Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17042
4.1.12 13:48
Iffka27 píše:
jj souhlasím s Bayuškou,nic jiného lepšího na poradění nemám.Je divné,že nepřidáváš a přitom nezaobluješ :think: :nevim:

Podle mě to bude tím, že v nějaké části přidávala podle síly příze až moc, ono na placce to znát není, ale dlouho potom trvá, než se začne dělat tunel.
Prostě zkusit nepřidávat tolik. Záleží, jak to jde … např. 1DS 2DS 2DS… tak třeba tam dělat jen 1DS 2DS 1DS… Jestli je to teda srozumitelný :lol:

• načítám...
1102
4.1.12 13:59

jj no ono když se zdá,že se to kolco kroutí,tak to chce tu placku roztahovat,ono to pak většinou je víc reálné a víš lépe jestli je třeba přidávat a nebo nepřidávat.

• načítám...
13335
4.1.12 14:18

HOlky oky, chápu to přidávání, tak já to zase večer párnu a začnu znovu :oops: děkuju

• načítám...
1102
4.1.12 14:20

Niki v poho,není to Tvé poslední párání,ikdyž bych Ti ráda přála opak,tak věřím,že ještě párkrát párat budeš :DDD
Ti ani nebudu psát jak dlouho mi trvalo,než jsem se vůbec dopracovala k placce,né tak k celé čepce :DD

• načítám...
13335
7.1.12 13:01

Holky tak dávám fotky čepičky, kterou jsem včera dodělala, je pro mě, ale focena na malém a volně - omluvte kvalitu, holt je to jen mobil.
A na tu černou pro kámošku se vrhnu dneska, musím to monstrum co mám vypárat :lol:

• načítám...
1102
7.1.12 19:26

:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk: :palec:
Teda Niki krásná čapka :pankac:
A pak že nerostou.Párkrát ještě budeš párat a pak už to půjde skorem samo ;-) Gratuluji,šikulka jsi :palec:

• načítám...
13335
7.1.12 19:52
Iffka27 píše: :potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk: :palec:
Teda Niki krásná čapka :pankac:
A pak že nerostou.Párkrát ještě budeš párat a pak už to půjde skorem samo ;-) Gratuluji,šikulka jsi :palec:
děkuju :hug:
  • načítám...
1102
7.1.12 20:38

a propo,čepička je krásná,ale malej je nejkrásnější :* Vypadá jako pohodář :srdce:

• načítám...
13335
7.1.12 20:41
Iffka27 píše:
a propo,čepička je krásná,ale malej je nejkrásnější :* Vypadá jako pohodář :srdce:

on byl jen za modela :lol: nosím ji já :mrgreen:
Jinak Sebík je pohodový raubíř. Je to hodně chytré, zvýdavé a mega aktivní dítě, které neumí být chvilku v klidu, ráno po snídani, kdy měl prný pupík s 2koleček mini housky :roll: jsme to fotili na několikrát a stejně to bylo o náhodě, protože se stále točil :D
Jinak je to moje :srdce: čačankované.

Příspěvek upraven 07.01.12 v 20:43

• načítám...
13335
7.1.12 20:42

jo ty píšeš malej a já čtu majtel :oops: už jsem mimo :oops:

• načítám...
17042
8.1.12 10:12

Ahoj holky!
Niki - čepka se fakt povedla :potlesk:. Malej je rozkošnej!
Taky mám pěknýho aktivistu a raubíře, jen s tím rozdílem, že on pohodář rozhodně nebyl. Spíš věčně nespokojené, uřvané dítě :roll: :zed: :lol:.
Teď už je to trochu lepší :).

Já dneska dokončuju čepky pro Iffku 8)

• načítám...
1102
8.1.12 13:11

Bayu tak super,už se moc těším,jak s holkama vyrazíme :dance:
Jsi šikulka,moc děkuji,že nás uděláš krásnějšíma :*

Niki jj taková je má starší dcerka.Jsme byly nyní na tříleté.No takhle jsem se dlouho nezasmála.Neřeším,že Marti dělala pravej opak toho co se po ní chtělo.To je prostě ona,má tři roky,takže i puberta s ní dost mlátí a pak je živel a rozhodně není cvičená opička,že jo.No dr z ní nemohla,prej by ji doma nechtěla mět :lol: To se např sestřička ptala,aby věděla,jak má Marti dobré oko.Ukázala na srdíčko a ptala se co to je.Jestli srdíčko či kolečko.Naše Marti prej kolečko.Sestřička tedy ukázala na kolečko a prej co to je.Jestli kolečko či čtvereček.Martinka prej čtvereček.No co ji na to chcete říct.Nic.Chlámala se i sestra.Vím,že Marti tvary zvládá dobře,stejně tak umí už rozpoznat základní barvy a stejně tak napočítá do pěti.Sestra se ji takhle ptá kolik ji je.Marti ukáže na prstech tři.Takže prej budou i spolem počítat.No co myslíte :D Sestřička počítala,Marti se koukala z okna jak venku prší a auta jak jezdí.To si Niki ještě užiješ :D Marti měla bejt kluk :D

• načítám...
13335
8.1.12 14:49

Ivy nestraš, ale asi to bude něco jak Sebík :lol: Když někam jdeme tak SEbík nic neumí, nemluví, hraje hodné klidné dítě a pak ho ta dotyčná osoba na 10minut hlídá a víckrát nechce, protože je moc divoký a svéhlavý :mrgreen:

• načítám...
1102
9.1.12 11:23

Niki to je taktéž u nás,jen Marti si neumí hrát na hodné klidné dítě :D
Jen je problém,že než ji někdo pozná,tak si myslí,že je nevychovaná.Až ji poznají,zjistí,že ji držím zkrátka,že se s ní nemazlím,jen ona je prostě živel,toť sjo.Všeci tvrdí,že se alespoň v životě nestratí,no moc fajn pocit,ale kdyby si někdy sedla ke knížce a vklídku v ní listovala,či si stoupla ke své kuchyńce a vklídku si hrála,taky bych tím nepohrdla,ba naopak

• načítám...
17042
9.1.12 11:59

Jó, holky, tak koukám, že jsme se tu sešly všechny s aktivníma dětma :lol:.
Můj Adámek je éro, strašně zlobivý, neposlouchá a přitom já jsem přísná.
Chodím tady do stálé diskuze s maminama se stejně starými dětmi a když jsme potom jely na sraz, tak mi holky nevěřily, že Adámek je to dítě, co jsem jim vždyv diskuzi popisovala.
On byl na tom srazu úplně zlaté dítě 8). Ale to bylo změnou prostředí, to tak má vždy. I u doktorky je celkem vzornej. Akorát ona zatím nechtěla předvádět nějaké dovednosti, to bude asi později. To, že je aktivní jí předvedl už ve 4 měsících, se tam otáčel jak čamrda a péroval na kolínkách :lol:. Áďouš je vůbec takovej fyzicky zdatnej, horolezec a sprinter 8o. Vůbec jsem netušila, že takový prcek může tak rychle metelit!

Jo a před cizíma? To neřekne, ani jak se jmenuje :lol: a přitom doma žvaní o 106 :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat