Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niki jj je vynechané,ale tak,že uděláš sloupek,řetízkové oko a zase sloupek.To řetízkové oko Ti nahrazuje chybějící sloupek a udělá Ti tu mezeru ![]()
Iffka27 píše:
nepatří to sem,ale písnu…my máme zubaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
prvního? gratulujeme ![]()
jj Niki,prvního.A stejně jako u Martinky.Začátkem 5.měsíce.A druhej je v závěsu.Sice bez horeček,ale za to 100× tak protivná ![]()
Jé tak to je super, a to brzo, u nás byl první snad v 9měsíci, někde to mám napsané a druhý hned 2den po něm . Tak držím palečky, ať je to v klidu a bez teplotek
Ahoj holky!
Iff - tak to gratuluji k zoubečku, dostaneš na nový šat? ![]()
Adámek měl taky zoubky v 5 měsících a byl protivnej jak ehm… zadní část těla
. Ale to on byl tak nějak furt ![]()
ahoj holky, tak už jsem prubla i skřítkovou čepičku i s kšiltíkem a i s kyti jsem se poprala ![]()
hej no Niki,kdyby mi se zpočátku vedlo tak jak Tobě
Jsi fakt talent,čepičky jsou super
![]()
Jinka Bayu.Na šaty prdím,nenosím.Si zase něco koupím a pak to odůvodním oním zoubkem
Jinka Miška je též nervní.Mnohdy bych ji podarovala.Chápu,že to je zoubkama,ale mnohdy už mi tečou nervy.A to nemluvím o tom,jak pekelně bolí,když mne Miška nyní hryzne
![]()
Iffko děkuju.
A s tím kousáním, mi něco vykládej
Sebule má 4zuby už celé, 2 rostou a další 2 se klubou - ideál a jen chodí a kouše, všechno a všechny. Chápu, že když potřebuju něco udělat a nevšímám si ho, že si vyžaduje moji pozornost. Ale v půlce hry se skloní a kousne mě. Takže jsem pořád ve střehu a říkám, nenene, auauau, chytám mu nos, aby se musel nadechnout pusou … No mazec. Tak přeju pevné nervy a včas uhýbat ![]()
jo a dneska po mě skákal ve stanu, hráli jsme s plyšákama divadlo a on si do stanu donesl dřevěného šneka co jezdí, dělal brm brm, potom ti plyšáci, které kousal a pak se zničeho nic ohnul pro toho šneka a zarval se do něho. No to jsi měla slyšet ![]()
Niki o tom kousání,co tu popisuješ,už jsem hodně slyšela.No snad to malej přestane dělat,musí to fakt bolet,ale co jsem tak slyšela a četla,je dobré to dítku vždy oplatit.Taky kousnout.Samozřejmě s mírou,ale tak aby cítil,že to je nepříjemné
Morbidní,ale většinou účinné ![]()
Jinka mne Miška kouše zatím jen do prsu,když kojím.To pak řvu,ona se lekne a nej je to,když se lekne,ale nepustí.Zakousne se a trhne s sebou i mým prsem,to pak i slzy tečou bolestí.Čekám kdy mi tu bradavku urve
![]()
no kousání jsme taky zkoušeli, ale 0 bodů, Seba buď slzu v oku a nebaví se se mnou a stejně to udělá znovu, a nebo se začne smát, že ho to lechtá, prřitom nekoušu vůbec hodně ![]()
hmmm tak jestli jsem si myslela,že už mám vyhráno,bo všeci doma již zdraví,mooooc jsem se pletla.Mám angínu a dnes jsem vyfasovala atb.Takže tentokrát budu hlídat sebe,abych ostatní nenakazila
![]()
Ifko bobku posíláme hodně zdraví, já jsem taky nějakým bacilem nakažena, ale je malinký a musím ho vyhnat. Jinak jsem udělala čelenku a čepičku na valentýna na zakázku a teď bojuju s dírkovanou, už vím jak na ni, měla jsem ji skoro celou, ale nezdáka se mi, tak jsem ji párla a jdu na ni znovu
Ahoj marodi, tak se koukejte uzdravit!
My se zatím držíme, i když něco se o mě taky pokoušelo. A dítě dnes usnulo těsně před 17h a spí furt, to asi bude brzy vstávat ráno
. Tak snad na něj nic neleze
.
Já teď spíš pletu a pletu, ale nefotím
.
Niky - no teda, ty jedeš, fakt s každou čepkou obrovské zlepšení
. ten vzor na čelence je jaký? Líbí se mi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat