosti, s bouli fialovou jak hrom s dírou a doktorka se na mě dívala jak na vraha a pak byla ještě naštvaná - protože SEbí ji tam v 9měsících nechtěl seděl na lehátku, ale chtěl stát a ťapkat a když ho nechytla a musel na 4ři, tak ji tam lezl po opěradle nahoru a ta měla nerva
NJN Sebimu se paní doktorka nelíbila, tak šel zkoumat okolí ![]()
Ahoj holky,
jak se daří?
Já jsem po dlouhé době taky něco uháčkovala. Adámkovi beraničku a on se lump jeden nechce nechat v ní vyfotit
.
Ale docela se mi líbí. Škoda, že ji neuvidíte
.
Jinak mladej bude asi nemocnej, dneska od rána kvílí, polehává… před chvílí usnul na zemi. To zas bude asi čupr noc… spíš harašení až do půlnoci ![]()
No tak já teď někdy začnu háčkovat čepičku pro kámošku a jestli stáhnu, dám vám tady tu čepičku, co jsem dělala kámošce, ale nějak se mi to seklo, tak snad pozdějc.
Jinak u nás stůňu já, sice je to nějaká chřipka, ale teče mi z nosu i očí, a nic příjemného.
Bayuš držím palečky, ať je malému brzy líp
Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou party.
Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme aby zůstala uvnitř domu, protože se vždy, když je tam sama, snaží sežrat andulku.
Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř,abych vyhnal kočku z domu. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem běžel za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku, nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři,že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. „Lituji že mi to trvalo tak dlouho“ řekl jsem když jsme se rozjížděli. „Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky aby mě nepoškrábala. Povedlo se ale! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám že se zase nevysere do zeleninového záhonu!“ Ticho v taxíku bylo ohlušující.
Iffko jo ten je dobrý, sice jsem ho nedávno četla na FB,ale uchychtávám se zas ![]()
jj taky to koluje na mé zdi,jsem Vám to sem musela dát,málem jsem si učůrla
![]()
Jinka my se pomalem uzdravujem.Marti už je hej,Miška je už skorem taky dobrá,ale táta lehl.Tři týdny samoléčení s normál docházkou do práce a už ho to zlomilo.Jediná já jsem zatím dobrá,snad u toho zůstane,jinka nevím co by se s touto domácností stalo ![]()
Jinka jsem nic neuháčkovala a v první pětiletce asi ani neuháčkuju,já prostě nemám kdy a sejří mne to,ale nezmůžu nic.Hold budeš Bayuško brzy háčkovat nějakou tu jarní čapku,ju? ![]()
Jooo, taky jsem už četla na FB. Dost dobrej!
![]()
Dneska měl Adámek na sobě novou beraničku a byl v ní kouzelnej
. Aspoň už není jak kovářova kobyla, ale fotku nemám
.
Jaj, Iff, vy se teda vykurýrujte! Snad nelehneš jako poslední, ten poslední to vždy nejvíc odnese
.
No jo, ráda uháčkuju, jsem tu pro vás
![]()
Holky tak já jsem konečně stáhla tu fotku. Ale ve skutečnosti je hezčí
Jééé Niki to je krásná čapka a je úplně normální,že na fotu nikdy čepky nevypadají tak,jak ve skutečnosti
Jsi šikovná ![]()
děkuju holky.
A prosím dotaz, čím je menší nebo čím je větší háček tím jsou vetší oka?
nikita066 píše:čím větší
děkuju holky.
A prosím dotaz, čím je menší nebo čím je větší háček tím jsou vetší oka?
oky, kuju BAyi, no a teď mám zakázku - svopu první na čepičku pro měsíčního kluka, tak asi dám tohle, není specifikováno a líbí se jim pejsekod kámošky a nechce hnědou a chce něco do modra http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… tak místo červené dám modrou
nikita066 píše:
oky, kuju BAyi, no a teď mám zakázku - svopu první na čepičku pro měsíčního kluka, tak asi dám tohle, není specifikováno a líbí se jim pejsekod kámošky a nechce hnědou a chce něco do modra http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… tak místo červené dám modrou
Jéé, ta je fakt kouzelná. Tak ať se povede a samozřejmě pak hoď fotku!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat