Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13335
2.1.12 11:01
Bayuska píše:
Holky, tak co? Už máte nějaké výtvory? Nebo odpočíváte ještě po Silvestru?Napadlo mě s tou skupinou na FB, že mám docela strach, aby mě někdo neotravoval kvůli daním a tak, když nemám ŽL :think:.
Já jsem na tohle takovej poctivec pitomej :zed: :oops:

Nemají tě jak vypátrat, dej si tam nějaký název - Háčkované věcičky, né jen čepičky a máš to, nemaj tě jak najít mezi toliko skupinama.

Jinak pěkné ráno holky
moje čepička včera dopadla tak, že jsem řekla, že je nějaká divná a celou jsem vypárala :oops: ale už mám ten základ, takže buď dneska, ale spíš zítra doháčkuju. Chci se dneska víc věnovat prďolkovi a hlavně musím vyžehlit :roll: :lol:

• načítám...
17042
2.1.12 11:37
nikita066 píše:
Bayuska píše:
Holky, tak co? Už máte nějaké výtvory? Nebo odpočíváte ještě po Silvestru?Napadlo mě s tou skupinou na FB, že mám docela strach, aby mě někdo neotravoval kvůli daním a tak, když nemám ŽL :think:.
Já jsem na tohle takovej poctivec pitomej :zed: :oops:
Nemají tě jak vypátrat, dej si tam nějaký název - Háčkované věcičky, né jen čepičky a máš to, nemaj tě jak najít mezi toliko skupinama.

Ale když si u mě něco třeba fiktivně objednají?
Nebo jsem asi paranoidní :oops: :zed:

• načítám...
13335
2.1.12 11:38

Oni to podle mě tak nehrotí, maj co dělat s modrým koníkem, mmb, bazošem …

• načítám...
13335
2.1.12 11:38

jen nedávej do názvu bazar :palec:

• načítám...
1102
3.1.12 10:20

hele ale nyní už si můžeme k rodičáku beztrestně přividělat,ne?Vždyť už můžeš jít i do práce a neřeší to nikdo a rodičák pobíráš pořád dál až do konca.Tak přeci nebudou dupat po mamince,která si přividělá pár kaček,ne?

• načítám...
1102
3.1.12 10:26

Jinka Niki víš co já se zpočátku napárala?Mnohdy i celou hotovou čepku?To jsou hold ty začátky ;-)
Jinka já nyní nemám pomyšlení na háčkování.Řeším,že mi za pár dní končí mateřská,tudíž musím do práce nahlásit konec PPM a zažádat o proplacení dovolené,pak na pracák zažádat o RD a aby mi doplatili mateřskou z tehoto měsíce,bo mateřská tento měsíc mi dělá max 5tis,takže musí doplatit do 7tis.No a nemám hlídání a do toho ta starší je nemocná.Mi řekněte jak to mám udělat.A samozřejmě vše je všude.Takže budu lítat z jednoho konca města na druhý a to ještě nevím kde to na pracáku jako hledat,nikdy jsem tam nebyla.....huaaaaaaa :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
13335
3.1.12 13:04

Iffko, to co maj na pracáku najdeš i na netu http://uradpraceprerov.upcr.eu/uradprace?… jinak držím palečky, s pracovníma místama je to těžký.
No nezávidím, jinak já zase hledám miminko, že bych někomu hlídala, protože ty prachy katastrofa

• načítám...
1102
3.1.12 13:25

Niki já jdu na pracák skrze rodičák.Já jsem jinak zaměstnaná.Jen přestupuju z PPM na RD,jenže je skrze to hroznýho běhání,to by jeden vraždil.x peněz protelefonovaných a stejně nevím zda vím vše potřebné :pocitac:

• načítám...
17042
3.1.12 13:31

Iff - no já to tak složité neměla, ten přechod z PPM na RD :think:.
Naštěstí teda ve městě máme ty budovy sociálky a ÚP téměř vedle sebe, takže žádné lítání. Ale na tom ÚP práce jsem kvůli tomu byla všehovšudy 3×, a to později jen kvůli nějakým změnám a volbě RP.
Jinak na socku jsem v těhot. a po porodu lítala furt, účetní mi nezařídil nástup na mateřskou, takže jsem na ni nastoupila až měsíc po porodu :zed:.
Tak držím palečky.

Jinak já si včera dopletla čepku pro sebe, ještě ji začistit, dozdobit a bude :*.

Zítra jedu koupit přízi do města a pak se hned vrhnu na ty tři čepulky pro Tebe ;)

• načítám...
13335
3.1.12 13:45

Iffko aha, já jsem kopyto, no jsem tak ko, že mi to vůbec nemyslí. Asi bych potřebovala najít toho taťku, který by so o prcka postaral alespoň na hodinu - dvě za týden.
Jinak jsem včera tu čepičku pro kámošku opět vypárala, z té vlny a mojeho stylu háčkování ten vzor prostě nejde. Tak zkouším něco jiného, klasičtějšího, mám už půlku, tak jdu pokračovat, malý spinká, snad vám večer hodím foto

• načítám...
13335
3.1.12 13:47

Jo jinak ty sociálky a zaměstnavatel, zaměstnavateli jsem posílala už 3× formulář a 3× to vyplnil špatně - poprvé se vůbec netrefil, podruhé se taky netrefil, ač měl zvýrazněné co a jak a jaké kolonky - ani do nich sen etrefil, po třetí tam měl i lísteček - trefil se do kolonek ale ne do čísel, takže teď budu posílat po 4 :zed: jinak je to na přístpěvek na dítě, který už nemám 4tý měsíc

• načítám...
1102
3.1.12 15:01

Bayuško já měla u první oběhnuté hned všechno,ale u té druhé je to o prdu.Nejdřív před porodem vyběhat mateřskou,to se ještě dalo,ale nyní vše oběhat zase zpět,to už je horší,bo nejdu jen s jedním dítkem,ale rovnou se dvěma a to ta starší vydá za dvě,svou divokostí,takže někde stát frontu a aby byla Marti chvíli v klidu,nehrozí,nereálné.
No a volala jsem si teda na pracák co a jak,ať neběhám zbytečně a tedy musím pro nové lejstro na pracák,s ním na SSSZ,tam ho potvrdí,pak zpět na pracák s lejstrem a do práce jen pro vyrovnání dovolené.Ještěže je ten net a lejstro si můžu stáhnout a tudíž si jedno kolečko kolem úřadů ušetřit.Holky ani netušíte jakou já mám averzi na úřady,a to mne letos čeká jít na byťák zvýšit nájem,pro jistotu a pak ještě platit popelnice.Brrrrrrrrr :zed: :cert:
Jinka Bayu v poho,upleteš jak budeš moct,nijak na ně nespěchám.Ono to stejně vypadá,že zima asi hned tak nepřijde :pankac:

• načítám...
13335
3.1.12 23:40

Holky já už si připadám jak totální pako :zed: zatím jsem sice dělala jen barety a dětské čepičky, a tam jsem problém neměla, ale teď u té dospělé se mi ne a ne udělat do tvaru čepičky, pořád je to placka :zed: už jsem to zase 5× párala a už mě háčkovat na po 10 jednu čepičku vážně nebaví :zed: Prosím o radu, co dělám špatně. Od určitého oloměru nepřidávám, a už jsem začala i ubírat :oops:

• načítám...
17042
4.1.12 13:17

Niki - konkrétně asi neporadím takhle na dálku, ale když se ti to pořád dělá do placky, tak moc přidáváš. Zkus přestat přidávat třeba o dvě řady dříve. Rozhodně neubírej, protože to by se ti udělal nevzhledný zúžený pytel :think:

• načítám...
1102
4.1.12 13:31

jj souhlasím s Bayuškou,nic jiného lepšího na poradění nemám.Je divné,že nepřidáváš a přitom nezaobluješ :think: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat