Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Iffka27 píše:
BersabaTo je kupovaná tunika a není ani háčkovaná,ani pletená,teda možná pletená strojově,či nevím,ale ruční práce to určo není.Jen už je žmolkatá,tak ji máme spíš tak na parádu doma,když chce Marti dělat tany tany
Lilaa22…nechápu…co má Niki poopravit?
![]()
Niki nic,jen psala že se snažila dělat čepičku podle mmbazarru:)Tak jsem to myslela tak že paní znám,že ji řeknu at to opraví:) ![]()
Ahoj Holky naučila jsem se háčkovat
šlo mě to dobře už mam čepičku
Já háčkuju už pár měsíců, ale pořád se považuji za začátečníka
.
Když dělám čepičku podle návodu, tak si nepočítám žádné průměry ani nic jiného, ale neustále čepičku poměřuji na svém chlapečkovi, a podle toho přidávám, dokud nemám dostatečnou základní placku. Prostě to všechno rozpočítávám od oka. A taky vždycky myslím na to, že se očka nošením trochu roztáhnou, takže dělám čepičky o něco menší (hlavně u těch letních).
Na Mimibazaru je plno skvělých návodů, ale já čerpám spíš z youtube
anebo z některých anglických stránek. Návody na háčkování se dají najít všude.
Příspěvek upraven 16.04.12 v 16:50
Ahojky,
omlouvám se, že vám sem lezu ![]()
Ale taky jsem se dala teď do háčkování.
Jediný, co je problém je čtení těch schémat. Jako pochopím podle popisu, že tam jsou takové a makové sloupky, ale jak to dělat postupně podle toho jde mimo mě.
Není tu někdo, kdo by mi to uměl vysvětlit?
Kujuuu ![]()
Háčku zdar ![]()
ahoj holky, máte někdo návod na dina? http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… Děkuju moc Nikol
Tý jo, Dino vypadá perfektně
.
@Jahudka84 : Mám stejný problém, pochopím sloupky, ale tu návaznost jednotlivých řad nechápu. Jsem asi úplně blbá
. Kdyby to někdo vysvětlil, taky bych byla vděčná
.
@Draizy no tak návod jsem nikde nenašla, bbéééééééééééé
no zkusím večer vyšpekulovat.
Holky jakou návaznost nechápete? Klidně ráda popíšu když budu vědět ![]()
Draizy, jsem ráda, že na to nejsem sama ![]()
Nikita - prostě jak je to dokola a vcelku, tak vlastně nevím, jak se na to koukat a kudy kam jet a tak… z návodu pochopím, že vidličky jsou takovej sloupek a takovej, ale kam s ním a kdy to jde mimo mě ![]()
Můžu u vás zůstat? ![]()
já si myslím, že tady každý přichází a odchází takže proč ne
hoď návod, kde to nechápeš
To první mi přijde teda jako vyšší level
Ale to druhé vypadá snadně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat