Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bayuska píše:
Holky, tak co? Už máte nějaké výtvory? Nebo odpočíváte ještě po Silvestru?Napadlo mě s tou skupinou na FB, že mám docela strach, aby mě někdo neotravoval kvůli daním a tak, když nemám ŽL.
Já jsem na tohle takovej poctivec pitomej![]()
Nemají tě jak vypátrat, dej si tam nějaký název - Háčkované věcičky, né jen čepičky a máš to, nemaj tě jak najít mezi toliko skupinama.
Jinak pěkné ráno holky
moje čepička včera dopadla tak, že jsem řekla, že je nějaká divná a celou jsem vypárala
ale už mám ten základ, takže buď dneska, ale spíš zítra doháčkuju. Chci se dneska víc věnovat prďolkovi a hlavně musím vyžehlit
![]()
nikita066 píše:Bayuska píše:Nemají tě jak vypátrat, dej si tam nějaký název - Háčkované věcičky, né jen čepičky a máš to, nemaj tě jak najít mezi toliko skupinama.
Holky, tak co? Už máte nějaké výtvory? Nebo odpočíváte ještě po Silvestru?Napadlo mě s tou skupinou na FB, že mám docela strach, aby mě někdo neotravoval kvůli daním a tak, když nemám ŽL.
Já jsem na tohle takovej poctivec pitomej![]()
Ale když si u mě něco třeba fiktivně objednají?
Nebo jsem asi paranoidní
![]()
Oni to podle mě tak nehrotí, maj co dělat s modrým koníkem, mmb, bazošem …
hele ale nyní už si můžeme k rodičáku beztrestně přividělat,ne?Vždyť už můžeš jít i do práce a neřeší to nikdo a rodičák pobíráš pořád dál až do konca.Tak přeci nebudou dupat po mamince,která si přividělá pár kaček,ne?
Jinka Niki víš co já se zpočátku napárala?Mnohdy i celou hotovou čepku?To jsou hold ty začátky ![]()
Jinka já nyní nemám pomyšlení na háčkování.Řeším,že mi za pár dní končí mateřská,tudíž musím do práce nahlásit konec PPM a zažádat o proplacení dovolené,pak na pracák zažádat o RD a aby mi doplatili mateřskou z tehoto měsíce,bo mateřská tento měsíc mi dělá max 5tis,takže musí doplatit do 7tis.No a nemám hlídání a do toho ta starší je nemocná.Mi řekněte jak to mám udělat.A samozřejmě vše je všude.Takže budu lítat z jednoho konca města na druhý a to ještě nevím kde to na pracáku jako hledat,nikdy jsem tam nebyla.....huaaaaaaa
![]()
Iffko, to co maj na pracáku najdeš i na netu http://uradpraceprerov.upcr.eu/uradprace?… jinak držím palečky, s pracovníma místama je to těžký.
No nezávidím, jinak já zase hledám miminko, že bych někomu hlídala, protože ty prachy katastrofa
Niki já jdu na pracák skrze rodičák.Já jsem jinak zaměstnaná.Jen přestupuju z PPM na RD,jenže je skrze to hroznýho běhání,to by jeden vraždil.x peněz protelefonovaných a stejně nevím zda vím vše potřebné ![]()
Iff - no já to tak složité neměla, ten přechod z PPM na RD
.
Naštěstí teda ve městě máme ty budovy sociálky a ÚP téměř vedle sebe, takže žádné lítání. Ale na tom ÚP práce jsem kvůli tomu byla všehovšudy 3×, a to později jen kvůli nějakým změnám a volbě RP.
Jinak na socku jsem v těhot. a po porodu lítala furt, účetní mi nezařídil nástup na mateřskou, takže jsem na ni nastoupila až měsíc po porodu
.
Tak držím palečky.
Jinak já si včera dopletla čepku pro sebe, ještě ji začistit, dozdobit a bude
.
Zítra jedu koupit přízi do města a pak se hned vrhnu na ty tři čepulky pro Tebe ![]()
Iffko aha, já jsem kopyto, no jsem tak ko, že mi to vůbec nemyslí. Asi bych potřebovala najít toho taťku, který by so o prcka postaral alespoň na hodinu - dvě za týden.
Jinak jsem včera tu čepičku pro kámošku opět vypárala, z té vlny a mojeho stylu háčkování ten vzor prostě nejde. Tak zkouším něco jiného, klasičtějšího, mám už půlku, tak jdu pokračovat, malý spinká, snad vám večer hodím foto
Jo jinak ty sociálky a zaměstnavatel, zaměstnavateli jsem posílala už 3× formulář a 3× to vyplnil špatně - poprvé se vůbec netrefil, podruhé se taky netrefil, ač měl zvýrazněné co a jak a jaké kolonky - ani do nich sen etrefil, po třetí tam měl i lísteček - trefil se do kolonek ale ne do čísel, takže teď budu posílat po 4
jinak je to na přístpěvek na dítě, který už nemám 4tý měsíc
Bayuško já měla u první oběhnuté hned všechno,ale u té druhé je to o prdu.Nejdřív před porodem vyběhat mateřskou,to se ještě dalo,ale nyní vše oběhat zase zpět,to už je horší,bo nejdu jen s jedním dítkem,ale rovnou se dvěma a to ta starší vydá za dvě,svou divokostí,takže někde stát frontu a aby byla Marti chvíli v klidu,nehrozí,nereálné.
No a volala jsem si teda na pracák co a jak,ať neběhám zbytečně a tedy musím pro nové lejstro na pracák,s ním na SSSZ,tam ho potvrdí,pak zpět na pracák s lejstrem a do práce jen pro vyrovnání dovolené.Ještěže je ten net a lejstro si můžu stáhnout a tudíž si jedno kolečko kolem úřadů ušetřit.Holky ani netušíte jakou já mám averzi na úřady,a to mne letos čeká jít na byťák zvýšit nájem,pro jistotu a pak ještě platit popelnice.Brrrrrrrrr
![]()
Jinka Bayu v poho,upleteš jak budeš moct,nijak na ně nespěchám.Ono to stejně vypadá,že zima asi hned tak nepřijde ![]()
Holky já už si připadám jak totální pako
zatím jsem sice dělala jen barety a dětské čepičky, a tam jsem problém neměla, ale teď u té dospělé se mi ne a ne udělat do tvaru čepičky, pořád je to placka
už jsem to zase 5× párala a už mě háčkovat na po 10 jednu čepičku vážně nebaví
Prosím o radu, co dělám špatně. Od určitého oloměru nepřidávám, a už jsem začala i ubírat ![]()
Niki - konkrétně asi neporadím takhle na dálku, ale když se ti to pořád dělá do placky, tak moc přidáváš. Zkus přestat přidávat třeba o dvě řady dříve. Rozhodně neubírej, protože to by se ti udělal nevzhledný zúžený pytel ![]()
jj souhlasím s Bayuškou,nic jiného lepšího na poradění nemám.Je divné,že nepřidáváš a přitom nezaobluješ
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat