Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Iffka27 píše:to Sebastian spí, jen se teď zavrtěl, ale mám problém, u toho jídla pořád něco dlabu
jj přesně jak píše Niki![]()
Jak můžu háčkovat,když nejmladší má poledne…![]()
a dle fota Ti to sluší,na to,že tak dlabeš
Jsem stejná.U obou těhu 30kg navrch a stejně během tří měsíců jsem s váhou tam jak před těhu,tedy na 60kg
A přitom bych to nějaké kilčo navrch brala
děkuju. No ještě před svátkama jsem měla 62
a teď zas kolem 67 možná o krapet víc
No ale to jsou ty perníky na stromku, to je šílenost
se pochlubím.Já letos na malé perníčky prděla,za to jsem udělala tři advenťáky ![]()
Jeden pro tchýni a dva pro prababičky.Coby dárečky k Vánocům mimo jiné drobnosti.A očividně to nikoho neurazilo ![]()
Iffko ty jsou moc krásné, ty se ti povedli, šikala. ale to jsi pak musela dávat měsíc před Vánocema ne
jj dávala jsem je dle toho kdo jak se ukázal.Jedna prabábi bydlí s našima,takže ta to dostala včas,druhá prabábi je furt nemocná,hroznej hypochondr,takže ta to dostala později.Oni stejně ty svíčky nechtějí zapalovat.A už vůbec nechtějí ten věnec nějak likvidovat,chtějí si ho schovat.No nechápu proč,příště bych upekla a nazdobila další.No tak pokud nebude důvod dalších,tak mám v plánu,že dostanou po chaloupce.Bo nějaké větší dary nehrozí jak skrze finance,tak i skrze to,že to stejně pak Ty prabábi neupotřebí.Kor pak ta jedna,hypochondr.Loni jsem dala prababičkám krásnej hrneček s podšálkem,luxusní sada co nestála málo.Jedna si ji vystavila do vytrínky aq druhá schovala do kredence,což se mne dotklo teda,takže tak.Raději jim takhle něco vyrobím
JJ já už jsem na to taky ppřišla, prabábám jedině něco takového. My jsme letos dávali rámeček se 3ma fotkama, na 2 byl Sebík a na jedné my dva a k tomu hvězdičku veselé vánoce a baňku PF 2012 - oboje s perníku
Iff - tý jo, já perníky teda vůbec nemusím a nedělám je, ale Ty je máš krásně nazdobené a nápad s adventním věncem je super! Ještě jsem to nikde neviděla.
Bayusko děkuji ![]()
Hele chci se optat.I mi bys upletla čapku?Chtěla bych mět stejnou čepku s Martinkou a pokud by byl kulíšek i pro Mišku(4měsíce) beru i to
![]()
Čačanková rodinka jo. No to bude kooooči.
Holky jsem si s tou černou barvou a tím vzorem upletla na sebe bič, ale pokud to budu dělat u okna ve dne, tak to snad nějak půjde, až budu mít hotovo hodím fotku ![]()
A mějte se, krásného Silvestra a já mizím s prckem k mamce na oběd a ukážu se večír ![]()
Iffka27 píše:
Bayusko děkuji
Hele chci se optat.I mi bys upletla čapku?Chtěla bych mět stejnou čepku s Martinkou a pokud by byl kulíšek i pro Mišku(4měsíce) beru i to![]()
A máš teda nějakou konkrétní? Nebo udělat podle už hotové?
Já myslím, že se domluvíme ![]()
kuknu znova na Tvé výtvory a nějak je označím,ju?Jsi šikulka
![]()
I já Vám holky přeji supr Silvestr a do nového roku hlavně zdravíčko ![]()
huž to tam máš
Nejsem vůbec náročná
Kdyby to nešlo tak jak jsem písla,tak se nějak domluvíme,já plést neumím,tak nevím zda jsem nepsala nějakou blbost
![]()
Iffka27 píše:
huž to tam mášNejsem vůbec náročná
Kdyby to nešlo tak jak jsem písla,tak se nějak domluvíme,já plést neumím,tak nevím zda jsem nepsala nějakou blbost
![]()
Né, je to ok, už jsem odepsala
.
Také Vám holčiny přeji pěkného Silvestra a hlavně šťastný vstup do roku 2012 a hodně zdraví a lásky během něj
![]()
Holky, tak co? Už máte nějaké výtvory? Nebo odpočíváte ještě po Silvestru?
Napadlo mě s tou skupinou na FB, že mám docela strach, aby mě někdo neotravoval kvůli daním a tak, když nemám ŽL
.
Já jsem na tohle takovej poctivec pitomej
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat